آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALI.RISIVER

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2006-10-03
775
1,850
USA
WWW.ALIRISIVER.TK
با سلام ب دوستان-در مورد چیپ روی مادربرد پرسیدم ک کسی جواب نداد.لطفا ب این سوالم جواب بدین.علت اختلال در usb مادربرد چی میتونه باشه؟؟من usbجلوی کیسو وصل کردم شروع کرد ب نشناختن وپیغام دادن.درش آوردم ولی حالا دیگه usb onbord راهم نمیشناسه ؟؟؟ و همش پیغام خطا میده ؟؟ایراده سخت افزاریه ؟؟؟

دوست عزیز tx,rx مستقیم به چیپ ارتباط دارد و اگر سخت افزار از طریق درگاه usb دتکت نمی شود مربوط به نرم افزار هم می تواند باشد امکان اختلال وجود دارد یا اینکه سیم های usb جلو اشتباه وصل شده باشد این مورد هم چک کنید که در این صورت هنگام وصل شدن سخت افزار به درگاه با ارور مواجه می شوید

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
با سلام خدمت علی آقا وتشکر.
usbجلو قطعه.ولی on bord هم کارنمیکنه.یعنی usbهای خود مارد برد.با چی چکش کنم؟

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
اصلا نه موس را میشناسه نه چیزی ک ب usb ربط داره.خطای not usb میده.تو کنترل پنل usbهای مادر بردو شناخته ولی .....
علی آقا میتونم شماره شمارا بگیرم.
ممنون

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
با سلام وتشکر از دوستان منجمله نیکویی عزیز ک تا این اندازه هوای دوستانو داره
امید-اصفهان​

آخرین ویرایش:

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
سلامی 2باره
من شنیدم بیشتر مواقع که مادر برد میسوزه چیپ اصلیش میره.یعنی چیپه بی جی وای و اصلا قابل تعمیر نیست و حرارت زیادی تولید میکنه . دوروسته؟
لطفا راهنماییم کنید.باتشکر​

show4

کاربر
2009-01-17
4
0
با سلام
مشكل من در مورد بوق ممتد 6ثانيه اي كه بعد از 45 ثانيه دوباره تكرار
مي شود وسيستم بالا نمي ايد
لطفا راهنمايي كنيد

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
سلامی مجدد
ایراده تداخل را پیدا کردم.اول cmose را صفر کرم.بعد در setup rom یواسپیرو غیر فعال کردم و وارد وینوز شدم.مرحله سوم 2باره وارد rom شدم و فعال کرد.با تشکر از دوستان وخودم

rezakarbas

کاربر
2009-01-20
4
13
من دومادربرد گيگا به مدلga-8ir 2003دارم كه درهردوتاشون قطعه کنار سوکت رم بنام tr 1fترکیده من ازکجا می تونم این قطعه راتهیه کنم وهمچنین برای تهیه تستر مادربرد چکار باید بکنم باتعویض این قطعه درمادربرد پس ازتحریک پایه ها شروع بکار میکنه ولی تصویر ندارم لطف کنید بهم بگین که ایراد مادربردم از کجاست وباید کدوم قطهه دیگری راچک کنم

باسلام

دوست عزیز مشکل رفع شده یا نه؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bita_1th

ALI.RISIVER

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2006-10-03
775
1,850
USA
WWW.ALIRISIVER.TK
با سلام خدمت علی آقا وتشکر.
usbجلو قطعه.ولی on bord هم کارنمیکنه.یعنی usbهای خود مارد برد.با چی چکش کنم؟

دوست عزیز rx ,tx توسط شاسی تست کنید منظور اینکه سیم منفی اهمتر روی شاسی بگذارید و مثبت برای rx,tx درگاه usb ببیند اهمتر عکس العملی دارد اگر اهمتر هیچ اهمی را نشان ندهد یا مسیر قطعی دارد یا اینکه چیپ به علت لحیم سردی این مشکل ایجاد کرده من در بسیاری موارد با جایگزین کردن مجدد چیپ ست مشکل را برطرف کردم در مواردی که عیب مربوط به این قطعه یعنی معیوب rx ,tx کاملا با بدنه اتصال کامل می شوند این موارد تست کنید و نتیجه را اعلام موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا