آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

morteza_z109

کاربر
2009-08-12
2
0
ba salam
man donale tazhizate tamire motherboard ,hard, ,.. migardam ke az mark khob va keyfiyat bala barkhordar bashe.
mamnon misham be man foroshgah ya sherkate ke in lavazem ro dashte bashe moarefi ***id.​

majid_tech

کاربر
ba salam
man donale tazhizate tamire motherboard ,hard, ,.. Migardam ke az mark khob va keyfiyat bala barkhordar bashe.
Mamnon misham be man foroshgah ya sherkate ke in lavazem ro dashte bashe moarefi ***id.​

شما باید برای تعمیر مادربرد از الکترونیک سر در بیاری برای شروع هم نیاز نیست تجهیزات چند میلیون تومنی استفاده کنی یه پروگرمر یه دیباگر یه مولتی متر برای شروع بهتره

majid_tech

کاربر
ba salam
man donale tazhizate tamire motherboard ,hard, ,.. Migardam ke az mark khob va keyfiyat bala barkhordar bashe.
Mamnon misham be man foroshgah ya sherkate ke in lavazem ro dashte bashe moarefi ***id.​

شما باید برای تعمیر مادربرد از الکترونیک سر در بیاری برای شروع هم نیاز نیست تجهیزات چند میلیون تومنی استفاده کنی یه پروگرمر یه دیباگر یه مولتی متر ارزون قیمت برای شروع بهتره

majid_tech

کاربر
دوست عزيز خازن ها مشكلي ندارند - چند تا پاور عوض كردم باتري رو هم عوض كردم

ram cpu و سایر قطعات را در بیار یه باد بگیر و دوباره سر جاشون بنداز اگه نشد باید بایوس را آپدیت کنی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: darkrose

Zirnevis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-08-21
523
3,683
شیراز
ram cpu و سایر قطعات را در بیار یه باد بگیر و دوباره سر جاشون بنداز اگه نشد باید بایوس را آپدیت کنی
تمام كارهايي كه گفتيد انجام دادم با رم و سي پي يو هاي مختلف تست كردم و اخرين ورژن بايوس رو هم استفاده كردم

shahab1542

کاربر vip
کاربر
2008-03-16
73
121
سلام به همه
من یه مادربورد giga 8ipe1000 دارم که وقتی کارت شبکه نصب میکنم با فاصله 10 ثانیه هنگ میکنه و درست میشه و این روند تا زمانی که شبکه رو disable می کنم ادامه داره
بایوسش هم اپدیت کردم ولی بازم جواب نداد
اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید

Zirnevis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-08-21
523
3,683
شیراز
سلام به همه
من یه مادربورد giga 8ipe1000 دارم که وقتی کارت شبکه نصب میکنم با فاصله 10 ثانیه هنگ میکنه و درست میشه و این روند تا زمانی که شبکه رو disable می کنم ادامه داره
بایوسش هم اپدیت کردم ولی بازم جواب نداد
اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید

دوست عزيز درايور شبكه رو اپديت كنيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1

morteza_z109

کاربر
2009-08-12
2
0
با تشکر اما جواب منو ندادی

شما باید برای تعمیر مادربرد از الکترونیک سر در بیاری برای شروع هم نیاز نیست تجهیزات چند میلیون تومنی استفاده کنی یه پروگرمر یه دیباگر یه مولتی متر برای شروع بهتره

من الکترونیک خوندم و تمام قطعات رو آشنایی داردم.
ضمنا این تجهیزات رو برا شرکت میخوام، مثل pc3000, بایوس پروگرامر ، هات گان ، سشوار صنعتی، شابلون bgp, دیباگر و ...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا