آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
با درود
شما اول با این فایلی که آپلود کردم بایوس را پروگرام کنید اکر تونستید هر دو را پروگرام کنید
یک مطلب دیگر این که هفته پیش یک مینی بدستم رسید که مشایه مشکل مین شما بود که با بررسی متوجه شدم مشکل از CPU است
این کار را انجام دهید سپس نتیجه را اعلام کتید تا ببینیم چه کار باید کرد
موفق باشید

پیوست‌ها

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: M104

M104

کاربر
2012-07-19
7
1
با درود
شما اول با این فایلی که آپلود کردم بایوس را پروگرام کنید اکر تونستید هر دو را پروگرام کنید
یک مطلب دیگر این که هفته پیش یک مینی بدستم رسید که مشایه مشکل مین شما بود که با بررسی متوجه شدم مشکل از CPU است
این کار را انجام دهید سپس نتیجه را اعلام کتید تا ببینیم چه کار باید کرد
موفق باشید

درود
مهدی جان من دقیقا همین فایلو دفعه قبل پروگرام کردم. البته من از سایت گیگا دانلودش کردم. بنظر میرسه شما این فایلو از روی بایوس بکاپ گرفتین. از اونجا که حجمشون دقیقا یکیه لازمه که من دوباره بایوس پروگرام کنم.
ضمنا من با چند تا سی پی یو تست کردم E2180 - E2200 - E2160 ولی جواب نداد.
سپاس.

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
با درود خدمت شما
این ایراد مادربرد شما یکی از نادرترین مشکلات مین است که نیاز به بررسی دقیق میباشد
شما از صحت بانک cpu اطمینان کسب کنید و ببینید که همه خارهای بانک cpu سالم هستند و کج یا شکستگی نداشته باشد
ریگلاتور ها و خازن های دور cpu را تست کنید
البته یادم میاد قبلا همچین مورد مشابه مین شما داشتم که مشکل از چیپ بود ( ریبال یا تعویض چیپ باید آخرین انتخاب هر تعمیرکار باشد )
امیدوارم زودتر به نتیجه برسید . نتیجه را اعلام کنید
موفق و پایدار باشید

saghi88

کاربر vip
کاربر
2009-08-06
132
269
سلام
مادربرد اسم نداره ولی رو برچسبش نوشته sx-pm800i-rl که کندمش زیرش نوشته p4m800-775e Ver3.1
بایوسش رو میخوام لطفا............

khaki20

کاربر
2011-11-26
87
195
722.jpg
سلام خدمت مهندسین عزیز .
این مادربورد بالا نمیاد بررسی که کردم دیدم که IC SOUND به شدت داغ میکنه عوضش کردم ولی فایده نداشت . خازن های اطراف اسلات VGA باد کرده بودن اونا رو هم عوض کردم ولی تاثیری نداشت . حالا چیزی که متوجه شدم فتی رو که توی عکس علامت زدم تو مدار شارتی دارد .
لطفا راهنمایی کنید ممنون

AREF1369

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-11-16
602
6,362
ایران
مشاهده فایل‌پیوست 55092
سلام خدمت مهندسین عزیز .
این مادربورد بالا نمیاد بررسی که کردم دیدم که IC SOUND به شدت داغ میکنه عوضش کردم ولی فایده نداشت . خازن های اطراف اسلات VGA باد کرده بودن اونا رو هم عوض کردم ولی تاثیری نداشت . حالا چیزی که متوجه شدم فتی رو که توی عکس علامت زدم تو مدار شارتی دارد .
لطفا راهنمایی کنید ممنون
با سلام دوست عزیز با یک پاور نو و سی پی یو و رم دیگر تست کنید و نتیجه را اعلاک کنید.در ضمن باید توجه کرد که خود قطعه شارت شده یا جای ان هم شارت است؟

AREF1369

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-11-16
602
6,362
ایران
جای فت شارتی دارد
دوست گرامی سی پی یو را بیرون اورده و خازن های اطراف سی پی یو را چک کنید ترجیحا با خازن سنج.و این خازن ها را نیز از نظر شارتی چک کنید.قطعه ای اطراف این فت یا جای دیگر مادر برد داغ نمیشود؟دمای چیپ ها چطور؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا