آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bosaeidi

کاربر
2009-02-20
106
305
اصفهان
www.taamirgah.com
دوست عزیز من امروز با مشکلی شبیه مشکل شما برخورد کردم اگر سوکت cpu شما به صورت smd یا بدون پایه که از پشت برد بیرون آمده باشد مورد سوکت cpu است البته برای من که اینطور بود ان شااله مشکل شما نیز حل شود[/QUOTE]

مشكل سوكت cpu شما چي بود
چطوري حلش كردي
اگه لطف كني توزيح بدي ممنون ميشم:eek:k:
مشکل سوکت سی پی یو من لحیم سردی دو سه تا پایه هاش بود روش رفع کردنش را هم داخل پست های قبلی دوستان زحمت کشیده اند و توضیح دادند به این صورت است که روکش سوکت را برداشته و هرکدام که آزاد بود را رفع لحیم سردی کنی فقط یکم سخت است
موفق باشی

fanta

کاربر
2007-03-18
6
3
با عرض سلام در موره خرابی های I/O میخواستم بدونم تصویر ندادن میتونه از خرابی این چیپ باشه جند تا برد داشتم که روشن نمیشد با تعویض I/o درست شد. و این که در اکثر مادبردها اطراف s/b موسفتهایی است که خراب میشه و تصویر مادربرد قطع میشه ولی چند تا برد دارم با تعویض این موسفتها مدتی کار میکنن ولی دوباره داغ میشن و میسوزن مشکل از کجا میتونه باشه تمام قطعات رو هم جک کردم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: online_on

partorayan

کاربر
2008-12-26
4
5
برای تعویض اسلتهای رم و گرافیک چی پیشنهاد میکنید باید چیکار کنم که کار قشنک در بیاد و تقربا چقدر هزینه داره و همچنین شابلون تعویض چیپ خوش قیمت کسی سراغ داره با تشکر فراوان از اساتید محترم

nader333es

کاربر
2009-06-28
66
166
اصفهان
مشکل سوکت سی پی یو من لحیم سردی دو سه تا پایه هاش بود روش رفع کردنش را هم داخل پست های قبلی دوستان زحمت کشیده اند و توضیح دادند به این صورت است که روکش سوکت را برداشته و هرکدام که آزاد بود را رفع لحیم سردی کنی فقط یکم سخت است
موفق باشی

سوكت cpu478 پايهاش اس ام ديه چطوري بفهمم كدوم لهيم سردي داره

m2d

کاربر
2009-05-13
43
26
دوست عزیز آقای m2d لطف کن دقیقا کارهایی که انجام دادی را توضیح بده تا انشااله بتوانیم به شما بهتر کمک کنیم
متشکرم
دمای power temperatareمیشه 74درجه اما دیگه ریسیت نمیشه اما خیلی دماش بالا نیستم مادربردم مدل m925aluازشرکت pcchipsاست

خازنها روعوض کردم

bosaeidi

کاربر
2009-02-20
106
305
اصفهان
www.taamirgah.com
موفق باشی
دوست عزیز همان طور که عرض کردم هرکدام که آزاد بود را رفع لحیم سردی کنی فقط خیلی بشتراز یکم سخته
موفق باشی

bosaeidi

کاربر
2009-02-20
106
305
اصفهان
www.taamirgah.com
دمای power temperatareمیشه 74درجه اما دیگه ریسیت نمیشه اما خیلی دماش بالا نیستم مادربردم مدل m925aluازشرکت pcchipsاست

خازنها روعوض کردم
مدل پاورت را بنویس راستی دمای پاورت را از کجا اندازه گیری میکنی ؟
از بایوس یا خود پاور؟

bosaeidi

کاربر
2009-02-20
106
305
اصفهان
www.taamirgah.com
برای تعویض اسلتهای رم و گرافیک چی پیشنهاد میکنید باید چیکار کنم که کار قشنک در بیاد و تقربا چقدر هزینه داره و همچنین شابلون تعویض چیپ خوش قیمت کسی سراغ داره با تشکر فراوان از اساتید محترم
دوست عزیز در پست های قبلی اساتید توضیح داده اند

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا