با سلامبا سلام به همه دوستان
من یک فروشنده کامپیوتر هستم و تازه با این سایت آشنا شدم . من تقریباٌ 20 عدد مادربرد p4 خراب دارم که هیچکدام تصویر نمی دهند .میخواستم بدانم عمده علت تصویر ندادن مادربرد از چی میتونه باشه .(در ضمن اکثر اونها گیگا هستند).
علی آقا مارو فراموش کردید؟با سلام و تشکردوباره
همونطور که گفتید این ایراد برای خودم هم خیلی پیش اومده ولی همیشه نتونستم به جایی برسم .عکس آماده کردم و سعی کردم بگذارمش ولی نتونستم یعنی راهشو پیدا نکردم ,
برای اینکه یک بار هم که شده این مشکل رو حل کنم تک تک ترانزستورهای smd تو مسیر رو از جلوی front panel گرفته تا اطراف رم و سی پی یو در آوردم و تست کردم . روش تستم هم مثل همیشه بوده یعنی بیس به دو پایه دیگه اهم میده ولی عکسش نه .بعید میدونم که چیپ باشه چون ولتاژ و فرکانس رم درسته ولتاژ هسته درسته ولتاژ روی پایه اول pci درسته و چیپ هم داغ نمیشه .این مینی که الان دارم روش کارمیکنم یه آلباترون 915 هست.
در پایان اگه می دونستم معمولا چه وقت آن هستید سریعتر جواب میدادم.
فایل بایوس این مدل در آرشیو دارم پیدا می کنم در همین تاپیک آپلود خواهم کرد اما شما قبل از هرکاری از فایل بایوس مادربرد بکاپ تهیه کنیدمن هم فكرميكنم مشكل از بايوس باشه ولي فايل بايوس اين مدلو پيدا نكردم اگه لطف كنيد فايل بايوس رابرام بزاريدممنون ميشم
علی آقا مارو فراموش کردید؟
علی آقا مارو فراموش کردید؟
دوست عزيز من منتطرم لطف كنيد فايلوبرام بزاريد ممنون ميشمفایل بایوس این مدل در آرشیو دارم پیدا می کنم در همین تاپیک آپلود خواهم کرد اما شما قبل از هرکاری از فایل بایوس مادربرد بکاپ تهیه کنید
سلام تسلیت مارو هم بپذیرید .باسلام
دوست من شرمندم
الان حدود یکهفته بود مریضی در icu داشتیم که متاسفانه شب جمعه فوت کرد (پدر خانومم) ومن هم تا امروز مشغول ایشان بودیم وساعتی است اورا دفن کردیم
ومن شرمنده شما وشاید بعضی از دوستان شدم
پوزش میخوام امشب جوابتون رو میدم چشم
میخواستم عکسی بزارید یا برد اوراقی آن را دربیارم ودقیقتر وموثر تر
راهنمایی کنم
درخدمتم.ببخشید