آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shahab1542

کاربر vip
کاربر
2008-03-16
73
121
سلام به همه دوستان
من یه مادربورد دارم که وقتی رم میزارم روش دیباگر پیغام 25 میده و هیچ تصویری هم نیست اما وقتی رم بر می دارم بوض رم میزنه اما باز هم تصویر نیست
مشکل از کجا می تونه باشه

shahab1542

کاربر vip
کاربر
2008-03-16
73
121
با سلام به همه دوستان من يك مادربرد MSI-649 Neo v دارم كه با ريستارت معمولي از روي پينها مشكلي نداره اما به صورت نرم افزاري ريستارت نمي شه لطفا راهنمايي بفرمائيد.
دوست عزیز شما اول توی تنظیمات setup و گزینه loud optimize defult پیدا کنید و برید روی اون اینتر کنید بعد تنظیمات رو ذخیره کنید باید درست بشه
معمولا این مشکل توی خاموش کردن پیش میاد که با این کار حل میشه

Zirnevis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-08-21
523
3,683
شیراز
دوستان مادبرد albatron pm800 مدتيه كه كه گاهي اوقات پوت ميشه و گاهي اواقات مقداري از نوشته هاي صفحه اول مياد و نصف كاره هنگ ميكنه بايوس اپديت كردم - رم هاي ديگر رو امتحان كردم - اسلت رم شست و شو داده شد . ممنون ميشم كمك كنيد .

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
با سلام به همه دوستان من يك مادربرد MSI-649 Neo v دارم كه با ريستارت معمولي از روي پينها مشكلي نداره اما به صورت نرم افزاري ريستارت نمي شه لطفا راهنمايي بفرمائيد.
با سلام دوست عزیز شما یکبار قبل از اینکه ویندوز بالا بیاید وارد بایوس شوید ویک گزینه را تغییر وپس از saveکردن خارج شوید
ایا سیستم ریستارت میکند یا نه اگر مثبت بود سیستم عامل مشکل دارد

hacker28

کاربر
2007-11-11
10
35
با سلام دوست عزیز شما یکبار قبل از اینکه ویندوز بالا بیاید وارد بایوس شوید ویک گزینه را تغییر وپس از saveکردن خارج شوید
ایا سیستم ریستارت میکند یا نه اگر مثبت بود سیستم عامل مشکل دارد

با تشكر از شما
من بايوس يكبار ديگه با پروگرامر آپديت كردم تنظيمات هم بدرستي ذخيره مي شه اما زمانيكه مي خواهم ويندوز رو نصب كنم در مرحله اول كه مي خواد ريستارت كنه گير مي كنه و ريستارت نمي كنه همچنين زمانيكه در ويندوز دستور ريستارت بدين ريستارت نمي شه لطفا راهنمايي بفرمائيد

hacker28

کاربر
2007-11-11
10
35
سلام من شرمندم ولی نمی دونستم کجا مطرح کنم . پروکرامرمtnm2000 خراب شده و هیچی رو نمی شناسه ممنون می شم یکی از اساتید کمکم کنه بازم میگم من شرمندم میدونم اینجا چاش نیست ولی مجبور شدم ..:(:(:(:(:(:smilie_help::smilie_help::(:(

به سايت زير برو شماره هاي شركتشونو داره :
http://www.tnmelectronics.com

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Zirnevis

darkrose

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-23
248
490
کیش
سلام به همه دوستان
من یه مادربورد دارم که وقتی رم میزارم روش دیباگر پیغام 25 میده و هیچ تصویری هم نیست اما وقتی رم بر می دارم بوض رم میزنه اما باز هم تصویر نیست
مشکل از کجا می تونه باشه
با سلام به همگي.فت هاي قسمت رم رو چك كنيد.موفق باشي.

majid_tech

کاربر
با سلام به همه دوستان من يك مادربرد msi-649 neo v دارم كه با ريستارت معمولي از روي پينها مشكلي نداره اما به صورت نرم افزاري ريستارت نمي شه لطفا راهنمايي بفرمائيد.

با سلام
اول یک ویندوز مطمئن نصب کن اگه نشد بایوس را آپدیت کن( البته با رعایت نکات ایمنی ! )
موفق باشید !

majid_tech

کاربر
دوستان مادبرد albatron pm800 مدتيه كه كه گاهي اوقات پوت ميشه و گاهي اواقات مقداري از نوشته هاي صفحه اول مياد و نصف كاره هنگ ميكنه بايوس اپديت كردم - رم هاي ديگر رو امتحان كردم - اسلت رم شست و شو داده شد . ممنون ميشم كمك كنيد .

خازن ها را از نطر باد کردگی چک کنید - با یک پاور مرغوب چک کنید - باتری بایوس را عوض کنید

majid_tech

کاربر
سلام به همه دوستان
مشکل از کجا می تونه باشه

با سلام .
خود رم را تست کردید؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: darkrose
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا