آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN
سلام خدمت همه دوستان
ممنون میشم کمکم کنید
یک مادربرد asus هست پاور دچار مشکل شده. 4 عدد از فت ها ایراد داشت عوض کردم اما مشکل اینجاست به محض اتصال پاور سالم به برق پاور روشن شده و ولتاژ 3.3 افت میکند ( 0.9 ولت میشود) و در تست مادربرد عدد 88 نشان میدهد.لازم به ذکر هست که مادربرد مدام ریست میشود.ایراد از چه قسمی هست؟ ممنون میشم کمک کنید.

باسلام

دوست عزیز

1. موس فتی که با شماره 1 مشخص کردم چرا روی مین نیست

2 .همون موس فت با موس فت هایی که با شماره 2 مشخص کردم را تست کنید احتمالا نشتی یکی از آنها موجب این اشکال شده

09052009.jpg
نتیجه را اعلام کنید

آخرین ویرایش:

faryad_mfa

کاربر
2008-01-15
78
305
از راهنمایی شما بسیار ممنونم.مشکل افت ولتاژ 3.3 حل شد اما مشکل اینجاست که نشت فت رو چطور تشخیص بدم. 5 تا فت هست که همشون مثل همه.من برای تست فتها پراب مشکی رو Drain میگزارم و پراب قرمز رو رو Sorce. دیود این دو پایه در حالت معکوس به هم راه میده.بعد پراب قرمز رو رو Gate میگزارم و نباید به هم راه بدهند.با برگشتن پراب قرمز به پایه SORCE این دو پایه شورت میشود.( بعلت شارژ شدن پایه Gate)
اگه راه حل دیگه ای داره ممنون میشم بگید.

پیوست‌ها

• 7.1 کیلوبایت بازدیدها: 328

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN
از راهنمایی شما بسیار ممنونم.مشکل افت ولتاژ 3.3 حل شد اما مشکل اینجاست که نشت فت رو چطور تشخیص بدم. 5 تا فت هست که همشون مثل همه.من برای تست فتها پراب مشکی رو drain میگزارم و پراب قرمز رو رو sorce. دیود این دو پایه در حالت معکوس به هم راه میده.بعد پراب قرمز رو رو gate میگزارم و نباید به هم راه بدهند.با برگشتن پراب قرمز به پایه sorce این دو پایه شورت میشود.( بعلت شارژ شدن پایه gate)
اگه راه حل دیگه ای داره ممنون میشم بگید.

باسلام

همین روش تست کفایت میکنه ودرسته

موفق باشید

majid_tech

کاربر
یه مادربرد "asus" هست کانکتور برق cpu شل وامیسته واسه محکم کردنش کارهای زیادی کردم . میخواستم کانکتور را قطع کنم و سیمها رو مستقیما به مادربرد لحیم کنم ولی گفتم قبلش نظر اساتید را جویا بشم.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN
یه مادربرد "asus" هست کانکتور برق cpu شل وامیسته واسه محکم کردنش کارهای زیادی کردم . میخواستم کانکتور را قطع کنم و سیمها رو مستقیما به مادربرد لحیم کنم ولی گفتم قبلش نظر اساتید را جویا بشم.

باسلام

دوست عزیز یکسری از مادربردها 12 ولت سوکت اصلی

(20 یا 24 پین )با 4 تایی یکی هستند ونیازی به زدن سوکت

4تایی نیست
پس اول ببینید پین 12ولت(زرد) سوکت اصلی با پین سوکت 4

تایی یکی هست یا نه
===========
اگر نبود با لحیم کاری ثابت کنید مشکلی نداره .اون هم فقط

سیم زرد را مشکی را کلا نزنید

موفق باشید

majid_tech

کاربر
با سلام و خسته نباشید.
من یه مادر برد gigabyte دارم موس فتها رو وقتی فشار میدی سیستم روشن میشه فکز کردم اونا لحیم سردن اونارو کامل قلع کشی کردم ولی باز هم همون جوری روشن میشه یعنی باید موسفتها رو فشار بدی تاروشن بشه به نظر شما مشکل چی میتونه باشه. آیا امکان داره برد ترک داشته باشه؟؟ ممنون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
با سلام و خسته نباشید.
من یه مادر برد gigabyte دارم موس فتها رو وقتی فشار میدی سیستم روشن میشه فکز کردم اونا لحیم سردن اونارو کامل قلع کشی کردم ولی باز هم همون جوری روشن میشه یعنی باید موسفتها رو فشار بدی تاروشن بشه به نظر شما مشکل چی میتونه باشه. آیا امکان داره برد ترک داشته باشه؟؟ ممنون
با سلام
دوست عزیز یا خود فت خراب است از داخل قطعی دارد وبا برد شما مشکل دارد (لحیم سردی برد وایسیهاو...)شما فت را تعویض کنید اگر درست نشد دقت کنید که کجای برد بیشتر فشار میاید روشن میشود واطراف انرا بز بینی کند

sara62

Banned
2009-03-05
48
75
سلام به اساتید
مادربردی دارم که خودش اتوماتیک روشن میشود.یعنی بدون زدن کلید پاور و فقط با اتصال سوکت پاور.سبز و مشکی سوکت را هم اتصال کوتاه کردم و خاموش نشد.ممنون میشم کمکم کنید.اینم عکسش.ممنون
File #1: http://upload.iranblog.com/3/1242300894.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا