bosaeidi
کاربر
سی پی یو شما چی استمادربردمن قشنگ بلا میاد فقت اون قسمت تغضیه cpuماسفت هاوچوکها بدجوری داغ میشن وباعث ری استارت شدن سیستم میشن لطف کنین راهنمای کنین چیکار کنم
با یک سی پی یو دیگه امتحان کنید
سی پی یو شما چی استمادربردمن قشنگ بلا میاد فقت اون قسمت تغضیه cpuماسفت هاوچوکها بدجوری داغ میشن وباعث ری استارت شدن سیستم میشن لطف کنین راهنمای کنین چیکار کنم
cpuاینتله 2.6سلرون همه این کاراروکردم مشکل ازمادربرده :smilie_help:سی پی یو شما چی است
با یک سی پی یو دیگه امتحان کنید
cpuاینتله 2.6سلرون همه این کاراروکردم مشکل ازمادربرده :smilie_help:
خازن های تغذیه cpu ات را عوض کن و جوابش را بدهcpuاینتله 2.6سلرون همه این کاراروکردم مشکل ازمادربرده :smilie_help:
ماسفت رو عوض کردم همیونتوریهخود ماسفت را عوض کن
همه خهزنها روهم عوض کردمخازن های تغذیه cpu ات را عوض کن و جوابش را بده
دوست عزیز آقای m2d لطف کن دقیقا کارهایی که انجام دادی را توضیح بده تا انشااله بتوانیم به شما بهتر کمک کنیمهمه خهزنها روهم عوض کردم
دوست عزیز من امروز با مشکلی شبیه مشکل شما برخورد کردم اگر سوکت cpu شما به صورت smd یا بدون پایه که از پشت برد بیرون آمده باشد مورد سوکت cpu است البته برای من که اینطور بود ان شااله مشکل شما نیز حل شودبا سلام به همه
من یه مادربرد asus p4-133 vm
دارم که ارور d0 میده تو پست کدها خوندم معنیش وقفه دستی میشه
نمی دونم ایراد مال کدوم قسمته
یکی از دوستام گفت مال سوکت cpu است من روکش سوکت را برداشتم همه پین ها سالم بود ای سی بایوس را هم بایه بایوس سالم دیگه از همون مدل عوض کردم جواب نداد
این کد d0 سریعن بعداز کد ff میاد سی پیو هم سالم هم دماش عادیه
لطفا اگه کسی چیزی میدونه کمکم کنه
دوست عزیز من امروز با مشکلی شبیه مشکل شما برخورد کردم اگر سوکت cpu شما به صورت smd یا بدون پایه که از پشت برد بیرون آمده باشد مورد سوکت cpu است البته برای من که اینطور بود ان شااله مشکل شما نیز حل شود[/QUOTE]
مشكل سوكت cpu شما چي بود
چطوري حلش كردي
اگه لطف كني توزيح بدي ممنون ميشمk: