با درود خدمت اساتید
می خواستم بدونم که آیا مادربرد بدون سی پی یو هم بالا می یاد مثلا بایوس را نشان بده (کلیه قطعات به جز cpu نصب است)؟
دوست عزیز نخیر هیچ تصویری نمیده که شما بتونی ببینی.چون هیچ پردازشی انجام نمیشه.
با درود خدمت اساتید
می خواستم بدونم که آیا مادربرد بدون سی پی یو هم بالا می یاد مثلا بایوس را نشان بده (کلیه قطعات به جز cpu نصب است)؟
با سلام خدمت دوست عزیز مین برد رو میشه بدونه cpu,ram,vgaروشن کرد اما هرکدوم از این قطعات روی سیستم نباشه سیستم شمابالا نمیاد چون کار بایوس چک کردن همین اجراو تمام ورودی ها و خروخی های مین می باشددوست عزیز نخیر هیچ تصویری نمیده که شما بتونی ببینی.چون هیچ پردازشی انجام نمیشه.
با سلام خدمت مهندس
یه مین msi مدل 649neo-vرسیده دستم وقتی که توی کیس استارت میکنم روشن نمیشه یااگه روشن میشه دیباگر میزنهffff -بیرون از مین هیچکدوم از این مشکلاتونداره!
پاورو گرافیک رو عوض کردم جواب نداد.میشه راهنمای کننید؟
:busted_red::busted_red::busted_red:
با درود/مادربرد ga-7n400 pro2 روشن مي شود و پس از چند ثانيه خاموش مي شود-دوباره از F panel روشن مي كنم-باز هم چند ثانيه روشن مي شود و دوباره خاموش مي گردد/سوختگي ضاهري ندارد/با تشكر
مشاهده فایلپیوست 54855
با سلام خدمت مهندس
یه مین msi مدل 649neo-vرسیده دستم وقتی که توی کیس استارت میکنم روشن نمیشه یااگه روشن میشه دیباگر میزنهffff -بیرون از مین هیچکدوم از این مشکلاتونداره!
پاورو گرافیک رو عوض کردم جواب نداد.میشه راهنمای کننید؟
:busted_red::busted_red::busted_red:
با درود/مادربرد ga-7n400 pro2 روشن مي شود و پس از چند ثانيه خاموش مي شود-دوباره از F panel روشن مي كنم-باز هم چند ثانيه روشن مي شود و دوباره خاموش مي گردد/سوختگي ضاهري ندارد/با تشكر
بایوس Iwil P4E bios Ver1.0 رو میخوام لطفا..
از دو دوست گرامی تشکر میکنم اما من خازن ها رو با اهم متر تست کردم و سالم بودند و حتی اثری از سوختگی یا گرم شدن توشون نیست. این صدا وقتی داره که 4 پین رو میزنم و وقتی در میارم مادربرد راحت روشن میشه ولی دیگه تصویر نداره.