آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
با اسکوپ خروجی تغذیه رم رو روی فتها گرفتم. خروجی نداره.معمولا این مشکل از اتصال کوتاه یا خرابی فتها ناشی میشه.فتها رو بیرون مدار چک کردم درسته. البته تو تست فت ها مشکل دارم چون رو بیرون مدار به راحتی میشه تستش کرد امانشتی به راحتی قابل اندازه گیری نیست. تصویر مادربرد رو میگذارم ممنون میشم راهنمایی کنید کجا دنبال ایراد بگردم.
با سلام دوست عزیز ایسی تغذیه رم 4500 8 پین را تعویض کن

majid_tech

کاربر
به بین مشکل ازمادربرده شما خیالتون ازبابت سالم بودن گرافیک رم وپاور راحت باشه چون با انواع واقسام قطعات مختلف چک کردم
با سلام
در اینصورت یا اسلات رم خرابه(احتمال کم ) یا تغذیه رم نمیاد (احتمال زیاد)
باید ماسفتهای دور و بر رم را چک کنید. و در صورت نیاز تعویض کنید

shahab1542

کاربر vip
کاربر
2008-03-16
73
121
سلام من ساکن تبریز هستم و در تبریز چنین هیتری نیست (اینفرارد) از کجا پیدا کنم قیمت چنده؟
:a12:
دوست عزیز این انجمن دیگه خودش فروشگاه داره و تبلیغ اون توی تمام قسمت ها پخش می شه فقط کافیه شما سفارش بدید براتون ارسال میشه
ضمنا هیتر اینفرارد گرونه( حداقل 300000 تومان ) و اصلا برای این کار مقرون به صرفه نیست
به این قسمت برید ( فروشگاه سایت )
http://www.irantk.ir/forumdisplay.php?f=156
:eek:k:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: online_on

ali_62

کاربر
2009-08-13
54
96
کرمان
با سلام یک مادربورد دارم خروجی تصویر نمیده وقتی رم را در میارم بوق رم میزنه ولی وقتی رم هست مادربورد هنگ اصلا ریست هم نمیشه . تمامی قطعات مثل پاور ، گرافیک رم و سی پی یو را هم عوض کردم ولی فرقی نمیکنه ( تمام قطعات سالم :)) مشکل از کجا می تونه باشه ؟

majid_tech

کاربر
با سلام یک مادربورد دارم خروجی تصویر نمیده وقتی رم را در میارم بوق رم میزنه ولی وقتی رم هست مادربورد هنگ اصلا ریست هم نمیشه . تمامی قطعات مثل پاور ، گرافیک رم و سی پی یو را هم عوض کردم ولی فرقی نمیکنه ( تمام قطعات سالم :)) مشکل از کجا می تونه باشه ؟

سوکت رم را توسط اسپری خشک تمیز کن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali_62

nekooee

Senior Technical Supervisor
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-09-21
6,783
29,878
ایران
با سلام

دوستان عزیز من به تازگی کامپیوترم یک مشکلی پیدا کرده که باید چندین بار اون رو روشن کنم تا سیستم بالا بیاد. گاهی به 15 بار هم میرسه! ولی موقعی روشته یا ریست می کنم مشکل نداره.

پاور رو هم عوض کردم مشکل برطرف نشد. حدس من ایراد از مادربرد هست. در این مورد شما چی فکر میکنید و برای تعمیر مادربرد چه راهی به نظرتون میرسه؟

با تشکر از پاسختون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا