آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

farzad_yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-02-01
829
4,583
سراسیاب ملارد(کرج)
من یه تقاضا از استاد امجد دارم اونهم آموزش تست قطعات مادربرد هست منظورم فت خازن دیود و ............ هست منظورم تست مشترک هست من خودم از راه غیر اصولی تست میکنم. ولی تو 70 درصد قطعات تستم درست هست. من داشتم تست قطعات نوشته استاد راستگارو میخوندم دیدم اکثر تستها با مولتی متر انالوگ هست و بسیار پیچیده. تو مادربرد قطعات مشخصی هست و بیشتر اوقات ترانزیستر های اطراف رم یا سی پی یو خراب میشه پس ما نیایم بحثو گسترده کنیم، بیام با شکل و مولتی متر دیجیتال اموزش تست ترانزیستور مادربرد رو بدیم. به نظر من با این روش مشکل تست قطعات مادربرد حل میشه و بچه ها طریقه تستو یاد میگیرم . در نوشته های استاد راستگار بحث خیلی گسترده هست و بیشتر تست ها با مولتی متر انالوگ هست . اگر خواستید من تصاویر قطعات رو میزارم و شما طریقه تست رو با مولتی متر دیجیتال اموزش بدین تا همگی از یک روش اصولی و ساده پیروی کنیم.

همتا

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر +vip پلاس
کاربر
2011-08-13
1,886
6,822
کرمان
سلام دوست گلم به نظر من از روی نقشه میتونیم بفهمیم چه قطعه ای در کجا باید قرار بگیره
سلام نقشه که گران قیمت وصرف نمی کنه آیاراه دیگه ای نیست باتشکرذرضمن نظر آقای کارشناسی درمرد تست قطعات مخصوصا برد لپ تاپ وهارد لپ تاپ که خیلی ازقطعات را نمیشناسیم خیلی خوب هست البته اگر اساتید همکاری کننذ باتشکر فراوان ازشما:yes::smilie_help::smilie_help:

farzad_yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-02-01
829
4,583
سراسیاب ملارد(کرج)
من یه تقاضا از استاد امجد دارم اونهم آموزش تست قطعات مادربرد هست منظورم فت خازن دیود و ............ هست منظورم تست مشترک هست من خودم از راه غیر اصولی تست میکنم. ولی تو 70 درصد قطعات تستم درست هست. من داشتم تست قطعات نوشته استاد راستگارو میخوندم دیدم اکثر تستها با مولتی متر انالوگ هست و بسیار پیچیده. تو مادربرد قطعات مشخصی هست و بیشتر اوقات ترانزیستر های اطراف رم یا سی پی یو خراب میشه پس ما نیایم بحثو گسترده کنیم، بیام با شکل و مولتی متر دیجیتال اموزش تست ترانزیستور مادربرد رو بدیم. به نظر من با این روش مشکل تست قطعات مادربرد حل میشه و بچه ها طریقه تستو یاد میگیرم . در نوشته های استاد راستگار بحث خیلی گسترده هست و بیشتر تست ها با مولتی متر انالوگ هست . اگر خواستید من تصاویر قطعات رو میزارم و شما طریقه تست رو با مولتی متر دیجیتال اموزش بدین تا همگی از یک روش اصولی و ساده پیروی کنیم.

دوستان اگر موافق هستید دگمه تشکرو بزنن

khaki20

کاربر
2011-11-26
87
195
سلام و خسته نباشید .
مین MSI MS-7529 REV 1.1 دارم که وقتی باطری رو بهش میزنم دیگه بالا نمیاد .

همتا

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر +vip پلاس
کاربر
2011-08-13
1,886
6,822
کرمان
سلام و خسته نباشید .
باسلام من تابه حال با این مشکل برخورد نکردم ولی بعضی مادربردهای قدیمی هستند که اگه باطریشون تموم بشه روشن نمیشن شما اول باطری را تست کنید ببنید 3ولت هست یا نه؟امتحان کنید خبربدید روز خوش

aligiti

کاربر
2011-12-26
48
80
مرند
با سلام خدمت اساتید محترم
یه سوال داشتم میخواستم بدونم کد no در مادر برد مربوط به کدام قسمت میباشد من با این کد خیلی مشکل دارم
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
با سپاس فراوان

farazafzar

کاربر
2012-03-10
16
12
سلام
کسی فایل بایوس مادربرد MSI P31 NEO V2 رو داره ؟ از کجا دانلودش کنم ؟ سایت رسمیش چرت تحویل میده

khaki20

کاربر
2011-11-26
87
195
سلام و خسته نباشید .
سلام خدا قوت
الان كه بيشتر چك كردم مين دفعه اول بالا مي‌آيد ولي بعد از ريست كردن يا خاموش كردن ديگه بالا نمي‌آيد و موقعه‌اي كه بالا نمي‌آيد كد ديباگر 130C است .بايوس را هم آپديت كردم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: همتا

aligiti

کاربر
2011-12-26
48
80
مرند
سلام دوست من ،
این کد همون کد NO-CPU هست که مربوط به عدم شناسایی CPU میشه. احتمالا تو تغذیه CPU مشکل وجود داره.
سلام آقای افتخاری
منظور از تغذیه CPU خازنها ورگولاتور های اطراف CPU میباشد؟
ولی در بعضی موارد CPU داغ میکنه ولی با کد NO رو تو مدار داریم این از کجا میتونه باشه؟
ممنون از راهنماییهاتون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا