آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

daneshco

کاربر
2007-06-07
3
4
با سلام به همه دوستان
من یک فروشنده کامپیوتر هستم و تازه با این سایت آشنا شدم . من تقریباٌ 20 عدد مادربرد p4 خراب دارم که هیچکدام تصویر نمی دهند .میخواستم بدانم عمده علت تصویر ندادن مادربرد از چی میتونه باشه .(در ضمن اکثر اونها گیگا هستند).

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
با سلام به همه دوستان
من یک فروشنده کامپیوتر هستم و تازه با این سایت آشنا شدم . من تقریباٌ 20 عدد مادربرد p4 خراب دارم که هیچکدام تصویر نمی دهند .میخواستم بدانم عمده علت تصویر ندادن مادربرد از چی میتونه باشه .(در ضمن اکثر اونها گیگا هستند).
با سلام
دوست عزيز ايا همه مادر برها يك عيب دارند يا اينكه بخاطر روشن نشدن انها يك گونه عيب مشاهده كرده ايد در ضمن چه اقداماتي انجام داده اي وچه پيغامي ميدهند اگر بخواهي بكلي همه انها را تعمير كني تقريبا مشكل هست بهتر است شما روي چند تا از انها كار كني سپس براي رفع مشكل كمك بخواي

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: microbit

dariuosh

کاربر
2009-01-18
12
20
با سلام و تشکردوباره
همونطور که گفتید این ایراد برای خودم هم خیلی پیش اومده ولی همیشه نتونستم به جایی برسم .عکس آماده کردم و سعی کردم بگذارمش ولی نتونستم یعنی راهشو پیدا نکردم ,
برای اینکه یک بار هم که شده این مشکل رو حل کنم تک تک ترانزستورهای smd تو مسیر رو از جلوی front panel گرفته تا اطراف رم و سی پی یو در آوردم و تست کردم . روش تستم هم مثل همیشه بوده یعنی بیس به دو پایه دیگه اهم میده ولی عکسش نه .بعید میدونم که چیپ باشه چون ولتاژ و فرکانس رم درسته ولتاژ هسته درسته ولتاژ روی پایه اول pci درسته و چیپ هم داغ نمیشه .این مینی که الان دارم روش کارمیکنم یه آلباترون 915 هست.
در پایان اگه می دونستم معمولا چه وقت آن هستید سریعتر جواب میدادم.
علی آقا مارو فراموش کردید؟

ALI.RISIVER

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2006-10-03
775
1,850
USA
WWW.ALIRISIVER.TK
من هم فكرميكنم مشكل از بايوس باشه ولي فايل بايوس اين مدلو پيدا نكردم اگه لطف كنيد فايل بايوس رابرام بزاريدممنون ميشم
فایل بایوس این مدل در آرشیو دارم پیدا می کنم در همین تاپیک آپلود خواهم کرد اما شما قبل از هرکاری از فایل بایوس مادربرد بکاپ تهیه کنید

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN
فوت اقوام

باسلام

دوست من شرمندم
الان حدود یکهفته بود مریضی در icu داشتیم که متاسفانه شب جمعه فوت کرد (پدر خانومم) ومن هم تا امروز مشغول ایشان بودیم وساعتی است اورا دفن کردیم

ومن شرمنده شما وشاید بعضی از دوستان شدم

پوزش میخوام امشب جوابتون رو میدم چشم

میخواستم عکسی بزارید یا برد اوراقی آن را دربیارم ودقیقتر وموثر تر

راهنمایی کنم

درخدمتم.ببخشید

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan

سلام علی آقا.تسلیت میگم.منو هم تو غمه از دست دادن پدر خانمتون سهیم بدونین.از طرف منم به خانمت تسلیت بگین.
خدا رحمتشون کنه:dast:

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
سلام عزیز
اول از همه شما برو بازار و 1 تستر مادربرد تهیه کن تا بتونیم از رو کدهایی که میده کار کنیم.در غیر اینصورت باید تمام 12 ملیون ترانزیستورارو چک کنی .بعدشم شما پشت ماربردو نگاه کن ببین آثار سوختگی و سیاه شدن برد هست یا نه ؟؟؟خازنارو چک کن ببین باد کردن؟؟؟خازنای دوره سی پی یورو.
من هستم در خدمتتون

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan

سلام عزیز
اول از همه شما برو بازار و 1 تستر مادربرد تهیه کن تا بتونیم از رو کدهایی که میده کار کنیم.در غیر اینصورت باید تمام 12 ملیون ترانزیستورارو چک کنی .بعدشم شما پشت ماربردو نگاه کن ببین آثار سوختگی و سیاه شدن برد هست یا نه ؟؟؟خازنارو چک کن ببین باد کردن؟؟؟خازنای دوره سی پی یورو.
من هستم در خدمتتون

rezaa

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2006-10-10
94
388
اصفهان
www.h3shop.net
فایل بایوس این مدل در آرشیو دارم پیدا می کنم در همین تاپیک آپلود خواهم کرد اما شما قبل از هرکاری از فایل بایوس مادربرد بکاپ تهیه کنید
دوست عزيز من منتطرم لطف كنيد فايلوبرام بزاريد ممنون ميشم

dariuosh

کاربر
2009-01-18
12
20
باسلام

دوست من شرمندم
الان حدود یکهفته بود مریضی در icu داشتیم که متاسفانه شب جمعه فوت کرد (پدر خانومم) ومن هم تا امروز مشغول ایشان بودیم وساعتی است اورا دفن کردیم

ومن شرمنده شما وشاید بعضی از دوستان شدم

پوزش میخوام امشب جوابتون رو میدم چشم

میخواستم عکسی بزارید یا برد اوراقی آن را دربیارم ودقیقتر وموثر تر

راهنمایی کنم

درخدمتم.ببخشید
سلام تسلیت مارو هم بپذیرید .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا