دوست عزيز ار رم و گرافيك مطمئن هستيد ؟باسلام خدمت اساتید مادربرد asus model ps5800-vm مشگلش اینه کهcpuکم کم داغ اما نه زیاد میشه اما بایوس بوق یکسره میزنه لطف کنین راهنمایی کنین ممنون:busted_red:
با شلامباسلام خدمت اساتید مادربرد asus model ps5800-vm مشگلش اینه کهcpuکم کم داغ اما نه زیاد میشه اما بایوس بوق یکسره میزنه لطف کنین راهنمایی کنین ممنون:busted_red:
دوست عزیز اگه یکسره بوق میزنه از دمای cpu هست ولی اگه یه بوق ممتد سپس مکث و دوباره بوق باشه از رم هستش ولی اگه دوتا بوق پشت سر هم بزنه یه مکث و دوباره دوتا بوق از گرافیک هستباسلام خدمت اساتید مادربرد asus model ps5800-vm مشگلش اینه کهcpuکم کم داغ اما نه زیاد میشه اما بایوس بوق یکسره میزنه لطف کنین راهنمایی کنین ممنون:busted_red:
سلام به همه
دوستان من یه مادربورد گیگا 8ie دارم که وقتی باطری روش باشه دیباگر ff می ده ( توی دیباگر من یهنی مدار cpu ) ولی وقتی باطری رو بر میدارم راحت کار می کنه
البته توی مدار cpu دوتا خازن ایراد داشت که عوض کردم
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز مشکل جالبیهشرمنده دیرشد ببینید گرافیکم سالمه رم هم سالمه cpuکم کم گرم میشه اما داغ نمیشه یعنی اگه هیت سینک روش نباشه اتفاقی نمیفته بایوس بوق ممتد میزنه مونیتور روشن نمیشه
دوست عزيز در مدار باتري بايوس شما به احتمال زياد دو عدد خازن smd وجود داره با تعويض اونا مشكل برطرف ميشه اگر نبود خازن هاي smd اطرافشو عوض كن صد در صد جواب مي گيريسلام به همه
دوستان من یه مادربورد گیگا 8ie دارم که وقتی باطری روش باشه دیباگر ff می ده ( توی دیباگر من یهنی مدار cpu ) ولی وقتی باطری رو بر میدارم راحت کار می کنه
البته توی مدار cpu دوتا خازن ایراد داشت که عوض کردم
لطفا راهنمایی کنید