آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

majid_tech

کاربر
یه مادربرد دارم که موقعی میاد بالا شطرنجی نشون میده.

باتری بایوس را بردارید پس از یک دقیقه باتری را سر جای خود قرار دهید

این مورد میتواند از کمبود جریان هم باشد

شما با یک پاور پرقدرت آزمایش کنید در ضمن خازنها را از نظر باد کردگی چک کنید

اگر حل نشد مدل مادربرد پاور و کارت گرافیک را بنویسید

موفق باشید !

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: darkrose

halazun

کاربر
2009-10-08
5
5
salam dustan in id mane dar morede soalate borth kamelan takhasosi mitunin pm be zanin ba ehteram be bagie ama kheili az in javabha aslan sanadiat nadare va elmi nist va rabtiam be moshkel nadaran id:khazan_sabalan

darkrose

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-23
248
490
کیش
باتری بایوس را بردارید پس از یک دقیقه باتری را سر جای خود قرار دهید

این مورد میتواند از کمبود جریان هم باشد

شما با یک پاور پرقدرت آزمایش کنید در ضمن خازنها را از نظر باد کردگی چک کنید

اگر حل نشد مدل مادربرد پاور و کارت گرافیک را بنویسید

موفق باشید !

گرافیکو عوض کردم درست شد .ممنون از راهنمایی تون.

majid_tech

کاربر
salam dustan in id mane dar morede soalate borth kamelan takhasosi mitunin pm be zanin ba ehteram be bagie ama kheili az in javabha aslan sanadiat nadare va elmi nist va rabtiam be moshkel nadaran id:khazan_sabalan

با سلام اگه به محتوای این سایت توجه کرده باشید میبینید که بیشتر جنبه آموزشی هست و اساتیدی در اینجا فعالیت میکنند خود من در مقابل آنها عددی نیستم واین اساتید بدون هیچ انتظاری وقتشون را به من مبتدی که فرق دیود و مقاومت را نمیدونست قرار دادن و الان هم ادعا ندارم که تعمیرکار حرفه ای هستم نه من هنوز خیلی چیزها هست که باید یاد بگیرم اگه به پستهای قبلی توجه کنید میبینید که راهنمایی های من در سطح بسیار پایین میباشد و اگه شما هم مشتاق باشید خوب مشکلات را جواب بدید هم من و هم برخی از مبتدی های دیگر چیزی یاد بگیریم البته اگر خواستید
فکر نکنم قوانین سایت را موقع ثبت نام خونده باشید و فقط تیک زدید

قانون شماره 10) لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گيري الفاظ و جملاتي که باعث دلسردي کاربر سوال کننده شود خودداري فرماييد. اين را بدانيد که اين سايت محل آموزش و تبادل اطلاعات است و کساني هستند که سوالهايشان بسيار ابتدايي مي باشد. لذا از به کارگيري کلماتي که باعث شود کاربر به جاي گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکيداً خودداري فرماييد

http://www.irantk.ir/showthread.php?t=962

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: online_on

آشنا

کاربر
2009-02-16
70
145
با سلام
آقای داوود پور مین giga
81845ge-rz
دارم که روشن نمیشد یکی از موسفتهای آن شدید کنار رم داغ میکرد و چیپ جنوبی هم خیلی داغ میکرد من از روی مادربورد دیگری چیپ جنوبی را برداشتم اما من شابلون آن راندارم آیا با طریق دیگری میتوان آن را پایه گذاری کرد و ایا اگر من این چیپ را تعویض کردم دوباره احتمال سوخت دارد تغذیه آن را چگونه باید تست کرد

rezaa

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2006-10-10
94
388
اصفهان
www.h3shop.net
دوستان مادربرد msi865 دارم كه تصوير نميده كدخطاي ديباگر ddc0من به تازگي ديباگر خريدم وازكدهاش هم سردرنمييارم ايا راهنماي فارسي براي اين كدها هست اگه كسي داره محبت كنه ممنون ميشم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bosaeidi

bosaeidi

کاربر
2009-02-20
106
305
اصفهان
www.taamirgah.com
دوستان مادربرد msi865 دارم كه تصوير نميده كدخطاي ديباگر ddc0من به تازگي ديباگر خريدم وازكدهاش هم سردرنمييارم ايا راهنماي فارسي براي اين كدها هست اگه كسي داره محبت كنه ممنون ميشم
دوست عزیز راهنمای فارسی برای دیباگر ها وجود ندارد ولی مورد شما به احتمال زیاد بایوس یا چیپ شمالی است

mehdi_m

کاربر
2009-02-06
68
212
در جواب قطع بودن پورت ساتا

دو حالت دارد یا تنظیمات setup ایراد دارد یعنی غیر فعال است یا اینکه از مدلهای است که اولین بار وارد بازار شده و باید سیستم reid را از سی دی مادر برد نصب کنید

آخرین ویرایش:

halazun

کاربر
2009-10-08
5
5
ba salam
bara man mohem nist dustan dar mored ma chi fek ***an man sai mi***am amal ***am enshalah badan ba shenakhte bishtar az hamdige in sue tafahoma bar taraf khahad shod mamnunam az hameie shoma
ID:khazan_sabalan
montazere dustan hastam

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا