استاد گرامی
این سه قطعه رو توضیح مختصری بفرمائید
ممنون
گاهی وقتا وقتی رم مشکل داشته باشه همچین چیزی پیش میاد .همچنین شاید از هارد باشه و نیاز به فرمت دقیق(تو نصب ویندوز ایکس پی و سریع نباشه) داشته باشه.درود بر همه دوستان.
یک مادربرد GIGA GA-P41T-D3 دارم، وقتی روشن میشه روی لوگوی مادربرد هنگ میکنه، این مادربرد دوال بایوس هست، من هر دو رو پروگرام کردم ولی بازم درست نشد. دوستان میتونن راهنمایی کنن؟
سپاس.
گاهی وقتا وقتی رم مشکل داشته باشه همچین چیزی پیش میاد .همچنین شاید از هارد باشه و نیاز به فرمت دقیق(تو نصب ویندوز ایکس پی و سریع نباشه) داشته باشه.
با سلام خدمت دوست عزیز ومحترم وقتی سیستم هنگ میکنه یعنی جای گیر داره می تونه چند عامل داشته باشد اول رم بعد .گرافیک. هارد .پاور . سی پی یو شما باید دقت به خرج بدین یعنی اسلاید رم رو بشورید با تینر و مسواک سپس خودم رم رو هم با تینر تمیز کنید چند بار جا بزنید و خارج کنید این برای رم بود اگر حل شد که خوبه اگر راه نیفتاد گرافیک رو تعویض کنید من خودم بارها این مشکل رو داشتم با عوض کردن کارت گرافیک مشکل حل شده بازم جواب نگرفتی فن روی سی پی یو رو چک کن ببین محکمه اگر شل بود فن رو خارج کنید سپس خمیر تازه زده و سر جای خود قرار بده بازم اگر جواب نگرفتی پاور رو عوض کن ولی به احتمال زیاد با تعویض کارت گرافیک مشکل رفع شود موفق باشیدنه دوست عزیز اصلا هارد بهش وصل نباشه بازم هنگ میکنه از رم هم نیست.
دوستان متخصص کجایید؟
با سلام خدمت دوست عزیز ومحترم وقتی سیستم هنگ میکنه یعنی جای گیر داره می تونه چند عامل داشته باشد اول رم بعد .گرافیک. هارد .پاور . سی پی یو شما باید دقت به خرج بدین یعنی اسلاید رم رو بشورید با تینر و مسواک سپس خودم رم رو هم با تینر تمیز کنید چند بار جا بزنید و خارج کنید این برای رم بود اگر حل شد که خوبه اگر راه نیفتاد گرافیک رو تعویض کنید من خودم بارها این مشکل رو داشتم با عوض کردن کارت گرافیک مشکل حل شده بازم جواب نگرفتی فن روی سی پی یو رو چک کن ببین محکمه اگر شل بود فن رو خارج کنید سپس خمیر تازه زده و سر جای خود قرار بده بازم اگر جواب نگرفتی پاور رو عوض کن ولی به احتمال زیاد با تعویض کارت گرافیک مشکل رفع شود موفق باشید
درود بر همه دوستان.
یک مادربرد GIGA GA-P41T-D3 دارم، وقتی روشن میشه روی لوگوی مادربرد هنگ میکنه، این مادربرد دوال بایوس هست، من هر دو رو پروگرام کردم ولی بازم درست نشد. دوستان میتونن راهنمایی کنن؟
سپاس.
درودولی فک نکنم اون دو تا آی سی یکیش نباید پروگرم شه فک کنم باید read باشه و قابل write نیست و به عنوان پشتیبان استفاده میشه به احتمال زیاد شما درست آپدیت نکردید اگه از بایوس نیست به نیت اینکه شما گرفیک و رم رو تست کردید احتمال زیاد از sb شماست طبق گفته مهدی جان کد دیباگر و rev ذکر کنید تا دقیقتر پاسخ داده شه