آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

robaat86

کاربر
2010-11-09
11
15
با درود خدمت اساتید

می خواستم بدونم که آیا مادربرد بدون سی پی یو هم بالا می یاد مثلا بایوس را نشان بده (کلیه قطعات به جز cpu نصب است)؟

دوست عزیز نخیر هیچ تصویری نمیده که شما بتونی ببینی.چون هیچ پردازشی انجام نمیشه.

reza_hori

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-19
441
1,257
دوست عزیز نخیر هیچ تصویری نمیده که شما بتونی ببینی.چون هیچ پردازشی انجام نمیشه.
با سلام خدمت دوست عزیز مین برد رو میشه بدونه cpu,ram,vgaروشن کرد اما هرکدوم از این قطعات روی سیستم نباشه سیستم شمابالا نمیاد چون کار بایوس چک کردن همین اجراو تمام ورودی ها و خروخی های مین می باشد

AREF1369

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-11-16
602
6,362
ایران
با سلام دوست عزیز با اجازه اساتد گرامی احتمالا مادر برد شما داری تاب برداشتگی و پارگی درونی برد است و با بستن پیچ های ان روی کیس و فشار بر روی ان قسمت پارگی جدا شده و باعث مشکل میشود و اگر مشکل این باشد با هیت نرم درحالت عادی درست میشود.

AREF1369

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-11-16
602
6,362
ایران
با سلام.شما مادر بورد را با اتصال سیم سبز و مشکی روشن نگه دار ببین کدام قطعه داغ میشود.در ضمن اگر دیباگر داری کد ان چند است؟ای سیioببین داغ نمیکنه؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: milad_tm

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
با سلام خدمت مهندس
یه مین msi مدل 649neo-vرسیده دستم وقتی که توی کیس استارت میکنم روشن نمیشه یااگه روشن میشه دیباگر میزنهffff -بیرون از مین هیچکدوم از این مشکلاتونداره!
پاورو گرافیک رو عوض کردم جواب نداد.میشه راهنمای کننید؟

:busted_red::busted_red::busted_red:

با درود خدمت شما
شما کف مین را نگاه کنید و ببینید آن پین هایی که زیر مادربرد قرار میگیرد جا به جا نباشد چون اگر جا به جا باشد موجب اتصالی میشود
در مرحله بعد مادربرد را در کیس سوار کنید ولی پورت usb , reset , power را نصب نکنید و هر کدام را تک تک نصب کنید تا مشکل را پیدا کنید
قطعات جانبی مثل modem و کابل ها نیز باید چک شود
موفق باشید

AREF1369

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-11-16
602
6,362
ایران
با درود/مادربرد ga-7n400 pro2 روشن مي شود و پس از چند ثانيه خاموش مي شود-دوباره از F panel روشن مي كنم-باز هم چند ثانيه روشن مي شود و دوباره خاموش مي گردد/سوختگي ضاهري ندارد/با تشكر
مشاهده فایل‌پیوست 54855
با سلام.شما مادر بورد را با اتصال سیم سبز و مشکی روشن نگه دار ببین کدام قطعه داغ میشود.در ضمن اگر دیباگر داری کد ان چند است؟ای سیioببین داغ نمیکنه؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: milad_tm

AREF1369

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-11-16
602
6,362
ایران
با سلام خدمت مهندس
یه مین msi مدل 649neo-vرسیده دستم وقتی که توی کیس استارت میکنم روشن نمیشه یااگه روشن میشه دیباگر میزنهffff -بیرون از مین هیچکدوم از این مشکلاتونداره!
پاورو گرافیک رو عوض کردم جواب نداد.میشه راهنمای کننید؟

:busted_red::busted_red::busted_red:

با سلام دوست عزیز با اجازه استاد امجدی. احتمالا مادر برد شما داری تاب برداشتگی و پارگی درونی برد است و با بستن پیچ های ان روی کیس و فشار بر روی ان قسمت پارگی جدا شده و باعث مشکل میشود و اگر مشکل این باشد با هیت نرم درحالت عادی درست میشود.

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
با درود/مادربرد ga-7n400 pro2 روشن مي شود و پس از چند ثانيه خاموش مي شود-دوباره از F panel روشن مي كنم-باز هم چند ثانيه روشن مي شود و دوباره خاموش مي گردد/سوختگي ضاهري ندارد/با تشكر

با درود خدمت شما
دمای کلیه چیپ ها و آی سی های مادربرد را تست کنید
هیت سینک چیپ شمالی را دربیارید و دمای آن را نیز چک کنید
نتیجه را اعلام کنید
موفق باشید

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
از دو دوست گرامی تشکر میکنم اما من خازن ها رو با اهم متر تست کردم و سالم بودند و حتی اثری از سوختگی یا گرم شدن توشون نیست. این صدا وقتی داره که 4 پین رو میزنم و وقتی در میارم مادربرد راحت روشن میشه ولی دیگه تصویر نداره.

با درود مجدد
مشکل یا از خازن یا ترانزیستورهای اطراف CPU میباشد البته پیش میاد که خود CPU مشکل داشته باشد ولی به احتمال زیاد قطعه ای اطراف سی پی یو SHORT کرده است
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا