آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

AREF1369

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-11-16
602
6,362
ایران
سلام وقتت بخیر این مدل تک چیپه فقط چیپ شمالی داره. یاعلی
با سلام دوست گرامی اسلت رم ها را با اسپری خشک و برس حسابی شستشو داده و بگذارید خشک شود.نتیجه را اعلام کنید

khaki20

کاربر
2011-11-26
87
195
سلام
آره هم با تینر و هم با اسپری خشک کامل سرویس کردم علاوه بر اسلت رم تمام اسلاتها رو هم سرویس کردم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: imanfc

Yek.Doost

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-04-07
1,976
32,487
اهواز
سلام وقتت بخیر
این مدل تک چیپه فقط چیپ شمالی داره.
یاعلی
مادربرد گیگابایتی که زیر دستم بود هم تک چیپ بود - خیلی داغ میکرد به خاطر همین فن گذاشتم
همچنین هدسینگ گرافیک باز به شدت داغ میکرد که تعویض فن کردم

pishgam1369

کاربر
2012-07-13
9
17
سلام آره هم با تینر و هم با اسپری خشک کامل سرویس کردم علاوه بر اسلت رم تمام اسلاتها رو هم سرویس کردم
دوست گرامی ای سی 8پایه کنار اسلت رم را از نظر حرارت چک کرده بعد از چند دقیقه از روشن شدن.دوست گرامی خاموشی پس از چند دقیقه در اکثر دستگاهها مربوط به داغ شدن بیش از حد قطعه ای بخصوص چیپ ها و سی پی یو میباشد.در صورت امکان درب کیس را باز کرده و خنک کننده ای مانند پنکه رو به روی ام قرار داده و عکس العمل سیستم را بیان کنید.راستی یک مورد مشابه همین داشتم که دقیقا بعد ازر 10 دقیقه کاملا خاموش میشد که مشکل از نشتی خازن های اطراف سی پی یو بود که ظاهرا موردی نداشتند اما با خازن سنج مشخص شد.

khaki20

کاربر
2011-11-26
87
195
سلام
وقت بخیر مشابه ماسفت apm2210n رو میخواستم با تشکر
یاعلی

• Like

iranvich63

کاربر
2012-03-24
321
2,081
سلام دوستان
بنظر میاد با مدرنتر شدن و حرفه ای تر شدن قطعات کامپیوتری ایرادهای آنها نیز پیچیده تر و مسخره تر بشه
گاهی اینقدر مسخره و عجیب که ادم میگه بابا ولش کن خسته کرد ما رو! بهر نحو ایراد دو مادر برد زیر را ببینید و بعد نتیجه بگیرید.

مادر برد asus p5kpl-am و asus p5kpl se
ایراد : کد E0 و E1 در هنگام تعویض سی پی یو و کد D5 و D4 در هنگام تعویض رم
توضیحات اضافه: من 4 عدد سی پی یو دارم. مادر برد p5kpl am با Celeron بالا میاد و فقط با رم DDR 533 بعد اگه تعویض رم کنم کد D5 و D4 میده و با تعویض سی پی یو غیر از Celeron کد E1 و E0 میده
مادر برد دوم با سی پی یو 4400 بالا میاد و رم DDR 533 و با تعویض قطعات همان کدها رو میده

کارهای انجام شده: بایوس هر دو مادربرد پروگرام شدند. سوکتهای سی پی یو و اسلاتهای رم شسته شدند. چون با سی پی یو و رم خاصی بالا می آیند دستکاری سخت افزاری نشدند.

موارد دیگر: ظاهر مادربردها از نظر سوختگی چک شدند مورد مشکوکی دیده نشده است.

• Like

yp1248

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-10-12
337
1,942
اصفهان
سلام دوست من ،
کلا مدلهای P5 ایسوس با برندها خاصی از رمها کار میکنه و این مشکل رو منم زیاد داشتم مخصوص مادربرد شما نیست.

iranvich63

کاربر
2012-03-24
321
2,081
سلام دوست من ،
کلا مدلهای P5 ایسوس با برندها خاصی از رمها کار میکنه و این مشکل رو منم زیاد داشتم مخصوص مادربرد شما نیست.

متشکرم از راهنماییتون
ولی الان مشکل اینه که با سی پی یو های خاصی کار میکنه و با بعضی کار نمیکنه
اینکه دیگه ربطی به ساپورت رم نداره که آدم به مشتری بگه برو یک رم دیگه بگیر بندازمش روش. تنها موردی که به ذهنم رسید اینه که تمامی فایلهای بایوسش رو دانلود کنم ببینم با کدومش ممکنه درست کار کنه.
اگر شما دوستان گرامی راه حل دیگه ای دارید بفرمایید تا بتونم اینها رو راه بندازم.

• Like

Ebadiyan

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-08-11
494
1,953
سلام -من 4 مادربرد دارم که پیغام B0 رو روی دیباگر میده بوق رم میزنه مدلش :iwill p4th2 rev 1.0 است اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید

رم عوض کردم-تقریبا تمام ای سی های 8 پایه دور رم و فت های اطراف رم رو عوض کردم خبری نشد

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا