آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
با درود/استاد امجدي اگر قبلا يادتان باشد مادربرد gigabayte model:GA-M55SLI-S4 كه از F panel روشن نمي شد و با اتصال سيم مشكي و سبز به درستي كار مي كرد/دوباره روشن نشد/من هم اين كار را دوباره تكرار كردم ولي روشن نشد/دوباره سيم مشكي و سبز را به مدت چند دقيقه اتصال دادم-مشكل بر طرف شد و مادربرد از F panel سويچ مي شد /مادربرد را به كي از دوستان دادم/فرداي آن روز گفت مادربرد روشن نمي شود/الان مادربرد زير دست من است/روشن نمي شد باز هم آن كار تكرار كردم/الانم به راحتي از F pnael سويچ مي شود/ديگر كلافه شدم تا حالا اينجوريش رو نديده بودم آن هم در مادربردهاي گيگابايت/با تشكر و درود بسيار
با درود خدمت شما دوست گرامی و همکار عزیزم
شما ترانزیستور و مقاومت های smd کنار fpanel را با مایع فلکس هیت بکشید کریستال لوله ای کنار چیپ جنوبی را تعویض کنید فقط یادتان باشد کریستال ها به حرارت مستقیم حساس هستند با دقت تعویض کنید
نتیجه را اعلام کنید
موفق باشید

robaat86

کاربر
2010-11-09
11
15
سلام خسته نباشید. این مادربرد P4M800PRO-M478 رو وقتی 4 پین پاور وصل میکنم روشن نمیشه و انگار یه صدای " فت " که یه لحظه روشن میشه داره. اما وقتی 4 پین رو جدا میکنم مادربرد روشن میشه اما خوب دیگه تصویر نداره.به نظرتون چطوری میشه تعمیر کرد و اشکال از کجاست؟خودم حدس می زنم یه جایی اتصالی داره ولی چیزی از اتصال به هم دیده نمیشه .ممنون میشم راهنمایی کنید.
منظورم 4 پین هست که تو تصویر گذاشتم.
31222450-48055_top.jpg

milad_tm

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-10
362
12,656
گيلان-رشت
با درود/مادربرد ga-7n400 pro2 روشن مي شود و پس از چند ثانيه خاموش مي شود-دوباره از F panel روشن مي كنم-باز هم چند ثانيه روشن مي شود و دوباره خاموش مي گردد/سوختگي ضاهري ندارد/با تشكر
gigabyte_nf2_ga-7n400_pro2.jpg

abootaleb

کاربر
2010-06-05
24
28
با درود خدمت اساتید

می خواستم بدونم که آیا مادربرد بدون سی پی یو هم بالا می یاد مثلا بایوس را نشان بده (کلیه قطعات به جز cpu نصب است)؟

reza_hori

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-19
441
1,257
با سلام خدمت مهندس
یه مین msi مدل 649neo-vرسیده دستم وقتی که توی کیس استارت میکنم روشن نمیشه یااگه روشن میشه دیباگر میزنهffff -بیرون از مین هیچکدوم از این مشکلاتونداره!
پاورو گرافیک رو عوض کردم جواب نداد.میشه راهنمای کننید؟

:busted_red::busted_red::busted_red:

reza_hori

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-19
441
1,257
با سلام خدمت دوست عزیز صدای (فت) که میگوید نشتی یکی از خازنهای دور cpuمیباشد.

robaat86

کاربر
2010-11-09
11
15
از دو دوست گرامی تشکر میکنم اما من خازن ها رو با اهم متر تست کردم و سالم بودند و حتی اثری از سوختگی یا گرم شدن توشون نیست. این صدا وقتی داره که 4 پین رو میزنم و وقتی در میارم مادربرد راحت روشن میشه ولی دیگه تصویر نداره.

robaat86

کاربر
2010-11-09
11
15
با سلام خدمت مهندس
یه مین msi مدل 649neo-vرسیده دستم وقتی که توی کیس استارت میکنم روشن نمیشه یااگه روشن میشه دیباگر میزنهffff -بیرون از مین هیچکدوم از این مشکلاتونداره!
پاورو گرافیک رو عوض کردم جواب نداد.میشه راهنمای کننید؟

:busted_red::busted_red::busted_red:

سلام.احتمالا یا فیش های کیس رو درست وصل نکردی یا مادربرد روی بدنه ی کیس اتصال داره.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا