آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Yek.Doost

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-04-07
1,976
32,487
اهواز
board.jpg

استاد گرامی
این سه قطعه رو توضیح مختصری بفرمائید
ممنون

robaat86

کاربر
2010-11-09
11
15
استاد گرامی
این سه قطعه رو توضیح مختصری بفرمائید
ممنون

دوست عزیز اگه اشتباه نکنم. این قطعه ای که کنار گرافیک هست زمانی استفاده میشه که شما میخوای دوتا گرافیک روی مادربرد وصل کنید و باهاش میشه دو تا گرافیک رو به هم ارتباط داد.
اون چهار تا فیش مشکی برق اضافی هست برای کارت pci هایی که نیاز به برق دارند.
و اون اسلات قرمز هم واسه ی DPS هست که باعث بالا رفتن قدرت سی پی یو میشه.
حالا دوستان هم اگه باز اطلاعات کاملتری دارند توضیح بدن.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Yek.Doost

M104

کاربر
2012-07-19
7
1
درود بر همه دوستان.
یک مادربرد GIGA GA-P41T-D3 دارم، وقتی روشن میشه روی لوگوی مادربرد هنگ میکنه، این مادربرد دوال بایوس هست، من هر دو رو پروگرام کردم ولی بازم درست نشد. دوستان میتونن راهنمایی کنن؟
سپاس.

robaat86

کاربر
2010-11-09
11
15
درود بر همه دوستان.
یک مادربرد GIGA GA-P41T-D3 دارم، وقتی روشن میشه روی لوگوی مادربرد هنگ میکنه، این مادربرد دوال بایوس هست، من هر دو رو پروگرام کردم ولی بازم درست نشد. دوستان میتونن راهنمایی کنن؟
سپاس.
گاهی وقتا وقتی رم مشکل داشته باشه همچین چیزی پیش میاد .همچنین شاید از هارد باشه و نیاز به فرمت دقیق(تو نصب ویندوز ایکس پی و سریع نباشه) داشته باشه.

M104

کاربر
2012-07-19
7
1
گاهی وقتا وقتی رم مشکل داشته باشه همچین چیزی پیش میاد .همچنین شاید از هارد باشه و نیاز به فرمت دقیق(تو نصب ویندوز ایکس پی و سریع نباشه) داشته باشه.

نه دوست عزیز اصلا هارد بهش وصل نباشه بازم هنگ میکنه از رم هم نیست.
دوستان متخصص کجایید؟

reza_hori

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-19
441
1,257
نه دوست عزیز اصلا هارد بهش وصل نباشه بازم هنگ میکنه از رم هم نیست.
دوستان متخصص کجایید؟
با سلام خدمت دوست عزیز ومحترم وقتی سیستم هنگ میکنه یعنی جای گیر داره می تونه چند عامل داشته باشد اول رم بعد .گرافیک. هارد .پاور . سی پی یو شما باید دقت به خرج بدین یعنی اسلاید رم رو بشورید با تینر و مسواک سپس خودم رم رو هم با تینر تمیز کنید چند بار جا بزنید و خارج کنید این برای رم بود اگر حل شد که خوبه اگر راه نیفتاد گرافیک رو تعویض کنید من خودم بارها این مشکل رو داشتم با عوض کردن کارت گرافیک مشکل حل شده بازم جواب نگرفتی فن روی سی پی یو رو چک کن ببین محکمه اگر شل بود فن رو خارج کنید سپس خمیر تازه زده و سر جای خود قرار بده بازم اگر جواب نگرفتی پاور رو عوض کن ولی به احتمال زیاد با تعویض کارت گرافیک مشکل رفع شود موفق باشید

M104

کاربر
2012-07-19
7
1
با سلام خدمت دوست عزیز ومحترم وقتی سیستم هنگ میکنه یعنی جای گیر داره می تونه چند عامل داشته باشد اول رم بعد .گرافیک. هارد .پاور . سی پی یو شما باید دقت به خرج بدین یعنی اسلاید رم رو بشورید با تینر و مسواک سپس خودم رم رو هم با تینر تمیز کنید چند بار جا بزنید و خارج کنید این برای رم بود اگر حل شد که خوبه اگر راه نیفتاد گرافیک رو تعویض کنید من خودم بارها این مشکل رو داشتم با عوض کردن کارت گرافیک مشکل حل شده بازم جواب نگرفتی فن روی سی پی یو رو چک کن ببین محکمه اگر شل بود فن رو خارج کنید سپس خمیر تازه زده و سر جای خود قرار بده بازم اگر جواب نگرفتی پاور رو عوض کن ولی به احتمال زیاد با تعویض کارت گرافیک مشکل رفع شود موفق باشید

سلام دوست عزیز
این کارهارو قبل از پروگرام کردن بایوس انجام دادم ولی تاثیری نداشت.
سپاس.

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
با درود خدمت شما
rev مادربرد شما چند است ؟
کد دیباگر را نیز اعلام کنید ؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: reza01j

reza01j

کاربر
2010-12-25
193
2,382
maragheh
درود بر همه دوستان.
سپاس.

ولی فک نکنم اون دو تا آی سی یکیش نباید پروگرم شه فک کنم باید read باشه و قابل write نیست و به عنوان پشتیبان استفاده میشه به احتمال زیاد شما درست آپدیت نکردید اگه از بایوس نیست به نیت اینکه شما گرفیک و رم رو تست کردید احتمال زیاد از sb شماست طبق گفته مهدی جان کد دیباگر و rev ذکر کنید تا دقیقتر پاسخ داده شه

آخرین ویرایش:

M104

کاربر
2012-07-19
7
1
ولی فک نکنم اون دو تا آی سی یکیش نباید پروگرم شه فک کنم باید read باشه و قابل write نیست و به عنوان پشتیبان استفاده میشه به احتمال زیاد شما درست آپدیت نکردید اگه از بایوس نیست به نیت اینکه شما گرفیک و رم رو تست کردید احتمال زیاد از sb شماست طبق گفته مهدی جان کد دیباگر و rev ذکر کنید تا دقیقتر پاسخ داده شه
درود
دوست عزیز هنگام پروگرام کردن من اول بایوس اصلی رو آپدیت کردم و کاری به بایوس پیشتیبان نداشتم بازم درست نشد بعد هر دو رو پروگرام کردم.
سپاس.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا