آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
خیلی ممنون از راهنمایییتون ولی باید بگم که کلا به وارد cmos نمیشه
به نظر شما چه کنم؟؟؟:smilie_help::smilie_help:
با سلام
دوست عزیز اول شما cmose را صفر کن.با درآوردن جامپر روی مادربرد و یا درآوردن باطری و اتصال کوتاه در پین باطری بمنظور تخلیه.
امتحان کن و جواب بده

majid_tech

کاربر
آقا cmos را صفر کردم .باتری را عوض کردم .مشکل حل شد .حالا بوت
میشه و ویندوز هم بالا میاد ولی بیشتر وقتها بعد از صدای beep سیستم کلا خاموش میشه و من فکر میکنم مشکل ازتغذیه cpu باشه
چون وقتی کنکتور برق cpu را در میارم سیستم روشن میمونه؟؟

مشخصات سیستم:
Mainboard : gigabyte GA-8PE800 PRO
CPU : 2GHZ Celeron
Ram: 256mb
psu: next 500w
vga:ati radeon 7000 64 mb

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN
باسلام

این 2 سئوال رو جواب بدید ببینیم مشکل چیه

1
. موقعی که به برق می زنید بدون سوئیچ روشن میشه؟

2. هنگام خاموش شدن وضعیت دمای هیت سینک cpu
چه جوریه؟

باسلام

آقای مجید تک

سئوال میکنید ولی جواب نمی دهید

آخرین تایپک صفحه قبل

majid_tech

کاربر

باسلام

آقای مجید تک

سئوال میکنید ولی جواب نمی دهید

آخرین تایپک صفحه قبل

با عرض پوزش ببخشید
نه .سیستم بدون زدن کلید روشن نمیشه حتی اگه کابل برق را از جاش در بیاری و دوباره وصل کنی
دمای هیتسینک cpu هم عادی هست "دمای خود cpu هم 36 درجه است
نمیدونم آخرین نتیجه رو خوندین یا نه .
من cmos رو clear و باتری را هم عوض کردم واز منوی بایوس گزینه "optimize default load " را زدم الان مشکل بوت شدن سیستم حل شده ولی مشکل تغذیه همچنان باقیه
و اون هم به احتمال زیاد از تغذیه cpu هست چون وقتی کانکتور برق cpu را در میارم سیستم
خاموش نمیشه و مدت زیادی هم گذاشتم روشن بمونه ولی وقتی کابل برق cpu را وصل میکنم
سیستم بعضی وقتها خیلی خوب بوت میشه و ویندوز هم بالا میاد ولی خیلی وقتها سیستم بعد از
"beep" زدن خاموش میشه
بابت تاخیری هم که در جواب به وجود اومد شرمنده ام

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN

با عرض پوزش ببخشید
نه .سیستم بدون زدن کلید روشن نمیشه حتی اگه کابل برق را از جاش در بیاری و دوباره وصل کنی
من cmos رو clear و باتری را هم عوض کردم واز منوی بایوس گزینه "optimize default load " را زدم الان مشکل بوت شدن سیستم حل شده ولی مشکل تغذیه همچنان باقیه
و اون هم به احتمال زیاد از تغذیه cpu هست چون وقتی کانکتور برق cpu را در میارم سیستم
سیستم بعضی وقتها خیلی خوب بوت میشه و ویندوز هم بالا میاد ولی خیلی وقتها سیستم بعد از
"beep" زدن خاموش میشه

باسلام

دوست خوبم

1. قسمت درایور ولتاژcpu را(موس فتها .آی سی. و..)قلع کشی کن

2. خازنهای این قسمت را(روی ولتاژ12) را 3 تا است عوض کن

باحتمال قوی درست میشه

موفق باشید

majid_tech

کاربر
سلام ممنون از راهنماییتون ولی باید بگم باز هم دست نشد .
علاوه بر 3 تا خازن 4 تایه دیگه را هم که کنار cpu بود عوض کردم
حتی pin های همه کانکتور ها را با پنس جمع کردم تا محکمتر سر جاش بایسته ولی باز هم همون مشکل باقیه
چکار کنم؟؟
:051::051:

ALI.RISIVER

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2006-10-03
775
1,850
USA
WWW.ALIRISIVER.TK
با عرض پوزش ببخشید
"beep" زدن خاموش میشه
دوست عزیز ابتدا سی پی یو را تعویض کنید اگر مشکل رفع نشد مسفت های تامین کننده ولتاژهای مورد نیاز سی پی یو را نیز تعویض کنید

feiz

کاربر
2009-05-09
1
0
سلام
لپ تاپ من وایو سونی است وقتی آن را روشن میکنم دائم پیغام میدهد کلید F1 را فشار بده بعد از این کار وارد ویندوز میشود و به خوبی کار می کند. به نظر می آید هارد مشگلی نداشته واشکال از بایوس است .درضمن fdisk هم کرده ام لطفا راهنمایی نمایید. باتشکر فراوان

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
سلام
لپ تاپ من وایو سونی است وقتی آن را روشن میکنم دائم پیغام میدهد کلید f1 را فشار بده بعد از این کار وارد ویندوز میشود و به خوبی کار می کند. به نظر می آید هارد مشگلی نداشته واشکال از بایوس است .درضمن fdisk هم کرده ام لطفا راهنمایی نمایید. باتشکر فراوان

با سلام
دوست عزیز اینجا بخش مادر برد است.راه را اشتباهی اومدین.چواب سوال شمارو من و باقی همکاران میدونن ولی کسی جواب نمیده.چون اینجا بخش مادربرد است.پس سوال خود را برای به هم نزدن نظم بخش در بخش لپ تاپ مطرح کنین تا من ویا دیگر اساتید جوابتونو بدهند.
با تشکر

faryad_mfa

کاربر
2008-01-15
78
305
سلام خدمت همه دوستان
ممنون میشم کمکم کنید
یک مادربرد Asus هست پاور دچار مشکل شده. 4 عدد از فت ها ایراد داشت عوض کردم اما مشکل اینجاست به محض اتصال پاور سالم به برق پاور روشن شده و ولتاژ 3.3 افت میکند ( 0.9 ولت میشود) و در تست مادربرد عدد 88 نشان میدهد.لازم به ذکر هست که مادربرد مدام ریست میشود.ایراد از چه قسمی هست؟ ممنون میشم کمک کنید.

پیوست‌ها

• 113.1 کیلوبایت بازدیدها: 213
آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا