آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN
دوست عزيز اگر در مورد اين مشكل جواب نگرفتي بيخيال شو چون من از تعميركاران گيگابايت پرسيدم مشكل از چيپ اصلي است .

باسلام

آقای زیرنویس لطفا از راهنمایی که حداقل 70 درصد مطمئن نیستید پرهیز کنید وراهنماییهای سایت را در این حد معرفی نکنید .مثل بقیه

اینی که گفته اند یا شما رو از سرشون انداختند ویا آبدارچی اونجا بوده

چند بار هم در بخش پاورها از شما خواهش کرده ام .بخاطر نوع راهمنمایی هاتون

با تشکر از همکاری صمیمانه شما

ارادتمند

آخرین ویرایش:

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN
با تشکر از اینکه وقت گذاشتید . من این ترانزیستورهایی رو که در تصویر مشخص کردم بیرون از مدار تست کردم ولی همه سالم بودند.
d:%5cmain

باسلام

دوست من کدام تصویر -لطفا اگربرایتان مقدور است حتما عکس بزارید

من از نوع راهنمایی که نسبت به ارورتان دادم هیچ شکی ندارم

این مورد تقریبا در هفته چندین بار به تورمون میخوره واروری که دارید

مربوط به مدار ریستارت (در حالت اتصال کوتاه ونشتی) میباشد مطمئن باشید

ولی چیزی که میدونم ( جسارت نشه ) همه از تست یا تشخیص قطعه مورد نظر ما در حد اطمینان حرف میزنند

من الان نمی دونم شما کدام قطعات را به چه صورتی تست کردید .نقشه هم که متاسفانه نیست

پس برای حداقل تجربه این اشکال (که به وفور پیش میاد)هم که شده .اگه میتونید عکس مادربردها رو بزارید دوم اینکه چه جوری تست کردید وروی عکس قطعه را مشخص کنید

این هم اضافه کنم .احتمال چیپست آنهم نه اصلی ( که دوست محترممان گفته )بلکه h2 آخرین مرحله میباشد

من در خدمتم

آخرین ویرایش:

hosein.g

کاربر
2009-01-24
8
3
tabriz
با سلام خدمت عزیزان

من یه مینبورد iwillp4se دارم که مدار تغذیه رم خراب شده.
الان به یه مقاومت و یه دیود تغذیه میشه!!
اما نمی تونم dual chanel فعال کنم
چون با همین یه دونه رم هم مقاومت کلی داغ میکنه!!
میشه راهنمایی کنید چیکارش کنم؟
همه ic های تغذیه رو در آوردن!
یا حداقل اگه بشه اطلاعاتی در رابطه با پایه های تغذیه رم ddr1 و ولتاژهاشون بهم بدین
ممنونم

===============
احتمالا تصویر یا برد خراب این مدل را دارم اجازه بدین ببینم بعد خدمتم

ویرایش شد توسط ALI M.G دوست عزیز ارائه ایمیل در تایپک ها مجاز نمیباشد

ali agha mamnoon ke tavajoh dashtin
montazere rahnemayiihatoon hastam
:dast:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali m.g

dariuosh

کاربر
2009-01-18
12
20
با سلام و تشکردوباره
همونطور که گفتید این ایراد برای خودم هم خیلی پیش اومده ولی همیشه نتونستم به جایی برسم .عکس آماده کردم و سعی کردم بگذارمش ولی نتونستم یعنی راهشو پیدا نکردم ,
برای اینکه یک بار هم که شده این مشکل رو حل کنم تک تک ترانزستورهای smd تو مسیر رو از جلوی front panel گرفته تا اطراف رم و سی پی یو در آوردم و تست کردم . روش تستم هم مثل همیشه بوده یعنی بیس به دو پایه دیگه اهم میده ولی عکسش نه .بعید میدونم که چیپ باشه چون ولتاژ و فرکانس رم درسته ولتاژ هسته درسته ولتاژ روی پایه اول pci درسته و چیپ هم داغ نمیشه .این مینی که الان دارم روش کارمیکنم یه آلباترون 915 هست.
در پایان اگه می دونستم معمولا چه وقت آن هستید سریعتر جواب میدادم.

rezaa

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2006-10-10
94
388
اصفهان
www.h3shop.net
دوستان مادر برد پاسكال مدل845 قبل ازنصب درايو گرافيك عادي كارميكنه ولي به محض ريختن درايو صفحه سياه ميشه بعد از چند لحظه ريست ميشه با همه نوع گرافيك هم تست كردم جواب نداد خواهشا كمك كنيد

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN
دوستان مادر برد پاسكال مدل845 قبل ازنصب درايو گرافيك عادي كارميكنه ولي به محض ريختن درايو صفحه سياه ميشه بعد از چند لحظه ريست ميشه با همه نوع گرافيك هم تست كردم جواب نداد خواهشا كمك كنيد

باسلام

دوست من این مشکل معمولا درصورتی پیش میاد که :

1. ورژن درایور گرافیک فرق کند که بعد از نصب این مشکل را پیش میاورد

2. یا مورد بالا درست بوده ولی اسلت vga کثیف یا از پین هاش خوب روی برد ننشیند .که دراینصورت با سوزن یکی یکی میبایست پین ها بداخل هدایت شوند بطوری که مطمئن روی برد بشینند

3. یکی از ولتاژهای گرافیک قطع شده باشد (که معمولا با سوختن گرافیک قبلی این مشکل پیش میاد.که از مقاومتهای کم اهم تغییراهمک داده یا میسوزند)

موفق باشید

rezaa

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2006-10-10
94
388
اصفهان
www.h3shop.net

باسلام

دوست من این مشکل معمولا درصورتی پیش میاد که :

1. ورژن درایور گرافیک فرق کند که بعد از نصب این مشکل را پیش میاورد

2. یا مورد بالا درست بوده ولی اسلت vga کثیف یا از پین هاش خوب روی برد ننشیند .که دراینصورت با سوزن یکی یکی میبایست پین ها بداخل هدایت شوند بطوری که مطمئن روی برد بشینند

3. یکی از ولتاژهای گرافیک قطع شده باشد (که معمولا با سوختن گرافیک قبلی این مشکل پیش میاد.که از مقاومتهای کم اهم تغییراهمک داده یا میسوزند)

موفق باشید

باتشكر من انواع گرافيكهارو تست كردم هم قديمي وهم جديد وسوكت راهم چك كردم مشكل از اون هم نبود اگه ميشه بگيد كدوم قطعات بايد چك بشه

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
باتشكر من انواع گرافيكهارو تست كردم هم قديمي وهم جديد وسوكت راهم چك كردم مشكل از اون هم نبود اگه ميشه بگيد كدوم قطعات بايد چك بشه
با سلام
دوست عزيز اين مشكل را در مادر برد asrocتجربه كرده ام شما پاور را چك كنيد وخازنهاي اطراف سي پي يو را تعويض كنيد (البته اگر با كارتهاي گرافيك ديگر تست كرده باشيد)

ALI.RISIVER

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2006-10-03
775
1,850
USA
WWW.ALIRISIVER.TK
بعد از تست مراحل فوق که توسط اساتید ارائه شده اگر نتیجه نداشت بایوس را با آخرین ورژن ارائه شده آپدیت کنید در بسیاری موارد مشابه مشکل رفع شده موفق باشید

rezaa

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2006-10-10
94
388
اصفهان
www.h3shop.net
بعد از تست مراحل فوق که توسط اساتید ارائه شده اگر نتیجه نداشت بایوس را با آخرین ورژن ارائه شده آپدیت کنید در بسیاری موارد مشابه مشکل رفع شده موفق باشید
من هم فكرميكنم مشكل از بايوس باشه ولي فايل بايوس اين مدلو پيدا نكردم اگه لطف كنيد فايل بايوس رابرام بزاريدممنون ميشم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا