اول با یک پاور مرغوب مانند گرین تست کن ونتیجه را اعلام کن
به بین مشکل ازمادربرده شما خیالتون ازبابت سالم بودن گرافیک رم وپاور راحت باشه چون با انواع واقسام قطعات مختلف چک کردم
اول با یک پاور مرغوب مانند گرین تست کن ونتیجه را اعلام کن
دوست عزیز بایوس مادربرد را آپدیت کن ببین مشکلت حل می شود یا نه
موفق باشی
با سلام دوست عزیز ایسی تغذیه رم 4500 8 پین را تعویض کنبا اسکوپ خروجی تغذیه رم رو روی فتها گرفتم. خروجی نداره.معمولا این مشکل از اتصال کوتاه یا خرابی فتها ناشی میشه.فتها رو بیرون مدار چک کردم درسته. البته تو تست فت ها مشکل دارم چون رو بیرون مدار به راحتی میشه تستش کرد امانشتی به راحتی قابل اندازه گیری نیست. تصویر مادربرد رو میگذارم ممنون میشم راهنمایی کنید کجا دنبال ایراد بگردم.
با سلام دوست عزیز ایسی تغذیه رم 4500 8 پین را تعویض کن
با سلامبه بین مشکل ازمادربرده شما خیالتون ازبابت سالم بودن گرافیک رم وپاور راحت باشه چون با انواع واقسام قطعات مختلف چک کردم
دوست عزیز از هیتر اینفرارد یا معمولی می توانید برای تعویض قطعات استفاده کنید
دوست عزیز این انجمن دیگه خودش فروشگاه داره و تبلیغ اون توی تمام قسمت ها پخش می شه فقط کافیه شما سفارش بدید براتون ارسال میشهسلام من ساکن تبریز هستم و در تبریز چنین هیتری نیست (اینفرارد) از کجا پیدا کنم قیمت چنده؟
:a12:
با سلام یک مادربورد دارم خروجی تصویر نمیده وقتی رم را در میارم بوق رم میزنه ولی وقتی رم هست مادربورد هنگ اصلا ریست هم نمیشه . تمامی قطعات مثل پاور ، گرافیک رم و سی پی یو را هم عوض کردم ولی فرقی نمیکنه ( تمام قطعات سالم ) مشکل از کجا می تونه باشه ؟