آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

m2d

کاربر
2009-05-13
43
26
باسلام خدمت اساتید مادربرد asus model ps5800-vm مشگلش اینه کهcpuکم کم داغ اما نه زیاد میشه اما بایوس بوق یکسره میزنه لطف کنین راهنمایی کنین ممنون:busted_red:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: imanfc

Zirnevis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-08-21
523
3,683
شیراز
باسلام خدمت اساتید مادربرد asus model ps5800-vm مشگلش اینه کهcpuکم کم داغ اما نه زیاد میشه اما بایوس بوق یکسره میزنه لطف کنین راهنمایی کنین ممنون:busted_red:
دوست عزيز ار رم و گرافيك مطمئن هستيد ؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: imanfc

majid_tech

کاربر
با شلام

.اگر پس از مدتی بوق ممتد بزند ایراد از داغ شدن cpu است
1. هیت سینک و خمیر سیلیکون و فن را چک کنید
2. تنظیمات pc healt را در قسمت setup را مطابق با استاندارد های کمپانی سازنده cpu تنطیم کنید

.اگر در همان لحظه روشن کردن بوق ممتد بزند ایراد از رم است
1.رم را در بیاورید و به اسلات رم باد بگیرید
2.پین های رم را با اسپری خشک تمیز کنید
3. در صورت حل نشدن خود رم را هم عوض کنید

نتیجه را اعلام کنید

موفق باشید:eek:k:

shahab1542

کاربر vip
کاربر
2008-03-16
73
121
دوست عزیز اگه یکسره بوق میزنه از دمای cpu هست ولی اگه یه بوق ممتد سپس مکث و دوباره بوق باشه از رم هستش ولی اگه دوتا بوق پشت سر هم بزنه یه مکث و دوباره دوتا بوق از گرافیک هست
برای دمای cpu لازمه شما به setup رفته و در قسمت hardware monitor دمای cpu و تعداد دور فن رو چک کنید اگه دور فن پایین بود که باید فن رو باز کنید و با یه اپری خشک اونو تمیز کنید بعد یه کم اسپری چرب به اون بزنید و دوباره چک کنید ببینید دما درست میشه یا نه
اگر با این کارا درست نشد مشکل از مادربورد هست

shahab1542

کاربر vip
کاربر
2008-03-16
73
121
سلام به همه
دوستان من یه مادربورد گیگا 8ie دارم که وقتی باطری روش باشه دیباگر ff می ده ( توی دیباگر من یهنی مدار cpu ) ولی وقتی باطری رو بر میدارم راحت کار می کنه
البته توی مدار cpu دوتا خازن ایراد داشت که عوض کردم
لطفا راهنمایی کنید

majid_tech

کاربر
سلام به همه
دوستان من یه مادربورد گیگا 8ie دارم که وقتی باطری روش باشه دیباگر ff می ده ( توی دیباگر من یهنی مدار cpu ) ولی وقتی باطری رو بر میدارم راحت کار می کنه
لطفا راهنمایی کنید

سلام

من هم همین مشکل را در asus داشتم . یا باید بایوس را آپدیت کنید یاید یه باتری ضعیف رو سیستم بزاری

موفق باشید :eek:k:

shahab1542

کاربر vip
کاربر
2008-03-16
73
121
سلام عزیزان
شماتیک مادربورد Elite pt 880 pro می خواستم
ممنون می شم اگه کمک کنید

m2d

کاربر
2009-05-13
43
26
شرمنده دیرشد ببینید گرافیکم سالمه رم هم سالمه cpuکم کم گرم میشه اما داغ نمیشه یعنی اگه هیت سینک روش نباشه اتفاقی نمیفته بایوس بوق ممتد میزنه مونیتور روشن نمیشه

shahab1542

کاربر vip
کاربر
2008-03-16
73
121
شرمنده دیرشد ببینید گرافیکم سالمه رم هم سالمه cpuکم کم گرم میشه اما داغ نمیشه یعنی اگه هیت سینک روش نباشه اتفاقی نمیفته بایوس بوق ممتد میزنه مونیتور روشن نمیشه
دوست عزیز مشکل جالبیه
فقط اگه شما یه لطف کنید زودتر جواب بدید و دوستان دیگر هم کمک کنند و نظراتشون رو بگن ( نه مثل سوالای من که کاملا بی پاسخ می مونه ) از پسش بر میایم
من یه پیشنهاد دیگه دارم اینکه شما با cpu پایین تر هم تست کنید ببینید باز هم همین مشکل هست

Zirnevis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-08-21
523
3,683
شیراز
سلام به همه
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزيز در مدار باتري بايوس شما به احتمال زياد دو عدد خازن smd وجود داره با تعويض اونا مشكل برطرف ميشه اگر نبود خازن هاي smd اطرافشو عوض كن صد در صد جواب مي گيري

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا