به مدت 5 ثانیه یکسره بوق می زنه بعد یک ثانیه قطع میشه بعد از دوباره پنج ثانیه بوق میزنه و یک ثانیه قطع میشه
با سلام
دوست عزیز فرمایش استاد عزیز آقای محمدی را اجرا کن
با تشکر فراوان از استاد که وقت گذاشتن
به مدت 5 ثانیه یکسره بوق می زنه بعد یک ثانیه قطع میشه بعد از دوباره پنج ثانیه بوق میزنه و یک ثانیه قطع میشه
با سلامهمکاران محترم با سلام لطفاً نحوه بایوس کردن مادر برد asrockp4i65gv را برایم بگویید با تشکر
با سلامهمکاران محترم با سلام لطفاً نحوه بایوس کردن مادر برد asrockp4i65gv را برایم بگویید با تشکر
با سلام . من یه مادربرد "gigabyte GA-8pe800 pro " دارم .پاور من مشکل داشت و سیستم هی
ریستارت میشد تا اینکه سیستم دیگه روشن نشد من یه پاور "next 500w" براش گرفتم
الان سیستم روشن میشه زود خاموش میشه .و زمانی که روشن میمونه و "bip" میزنه
پیغام "cmos checksum error-defaults loaded" نمایش داده میشه ممنون میشم اگه کمکم کنید :dast:
با سلام
دوست عزیز اگر کلمه بکلمه هم کل جمله رو معنی کنی براحتی بجواب میرسی.شما با زدن F2 یا Delete وارد cmos شده و گزینه loaded defaults را کلیک کن وبعد F10 وخروج.شما با اینکار cmos را لود کردی.فعلا اینکار را بکن تا بعد
با سلام . من یه مادربرد "gigabyte GA-8pe800 pro " دارم .پاور من مشکل داشت و سیستم هی
ریستارت میشد تا اینکه سیستم دیگه روشن نشد من یه پاور "next 500w" براش گرفتم
الان سیستم روشن میشه زود خاموش میشه .و زمانی که روشن میمونه و "beep" میزنه
پیغام "cmos checksum error-defaults loaded" نمایش داده میشه ممنون میشم اگه کمکم کنید. البته من فکر میکنم اشکال از تغذیه باشه (به دلیل زود خاموش شدن) لطفا کمکم کنید