آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Ebadiyan

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-08-11
494
1,953
lمن این پست رو فعال دیدم که پست زدم ولی واقعا پشیمون شدن تقریبا 4 یا 5 روزه منتظر جواب هستم و اساتید انگار نه انگار

kaveh.21

کاربر
2011-10-25
122
608
شاهی در طبرستان
شاه پسر اولا اینجا کسی موظف نیست
دل بخواست که ایا جواب شما رو بدن یا ندن اگه میبینی ایجور حرف میزنم واسه تایپیک های خوته

حالا بهم بگو بایوس رو پروگ کردی یا نه؟

راستش تا حالا که مادربردiwill دستم رسیده با پروگرم حل شده خبر بده

kaveh.21

کاربر
2011-10-25
122
608
شاهی در طبرستان
دوست عزیز اگر ای سی صدا ترانزیستور دارد ان را هم عوض کنید.چیپ جنوبی و شمالی را هیت نرم بگیرید.ملایم روی چیپ ها فشار دهید بعد مادر بورد را روشن کنید ببینید نتیجه چه میشود.

دوست عزیز وقتی دمای چیپ جنوبی و شمالی خوبه هیت کشیدنش اشتباه محض چرا شم واسه اینه که زیر چیپ ها پر اتصالاتی هست که با قلع بهم وصلن اونم با یه فاصله کمتر از میلیمتر اگه اون قلع ها گرم بشن بجز آی آر با چیز دیگه ای نمیشه تعمییر ویا تعویض کرد.

شاه پسر این مشکل با تعویض اسی ریگلاتور 7805 حل میشه البته باید ای سی صدا رو هم عوض کنه!

milad_tm

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-10
362
12,656
گيلان-رشت
با درود/دوست گرامي من نميدانم آقاي امجدي چرا كم پيدا شده(مدير بخش سخت افزار)/ولي ايشان هر وقت وارد سايت مي شود با كمال مهرباني و آرامش به سوالات پاسخ مي دهد/اين انجمن هم تنها انجمن فعال الكترونيك ايران است/از همه مهمتر اينكه فعال در بخش سخت افزار مي باشد/دوست گرامي ابتدا بايوس را پروگرام كنيد/نتيجه را اعلام كنيد/موفق باشد

reza_hori

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-19
441
1,257
سلام -من 4 مادربرد دارم که پیغام B0 رو روی دیباگر میده بوق رم میزنه مدلش :iwill p4th2 rev 1.0 است اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید

رم عوض کردم-تقریبا تمام ای سی های 8 پایه دور رم و فت های اطراف رم رو عوض کردم خبری نشد
با سلام خدمت دوست عزیز اگر سیستم شما بوق رم رو میزنه اشکار از جای رم یا رم یا کلا محدوده رم می باشد اگر با چک کردن تمام قطعات وتعویض رم و شسته شوی جای رم حل نشد اشکال از چیپ شمالی می باشد چون کارش چک کردن رم سی پی یو و گرافیک هستش

Ebadiyan

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-08-11
494
1,953
سلام -رم عوض کردم / شستشو دادم اسلات رو /بایوس رو پروگرام نکردم ولی به جاش از یک بایوس مادربرد کاملا مشابه و سالم استفاده کردم(بایوس ها رو جابه کردم)بایوس اول من روی مادربرد دوم که سالمه جواب داد و بایوس مادر برد دوم که سالم بود رو مادر برد اول همچنان b0میزنه و بوق رم . به نظرتون چیکار کنم ؟ راستی معذرت از پست ها

reza_hori

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-19
441
1,257
با سلام خدمت دوست عزیز میشه یه عکس از مادر بورد برای من بزاری که ببینمشش

kaveh.21

کاربر
2011-10-25
122
608
شاهی در طبرستان
با درود دوست من

اگه اونجوری که شما میگی به همه کارهای گفته شده انجام دادی چند تا کار رو لطفا دوباره انجام بده

1- مادربرد رو بزار جلوی خودت و با زره بین به مدت 10 دقیقه نگاه کن دوست من اگه حتی یه سلف اون مادربرد پریده باشه باید سرجاش بزاری
2- حتما خشاب بایوس رو در بیار و بایوس رو مستقیما به مادر برد وصل کن.
3- حتما به تمامی ماسفت ها دقت کن حداقل چک کن.(تمامیه این کارها مربوط به قسمت رم میشه)
4- بعد از انجام این کارها کریستال رو عوض کن ! و بزار سرد بشه و تست کن

دوستان به گفته آقا امیر ای سی ! برادرمون آقای
امجدی در بستر بیماری هستند
والا فک کنم حد اقل اونجا از پرسشهای ما در امان باشه ولی خدایی دلم واسه تایپیک هاش تنگ شده با آرزوی صحت سلامت برای دوست خوبم
مهدی امجدی

و همچنین با آرزویه بهترینها برای شما

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا