آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

majid_tech

کاربر
با سلام دوست عزیز چه مدت کار میکند وبه استند بای مرود علائم انرا شرح دهید

با سلام این مادربرد ها صفر هستند وقتی میخواهید به standby برود led پانل خاموش میشود و چشمک نمیزند و به هیچ طریق بر نمیگردند فقط باید کلید start(پانل) را دوباره زد ولی مشکل از ویندوز نیست چون چند نسخه دیگر نصب کردم و الان یکی کرک دار نصب کردم و وقتی سیستم را start میکنیم اکانت من نمایش داده میشود ولی سیستم کار میکند ولی به وسیله کیبرد بر نمیگردند همانطور که گفتم هردو مادربرد آخرین ورژن بایوس را دارند با تشکر

ali_r714

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2008-08-25
404
2,339
خراسان رضوی
با سلام این مادربرد ها صفر هستند وقتی میخواهید به standby برود led پانل خاموش میشود و چشمک نمیزند و به هیچ طریق بر نمیگردند فقط باید کلید start(پانل) را دوباره زد ولی مشکل از ویندوز نیست چون چند نسخه دیگر نصب کردم و الان یکی کرک دار نصب کردم و وقتی سیستم را start میکنیم اکانت من نمایش داده میشود ولی سیستم کار میکند ولی به وسیله کیبرد بر نمیگردند همانطور که گفتم هردو مادربرد آخرین ورژن بایوس را دارند با تشکر
دوست عزیز این مشکل را میتوان از طریق بایس مادربورد حل کرد (در تاپیک های قبلی بیان شده) شما باید تنظیم کنید مادربورد در زمان استندبای چه رفتاری انجام دهد.

majid_tech

کاربر
دوست عزیز این مشکل را میتوان از طریق بایس مادربورد حل کرد (در تاپیک های قبلی بیان شده) شما باید تنظیم کنید مادربورد در زمان استندبای چه رفتاری انجام دهد.

با سلام ممنون از راهنماییتون لطف کنید لینک بدید من نتوانستم پیدا کنم#$v686

ali_r714

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2008-08-25
404
2,339
خراسان رضوی

majid_tech

کاربر
ببخشید اشتباه آدرس دادم (آدرس) به این قسمتی که در آخر تاپیک ذکر شده بروید به احتمال زیاد مشکل شما حل میشود

ممنون از راهنماییتون ولی نمیدونم کجا را میگین اگه میدونید کجاست لینک بدید اگه خودتون هم میدونید چطوری حل میشه بزرگواری کنید من را راهنمایی کنید

bosaeidi

کاربر
2009-02-20
106
305
اصفهان
www.taamirgah.com
سلام خدمت آقای davodpor لطف کنید و تصاویری از آموزشتان بگزارید من قبلا چندین بار تست کردم ولی هیچ کدام جواب نداد
متشکرم
سلام استاد عزیز من همچنان منتظرم لطف کنید یا به صورت تصویر یا متنی آموزش دهید برای من حیاتی است :dast:
متشکرم

yassermirzaei

کاربر
2007-12-13
2
1
من یه مادر برد giga مدل ga-8i848p دارم که فقط گرافیک رو میشناسه و درست هنگامی که می خواد مقدار رم و سی پی یو رو بزنه هنگ می کنه. خواستم بایوس رو فلش کنم اما نه فلاپی و نه هارد هیچکدوم رو نمیبینه.
لطفاً راهنمایی کنید.

yassermirzaei

کاربر
2007-12-13
2
1
پیغامی که میده can not find bios image in hard drive or diskette است.
لطفاً راهنمایی کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1

majid_tech

کاربر
من یه مادر برد giga مدل ga-8i848p دارم که فقط گرافیک رو میشناسه و درست هنگامی که می خواد مقدار رم و سی پی یو رو بزنه هنگ می کنه. خواستم بایوس رو فلش کنم اما نه فلاپی و نه هارد هیچکدوم رو نمیبینه.
لطفاً راهنمایی کنید.

با سلام شکا با یک پاور قدرتمند امتحان کنید #$v686

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا