با سلام مجدد ، شماره ایسی کناری rt9202 و آیسی بالایی ps8hjol است (یعنی روی آیسی ها اینو نوشته).
باسلام
دوست عزیز همونی که گفتم بزن با اطمینان خاطر
(4500)
(4500)
موفق باشید
با سلام مجدد ، شماره ایسی کناری rt9202 و آیسی بالایی ps8hjol است (یعنی روی آیسی ها اینو نوشته).
باسلام
(4500)
موفق باشید
با سلام ، منم یک مادربرد asus داشتم که همین مشکل را داشت که وقتی از چند نقر سوال کردم گفتند مریوط به کارت گرافیک یا درایور کارت گرافیکه ؛ که با عوض کردن کارت گرافیک مشکل برطرف شد . ( البته خودم دلیلش را نفهمیدم ، گفتم اینجا مطرح کنم شاید مشکل شما هم برطرف بشود. !!!!!!! )با سلام خدمت اساتید بنده دو مادربرد دارم که هر دو یک مشکل دارن به standby میرن ولی برنمیگردن یعنی led چشمک نمیزنه و بعد از فشردن کلیدهای کیبرد روشن نمیشن چندین نسخه ویندوز عوض شده اما حل نشد بایوس ها هم تا آخرین ورژن آپدیت شده
gigabyte p31ds3l
msi - p31neo-f
با اجازه اساتید . شما اول بایوسو صفر کن ببین باز هم همین ارورو میده یا نه .با سلام
حضور اساتید عزیز
با مادر بردهای asus سری p5 یک مشکل دارم در صورت امکان راهنمایی فرمایید.
سیستم بعد از بوت شدن در اولین صفحه postپیغام زیر را می دهد و shut down می شود
!! Usb device over current status detected
system will shut down after 15 seconds.
بایوس مادربرد نیز پروگرام شد ولی مشکل به همین صورت ماند، ضمنا مادربرد ه تنهایی فقط با cpu و ram تست شده وهیچ وسیله ی دیگری به آن وصل نبوده است. با تشکر
با سلام
حضور اساتید عزیز
با مادر بردهای asus سری P5 یک مشکل دارم در صورت امکان راهنمایی فرمایید.
سیستم بعد از بوت شدن در اولین صفحه POSTپیغام زیر را می دهد و SHUT DOWN می شود
!! USB Device over Current Status Detected
system will shut down after 15 seconds.
بایوس مادربرد نیز پروگرام شد ولی مشکل به همین صورت ماند، ضمنا مادربرد ه تنهایی فقط با cpu و ram تست شده وهیچ وسیله ی دیگری به آن وصل نبوده است. با تشکر
ممنون از وقتی که میگذارید ؛ چون من تاره کارم دقیق اطلاع ندارم . میتونم این ایسی را از فروشگاههای سایت تهیه کنم ؟
تو این مدل مین ساتا بصورت اتومات شناخته نمیشود شما باید از داخل بایوس ساتا را فعال کنید.سلام
متشکرم دوست عزیز
اما من میخوام با هارد ساتا این مادربرد را راه اندازی کنم اگر در این حالت بزارم آیا ساتا عمل میکند