آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
ممنون از پاسخ شما یه دیود اطراف PS2 پایش کج شده بود که درست کردم . و گفتم شاید از اون بیاشه که تعویضش کردم ولی مشکل پابرجا هست حالا موندم چه کار کنم من شک به اون دیود میرفت که تعویضش هم کردم ولی نشد الان شما میگید کجا رو ولتاژ بگیرم چون جامپر CLEAR CMO هم جا به جا کردم نشد بایوس هم پروگرم کردم نشد

با درود خدمت شما
دوست عزیزم هنوز هم چند کار مانده که باید انجام بدهید
1- ترانزیستورهای ریز و مقاومت های اطراف cmos و bios را تست کنید
2- برد را بررسی کنید که قطعات smd مثل مقاومت ها و خازن ها کنده نشده باشند
3- یک ic بایوس با همین شماره تهیه کنید و پروگرام کنید
موفق باشید

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
دوست عزیز مادربورد روشن میشه ولی تصویر نداره دیباگر کدی نشون نمی ده چون دیباگر هم مثل کلیه ولتاژهای دیگه نوسان داره یعنی ولتاژها کم و زیاد میشن rev مین 6.6 است.دیباگر کدی نشون نمیده و همه ی چراغهاش بخاطر نوسان ولتاژ چشمک می زنند.[/QUOT

لطفا راهنماییم کنید

با درود خدمت شما
مدل مادربرد را بیان کنید
موفق باشید

yp1248

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-10-12
337
1,942
اصفهان
با سلام خدمت دوست عزیز کاربر KARSHENASIY ،
در مورد ایرادهایی که با تصویر گذاشتی و همچنین مشکل با پورتهای PS/2 باید عرض کنم
اون ایراد Chassis intruded رو در بعضی مادربردها میشه Disable کرد . روی بعضی مادربردها یه جامپر به نام Chassis سه پایه وجود داره که اگه اون رو CLR کنی پیغام میره در بعضی مادربردهای دیگه با CLR Cmos مشکل حل میشه و در نهایت اگه خیلی حساسی قسمتی که ایرادهای F1 رو نشون میده رو تو تنظیمات بایوس غیر فعال کن ( اصطلاح لاتینش یادم نیست ببخشید !:khandehhh: ) فکر کنم Warning For F1 Error یا یه همچین چیزی باشه اون رو Disable کن مشکل حله.
اما در مورد کیبورد و موس 3 احتمال وجود داره:
1- قطعی مدار PS/2
2- خرابی I/O
3-خرابی SB
که یکی یکی باید بررسی کنی تا ببینی کدومشه. بسته به طراحی مادربردت ممکنه پورتهای PS/2 مستقیم توسط SB کنترل بشوند یا I/O.
اما از ساده ترین راه شروع میکنیم که احتمالش بیشتره:
شما اول چک کن ببین موقع روشن شدن مادربرد چراغ موس و کیبوردت روشن میشه یا نه؟ یا نور ضعیفی داره ؟ پشت پورت PS/2 معمولا یه مقاومت فیوزی داره که روش نوشته 0 از پایه های اون ولتاژ بگیر ببین چند ولت داری.
اگه روشن نمیشه مشکل 5ولت راه اندازی داری که طریقه وصل کردنش رو بهت میگم.
پس شما چک کن و اطلاع بده
یا حق

آخرین ویرایش:

farzad_yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-02-01
829
4,583
سراسیاب ملارد(کرج)
با سلام خدمت دوست عزیز کاربر KARSHENASIY ،
در مورد ایرادهایی که با تصویر گذاشتی و همچنین مشکل با پورتهای PS/2 باید عرض کنم
اون ایراد Chassis intruded رو در بعضی مادربردها میشه Disable کرد . روی بعضی مادربردها یه جامپر به نام Chassis سه پایه وجود داره که اگه اون رو CLR کنی پیغام میره در بعضی مادربردهای دیگه با CLR Cmos مشکل حل میشه و در نهایت اگه خیلی حساسی قسمتی که ایرادهای F1 رو نشون میده رو تو تنظیمات بایوس غیر فعال کن ( اصطلاح لاتینش یادم نیست ببخشید !:khandehhh: ) فکر کنم Warning For F1 Error یا یه همچین چیزی باشه اون رو Disable کن مشکل حله.
اما در مورد کیبورد و موس 3 احتمال وجود داره:
1- قطعی مدار PS/2
2- خرابی I/O
3-خرابی SB
که یکی یکی باید بررسی کنی تا ببینی کدومشه. بسته به طراحی مادربردت ممکنه پورتهای PS/2 مستقیم توسط SB کنترل بشوند یا I/O.
اما از ساده ترین راه شروع میکنیم که احتمالش بیشتره:
شما اول چک کن ببین موقع روشن شدن مادربرد چراغ موس و کیبوردت روشن میشه یا نه؟ یا نور ضعیفی داره ؟ پشت پورت PS/2 معمولا یه مقاومت فیوزی داره که روش نوشته 0 از پایه های اون ولتاژ بگیر ببین چند ولت داری.
اگه روشن نمیشه مشکل 5ولت راه اندازی داری که طریقه وصل کردنش رو بهت میگم.
پس شما چک کن و اطلاع بده
یا حق

سلام ممنون بابت پاسخ . باید عرض کنم که اصلا کیبورد کار نمیکنه تا وارد ستاپ بشم و تنظیماتو عوض کنم . همچنین موقع بالا اومدن چراغ کیبور روشن میشه با نور طبیعی با 5 6 تا کیبورد چه USB و چه PS2 امتحان کردم ولی نشد. من CLR CMOS کردم بایوسو پروگرم کردم دیود پشت pS2 رو تعویض کردم نشد حالا موندم مشکل از کجاست

yp1248

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-10-12
337
1,942
اصفهان
ولتاژ پشت PS/2 رو چک کن ببیت چند ولت داری ؟ اتصال پینهای کیبورد رو طبق تصویر چک کن و خبر بده
PS-2.jpg
یا حق

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
با درود خدمت شما
1- مادربرد را از لحاظ سولفات زدگی بررسی کنید به مادربرد نگاه کنید ببینید مقاومت و خازن و ... smd کنده یا پریدگی نداشته باشد
2- حرارت تمام آی سی های مادربرد را بررسی کنید تا مطمئن شوید بیش از اندازه گرم نکند
3- با این فایلی که برای شما ارسال کردم یک بار مین را پروگرام کنید
موفق باشید

پیوست‌ها

• 319.2 کیلوبایت بازدیدها: 27

همتا

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر +vip پلاس
کاربر
2011-08-13
1,886
6,822
کرمان
با درود خدمت شما
1- مادربرد را از لحاظ سولفات زدگی بررسی کنید به مادربرد نگاه کنید ببینید مقاومت و خازن و ... smd کنده یا پریدگی نداشته باشد
2- حرارت تمام آی سی های مادربرد را بررسی کنید تا مطمئن شوید بیش از اندازه گرم نکند
3- با این فایلی که برای شما ارسال کردم یک بار مین را پروگرام کنید
موفق باشید

باسلام خدمت استاد امجدی وبقیه اساتید محترم اگرخازنی یا سلفی از روی مادربردی کنده شده باشد اولا ازکجا تشخیص بدیم که سلف پریدگی داشته ودوما ازکجا بفهمیم که قطعه مورد نظر چی بوده مثلا اگر خازن بوده چه اندازه ای بوده تاجایگزین کنیم باتشکر فراوان ازراهنمایی شما:smilie_help::smilie_help::smilie_help::smilie_help:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yp1248

farzad_yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-02-01
829
4,583
سراسیاب ملارد(کرج)
باسلام خدمت استاد امجدی وبقیه اساتید محترم اگرخازنی یا سلفی از روی مادربردی کنده شده باشد اولا ازکجا تشخیص بدیم که سلف پریدگی داشته ودوما ازکجا بفهمیم که قطعه مورد نظر چی بوده مثلا اگر خازن بوده چه اندازه ای بوده تاجایگزین کنیم باتشکر فراوان ازراهنمایی شما:smilie_help::smilie_help::smilie_help::smilie_help:

سلام دوست گلم به نظر من از روی نقشه میتونیم بفهمیم چه قطعه ای در کجا باید قرار بگیره

yp1248

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-10-12
337
1,942
اصفهان
دوست من KARSHENASIY سلام ،
نفرمودید چیکار کردید با اون مادربردتون؟ به کجا رسیدید ؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: همتا
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا