آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

dariuosh

کاربر
2009-01-18
12
20
سلام عزیز
اول از همه شما برو بازار و 1 تستر مادربرد تهیه کن تا بتونیم از رو کدهایی که میده کار کنیم.در غیر اینصورت باید تمام 12 ملیون ترانزیستورارو چک کنی .بعدشم شما پشت ماربردو نگاه کن ببین آثار سوختگی و سیاه شدن برد هست یا نه ؟؟؟خازنارو چک کن ببین باد کردن؟؟؟خازنای دوره سی پی یورو.
من هستم در خدمتتون
سلام دوست عزیز
مطلب از چند صفحه پیش شروع شده بود
چند تا مین هست که همه علائم حیاتی (ولتاژها و فرکانسها) روشون درسته ولی تستر ffff نشون میده و rst تستر روشن می مونه .

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN
سلام دوست عزیز
مطلب از چند صفحه پیش شروع شده بود
چند تا مین هست که همه علائم حیاتی (ولتاژها و فرکانسها) روشون درسته ولی تستر ffff نشون میده و rst تستر روشن می مونه .

باسلام

دوست عزیز لطف کن عکسی که گفتی آماده کردم بزار

من امروز نهایت انرژی مو روی کار تو میزارم (یعنی اگه عکس بزاری من هم سعی میکنم همون مادر برد را یا از انبار خودم یا از دوستان اوراقی شو تهیه کنم )

وخیلی گویا وموثر نکات لازم را به شما بگم

یا علی.امروز تکلیف این موردو مشخص کنیم

ALI.RISIVER

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2006-10-03
775
1,850
USA
WWW.ALIRISIVER.TK
دوست عزيز من منتطرم لطف كنيد فايلوبرام بزاريد ممنون ميشم

دوست عزیز فایل آپلود شد اما قبل از استفاده از این فایل سعی کنید از فایل بایوس قبلی بکاپ تهیه کنید زیرا این فایل یکی از همکاران قبلا گرفتم و هنوز نتوانستم تست کنم موفق باشید

پیوست‌ها

• 104.6 کیلوبایت بازدیدها: 46

dariuosh

کاربر
2009-01-18
12
20
باسلام

دوست عزیز لطف کن عکسی که گفتی آماده کردم بزار

من امروز نهایت انرژی مو روی کار تو میزارم (یعنی اگه عکس بزاری من هم سعی میکنم همون مادر برد را یا از انبار خودم یا از دوستان اوراقی شو تهیه کنم )

وخیلی گویا وموثر نکات لازم را به شما بگم

یا علی.امروز تکلیف این موردو مشخص کنیم
با عرض پوزش علی آقا اول لطف کنید بگید چطوری باید عکس رو آپلود کنم ؟چون پایین صفحه من اومده که شما نمی توانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید.
متشکرم

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN
با عرض پوزش علی آقا اول لطف کنید بگید چطوری باید عکس رو آپلود کنم ؟چون پایین صفحه من اومده که شما نمی توانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید.
متشکرم

باسلام

دوست عزیز مثل اینکه برای آپلودبایدهزینه پرداخت کنید حالا انشاالله توروزهای دیگه این کارو میکنید

ولی برای اینبار در جای دیگه آپ کنید ولینکشو اینجا بزار تا بگیرم

خیلی جاها هست که بتونی آپلود کنی ولینکش را بدی

لطفا فقط زودتر

hosein.g

کاربر
2009-01-24
8
3
tabriz
iwill p4se ! hamchenan montazere rahnemayyie doostane!!

salam
doostan az inke moshkele ghablimo dobare matrah mi***am mazerat mikham... ama bipasokh moonde!!!!

iwill p4se daram ke ye sale pish kharab shod
khazanaye dore cpu+khazane 1500microfarade taghziyeye ram bad karde boodan
system start mizad ama boghe momtad midad
ba tavizshoon system roshan mishod vali na boogh mizad va na tasvir midad
ghoftan chipeshe(balad naboodan dorostesh ***an)
dadam be ye nafar too tabriz gof taghziyeye ram ye doone ic dare ke ghabele taviz nis(too bazar peyda nemishe)
vase hamin 4ta mosfete ram (phd55n03 Lta )ro dar ovord va bejashoon ye moghavemate 0.25ohm+ 2ta diod vasl kard(drine dota phd55n03 ba 2 diode sari shode ba ham vasl shode+sorse sevvomi ham be drin yeki az dotaye gabli
mosfete chaharomam chizi be payehash vasl nis!!

alan system kar mi***e, montaha bus 400 suport nemi***e.windows ba buse 400 nasb nemishe!!!agharam ba 320 windows bezanam, bad restart va buse ram roo 400 bezaram , roo wellcome restart mi***e

voltage paye yeke ram ham beyne2.72ta 3.2 motaghayere
albate roo 3.2restart mi***e ke marbot be bus 400 mishe
too ferekanshaye payiintar , voltage az 3.12 balatr nemire

dual chanel ham nemitoonam bo***am .inesh baram kheili azab avare!!!
moshkelamam hamine!!
mikham ye rame dighe ezafe ***am vali ehtemalan moghavemate besooze.khode tamirkaram mighe ba dual chanel khodahafezi bo***!!!
aya mitoonam kari bo***am?
mishe az voltage +12 volt , ba ye ic 7806 ke tasbit ***andeye voltage, va 4 ta diod(bara 3.00 volt kardane hkoorooji)estefade ***am va ba paye yeke ram movazi ***am ta ye rame dihe ham support ***e?

sorry.............. kheili toolani shod!!:smilie_help:

binahayat mamnoon

az ali agha ham mamnoonam ke dafe ghabl javab dade boodan

آخرین ویرایش:

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN
salam
doostan az inke moshkele ghablimo dobare matrah mi***am mazerat mikham... Ama bipasokh moonde!!!!

Iwill p4se daram ke ye sale pish kharab shod
khazanaye dore cpu+khazane 1500microfarade taghziyeye ram bad karde boodan
system start mizad ama boghe momtad midad
ba tavizshoon system roshan mishod vali na boogh mizad va na tasvir midad
ghoftan chipeshe(balad naboodan dorostesh ***an)
dadam be ye nafar too tabriz gof taghziyeye ram ye doone ic dare ke ghabele taviz nis(too bazar peyda nemishe)
vase hamin 4ta mosfete ram (phd55n03 lta )ro dar ovord va bejashoon ye moghavemate 0.25ohm+ 2ta diod vasl kard(drine dota phd55n03 ba 2 diode sari shode ba ham vasl shode+sorse sevvomi ham be drin yeki az dotaye gabli
mosfete chaharomam chizi be payehash vasl nis!!

Alan system kar mi***e, montaha bus 400 suport nemi***e.windows ba buse 400 nasb nemishe!!!agharam ba 320 windows bezanam, bad restart va buse ram roo 400 bezaram , roo wellcome restart mi***e

voltage paye yeke ram ham beyne2.72ta 3.2 motaghayere
albate roo 3.2restart mi***e ke marbot be bus 400 mishe
too ferekanshaye payiintar , voltage az 3.12 balatr nemire

dual chanel ham nemitoonam bo***am .inesh baram kheili azab avare!!!
Moshkelamam hamine!!
Mikham ye rame dighe ezafe ***am vali ehtemalan moghavemate besooze.khode tamirkaram mighe ba dual chanel khodahafezi bo***!!!
Aya mitoonam kari bo***am?
Mishe az voltage +12 volt , ba ye ic 7806 ke tasbit ***andeye voltage, va 4 ta diod(bara 3.00 volt kardane hkoorooji)estefade ***am va ba paye yeke ram movazi ***am ta ye rame dihe ham support ***e?

Sorry.............. Kheili toolani shod!!:smilie_help:

Binahayat mamnoon

az ali agha ham mamnoonam ke dafe ghabl javab dade boodan

باسلام

دوست عزیز این قطعات به وفور در بازار پیدا میشه ومثل قبل با باس

استاندارد خود کا ر خواهد کرد ونیازی به این ابتکارات نیست

دوم اینکه با دوم هیچ جوابی برای پرسشهای انکلیسی نخواهد بود

خوندن این متن شما بیش از یک ربع وقت گرفت

موفق باشید

hosein.g

کاربر
2009-01-24
8
3
tabriz
آی سی phd55n03رو نگفتش كه پیدا نمیشه
یه آی سی کو چیک هستش دقیقا گوشه برد کنار رم که شمارش همرام نیس
ولی یادمه آرم مورچه روشه!!!(اگه تصویرشو داشته باشین فقط یه آی سی این آرمو داره+الان دسترسی به سیستمم ندارم، امیدوارم کلاس کاری سایت رو با این آدرس دادن فطعه پایین نیاورده باشم

عذر خواهی میکنم از انگلیسی بودن کاراکترها... و مرسی

یه مین دیگه دقیقا با همین مارک و خازنهای باد کرده هست ، ولی این یکی اصلا استارت نمی زنه

یه مدت به نام اوراقی تو ویترین بوده!! میتونه از گرد و خاک گرفتگیش باشه؟ مال دوستمه.میگفت قبلا استارت میزده.ولی با تعویض خازنها مثل مال خودم روشن میشده ولی نه بوغ و نه تصویر میداده.اوراقش کرده بودن.الان آوردم خودم میخوام روش کار کنم.دستکاری نشده.میشه زنده اش کرد؟

با اسپری میتونم سوکت سی پی یو رو تمیز کنم یا اول با فشار هوا باید تمیزش کنم؟ آیا اصلا میتونه از سوکت سی پی یو باشه که روشن نمیشه؟

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali m.g

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
سلام بر دوستان
برای فلش کردن رام مادر برد چندتا راه داریم ؟؟؟؟ بغیر از استفاده از پروگرامر
با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا