پاسخ:
با سلام خدمت تمامی اساتید محترم من یه نوع مشکل دارم که در تمامی انواع مادر برد ها صدق میکند من حدودا 15 تا مادر برد دارم که همشون یه نوع مشکل دارند مادربرد روشن میشه فن سی پی یو روشنه و بوق نمیزنه و مانیتور رو سوییچ نمیکنه در ضمن من تمامی ققعات رو هم چک کردم و در اوردم و با قطعه سالم تعویض کردم جالب اینجاست که همشون یه نوع عیب دارن در بین تمامی مادربرد ها از هز مدلی دیده میشه گیگا ایسوس ابیت و...... مثلا یه نوع مادربرد ابیت sg80 داشتم سالم روشن بود خواستم روش یه سی پی یو تست کنم اون هم همین عیب رو ورداشت در صورتی که سی پی یو هام هم سالمه یا یکی دیگه باز کردیم تا باد گیری کنیم اون هم همینطوری شد خواهش میکنم من رو راهنمایی بفرمایین این عیب منو کلافه کرده
سلام دوست من همانطور که قبلآ عرض کردم مشکل شما قطعی سوکت یا قطعی برد است برای کسب اطمینان بیشتر ازاین موضوع با وجود بالا بودن خطراین کار ولی شما میتوانید قبل از سوئیچ کردن سیستم فشار کوچکی به گوشه برد بیاورید و آن را در همان حالت با یک دست نگه داشته و سپس برد را در حال فشار روشن کنید اگر در این حالت شما تصویر گرفتید صددرصد مطمئن باشید اشکال از سوکت است .
راه دیگر هم این است که اگر سی پی یو گرم میشود ولی شما هیچ بوغی دریافت نمیکنید و تصویر هم ندارید و از بقیه قسمتها هم مطمئن هستید عیب فوق را تثبیت میکند.
در بعضی از موارد داشتیم که بعد از به وجود آمدن این عیب برد را با سی پی یوهای دیگری بسته ایم و مشکل حل شده سی پی یو ای که مقدار آن نسبت به قبلی متفاوت بوده است در ضمن یکی ازدلایل شایع در به وجود آمدن این عیب این است که فرضآ پایه های سی پی یو کج شده و به درستی ترمیم نشده و یا قسمتهایی از پینهای سی پی یو دارای موج بوده که پس از جا زدن آن با فشار و زور غیر طبیعی این عیب رخ داده لطفآ تمام موارد فوق بررسی وازصخت آن مطمئن شوید.
در ضمن در صورتیکه دلیل عیب فوق را پیدا کردین , اگر خارج از موارد ذکر شده بود در صورت تمایل به اینجانب اطلاع بفرمائید .
با تشکر موفق باشید