دوست عزیز اگر ای سی صدا ترانزیستور دارد ان را هم عوض کنید.چیپ جنوبی و شمالی را هیت نرم بگیرید.ملایم روی چیپ ها فشار دهید بعد مادر بورد را روشن کنید ببینید نتیجه چه میشود.همون طور که گفتم IC SOUND بی نهایت داغ میکند . دمای چیپ هم خوب است
همون طور که گفتم IC SOUND بی نهایت داغ میکند . دمای چیپ هم خوب است
دوست گرامی به قسمت الکترونیک طریقه تست قطعات مراجعه کنید.مشاهده فایلپیوست 55108 یه بزرگواری کنید طریق تست ماستفت با اهم متر رو برام بگین . میخوام مطمئن بشم طوری که من تست میکنم درسته . بابت راهنماییاتون یه دنیا ممنون
دوست گرامی در صورت امکان مدل مادر بورد را بیان کرده تا دوستان اگر نقشه ان را دارد برای شما گذارده و یا در قسمت نقشه ها ان را پیدا کنید و از روی نقشه مدار را پیگیری کرده تا به قطعه شارت برسید؟در ضمن ایا هر سه پایه شارت است؟اگر اهم متر شما دیجیتال است روی صفحه در حالت بازر عدد چند نمایش داده میشود؟با سلام و وقت بخیر
بابت راهنمایی های تان ممنونم، تمام کارهایی رو که گفتین انجام دادم آپدیت بایوس ، چک کردن خازن ها از لحاظ شارتی، هیت نرم دادن چیپ ها ولی هنوز شارتی در مدار هست چه کنم؟ تشکر
دوست با صفاسلام
مادر بورد Elite GF7050VT-M5 V 1.0 هستش که مشکلش اینه که وقتی وارد ویندوز میشی بعد 20 دقیقه که به حاله خودش میزاریش سیستم روشن است ولی تصویر میره تمام قطعات رم ، گرافیک ، هارد ، پاور ، CPU رو چک کردم . همه اسلاتها هم سرویس کردم . بایوس رو هم آپدیت کردم .
کد دیباگر هم D1 CC هستش .
به نظر شما مشکل کجاست تشکر .