آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

majid_tech

کاربر
با سلام

دوستان عزیز من به تازگی کامپیوترم یک مشکلی پیدا کرده که باید چندین بار اون رو روشن کنم تا سیستم بالا بیاد. گاهی به 15 بار هم میرسه! ولی موقعی روشته یا ریست می کنم مشکل نداره.

پاور رو هم عوض کردم مشکل برطرف نشد. حدس من ایراد از مادربرد هست. در این مورد شما چی فکر میکنید و برای تعمیر مادربرد چه راهی به نظرتون میرسه؟

با تشکر از پاسختون

با سلام به دور و بر Cpu نگاه کنید که خازن باد کرده نداشته باشد

قطعات مسیر سیم سبز و سیم خاکستری را در مادربرد چک کنید چک کنید

موفق باشید

m2d

کاربر
2009-05-13
43
26
سلام وخسته نباشید . ازکجا می تونم مطمئن شم پل جنوبی وشمالی مادربرد سالمه .توجه:بدون کارت دیباگر ممنون و متشکر

درضمن تهرانی های عزیز ادرس دقیق پاساژایرانیان رو میخوام برای تهیه کارت دیباگر(عیب یاب مادربرد)

آخرین ویرایش:

majid_tech

کاربر
سلام وخسته نباشید . ازکجا می تونم مطمئن شم پل جنوبی وشمالی مادربرد سالمه .توجه:بدون کارت دیباگر ممنون و متشکر

درضمن تهرانی های عزیز ادرس دقیق پاساژایرانیان رو میخوام برای تهیه کارت دیباگر(عیب یاب مادربرد)

با سلام اگه همه ماسفت ها وقسمت تغذیه cpu درست باشه و کلا سیستم بوت نشه و بوق post را هم نزنه پل شمال سوخته و اگر پل جنوب بسوزه هیچ دراو IDE SATA USB و ... کار نمیکنه و سیستم هم کلا بالا نمیاد:dast:

bosaeidi

کاربر
2009-02-20
106
305
اصفهان
www.taamirgah.com

دوست عزیز در پست های قبلی اساتید توضیحاتی دادند آنها را مطالعه فرمایید بعد اگر مشکلی بود در خدمتیم

m2d

کاربر
2009-05-13
43
26
با سلام اگه همه ماسفت ها وقسمت تغذیه cpu درست باشه و کلا سیستم بوت نشه و بوق post را هم نزنه پل شمال سوخته و اگر پل جنوب بسوزه هیچ دراو IDE SATA USB و ... کار نمیکنه و سیستم هم کلا بالا نمیاد:dast:
ادرس پاسا

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
با سلام به دور و بر cpu نگاه کنید که خازن باد کرده نداشته باشد

قطعات مسیر سیم سبز و سیم خاکستری را در مادربرد چک کنید چک کنید

موفق باشید

با سلام دوست عزیز خازنهای تغذیه رم را تعویض کنید احتمال اینکه رم هم مشکل داشته باشد وجو ددارد

eaman

کاربر
2009-07-16
15
70
سلام. يک سیستم بود که وسط کار تو ویندوز بعد از حدود 20 دقیقه قفل می کرد. تک تک قطعات رو روی سیستم دیگه و یا قطعات دیگه رو روی سیستم گذاشتم که سالم بودند تا به مین و cpu رسيدم. روی مین برد دو تا خازن 3300 میکرو 6.3v کنار سوکت cpu باد کرده بود که عوضش کردم ولی الان مین برد دیگه سوییچ نمی شه. پاور هم سالمه. این اولین تجربه تعمیرم بود شاید هم قلع خوب به داخل سوراخ مدار مین نفوذ نکرده باشه. راستی وقتی پاور رو با سیم شورت می دم که روشن می شه بعد سوکت پاور رو وصل مین برد می کنم برای چند لحظه فن cpu می چرخه. خلاصه help meeeeee!!!!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
سلام. يک سیستم بود که وسط کار تو ویندوز بعد از حدود 20 دقیقه قفل می کرد. تک تک قطعات رو روی سیستم دیگه و یا قطعات دیگه رو روی سیستم گذاشتم که سالم بودند تا به مین و cpu رسيدم. روی مین برد دو تا خازن 3300 میکرو 6.3v کنار سوکت cpu باد کرده بود که عوضش کردم ولی الان مین برد دیگه سوییچ نمی شه. پاور هم سالمه. این اولین تجربه تعمیرم بود شاید هم قلع خوب به داخل سوراخ مدار مین نفوذ نکرده باشه. راستی وقتی پاور رو با سیم شورت می دم که روشن می شه بعد سوکت پاور رو وصل مین برد می کنم برای چند لحظه فن cpu می چرخه. خلاصه help meeeeee!!!!
با سلام دوست عزیز احتمال اینکه مسیر پایه خازن را قطع کرده باشید وجود دارد ایا خازنهای که خارج کردید قطعه مسی روی انها وجود دارد مدار اطراف انرا نگاه کنید که قلع توسط قلع اشتباهی بهم اتصال داه شده باشد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا