آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

darkrose

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-23
248
490
کیش
:eek:k::boos:یک پروگرمرخوب بامارک وقیمت ویک تسترخوب بامارک وقیمت لطف کنین معرفی کنین
من tnm 2000 دارم خیلی هم راضیم همیشه هم به روز میشه از طریق سایت هم ساپورت میشه .
میتونی از فروشگاه سایت خرید کنی.در مورد تستر هم به این تایپیک مراجعه کنید
موفق باشی .
http://www.irantk.ir/showthread.php?p=17824#post17824

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: online_on

m2d

کاربر
2009-05-13
43
26
من tnm 2000 دارم خیلی هم راضیم همیشه هم به روز میشه از طریق سایت هم ساپورت میشه .
میتونی از فروشگاه سایت خرید کنی.در مورد تستر هم به این تایپیک مراجعه کنید
موفق باشی .
http://www.irantk.ir/showthread.php?p=17824#post17824
دستت درد نکنه ازاینکه وقتت روگذاشتی وجواب دادی اما من مشهدزندگی میکنم واون تستررو گیرنیاوردم اگه بتونی کارمارورابندازی خداخیرت بده:dast:

m2d

کاربر
2009-05-13
43
26
این که میگن بااتصال کوتاه بین 3تاازپایه های بایوس میشه مشگلش رورفع کرد قضیه اش ازچه قرار است

majid_tech

کاربر
:eek:k::boos:یک پروگرمرخوب بامارک وقیمت ویک تسترخوب بامارک وقیمت لطف کنین معرفی کنین

تستر را اطلاع ندارم ولی پروگرمر tnm2000 میتونه کارتو راه بندازه که قیمتش نزدیک 190 تومن ولی اگه یه جیزه full میخوای باید Super pro بگیری که نزدیکه 560 هزار تومنه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: darkrose

majid_tech

کاربر
این که میگن بااتصال کوتاه بین 3تاازپایه های بایوس میشه مشگلش رورفع کرد قضیه اش ازچه قرار است

فکر کنم منطور شما پینهای clear cmos باشه که روی مادربرد مشخصه از دفترچه راهنمای مادربرد هم میتونین پیدا کنید در مواقعی کاربرد داره که تنظیمات بایوس را به هم خورده باشه و سیستم روشن نشه این پین ها را به هم اتصال میدن تا همه چبز به حالت default (پیش فرض کارخانه سازنده) برگرده ولی اگه تنظیمات بایوس را اگه بخوای به حالت default ببری بهترین روش در آوردن باتری مادربرد و اتصال کوتاه کردن کانکتور های باتری به مدت 30ثانیه و دوباره باتری را سرجاش انداختنه .

تذکرمهم : در همه مراحل گفته شده کابل برق پاور را حتما باید در بیاورید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: darkrose

m2d

کاربر
2009-05-13
43
26
مادربردمن قشنگ بلا میاد فقت اون قسمت تغضیه cpuماسفت هاوچوکها بدجوری داغ میشن وباعث ری استارت شدن سیستم میشن لطف کنین راهنمای کنین چیکار کنم

m2d

کاربر
2009-05-13
43
26
شرمنده وقتی داغ میشن که cpuروی مادربرده وقتی که بدون cpuمین رو روشن میکنم داغ نمیشن

faryad_mfa

کاربر
2008-01-15
78
305
یک مادربرد mercury دارم دچار بک مشکل شدم
با روشن کردن مادربرد تستر عدد 88 رو نشون میده . با کلیر کردن بایوس مشکل حل میشه ولی با ریست دستگاه عدد روی تستر C1 رو نشون میده.ولی با چند بار تست دوباره مشکل پیدا میکنه و عدد 88 رو نشون میده.سیستم هیچ مشکل دیگه ای نداره و کامل بالا می یاد.
ممنون میشم راهنماییم کنید

majid_tech

کاربر
یک مادربرد mercury دارم دچار بک مشکل شدم
با روشن کردن مادربرد تستر عدد 88 رو نشون میده . با کلیر کردن بایوس مشکل حل میشه ولی با ریست دستگاه عدد روی تستر c1 رو نشون میده.ولی با چند بار تست دوباره مشکل پیدا میکنه و عدد 88 رو نشون میده.سیستم هیچ مشکل دیگه ای نداره و کامل بالا می یاد.
ممنون میشم راهنماییم کنید

ببین خازنهای روی مادربرد و داخل پاور باد نکرده باشن . اگه خازنی باد نکرده باشه سیستم را با یک پاور مرغوب و قدرتمندی تست کن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا