آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

reza_hori

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-19
441
1,257
اقامهندس سلام
یه ریگولاتور مثل خودش پیدا کرد زدم جا بازم داغ میکنه با همون ارور بعد یه ics هست که دست رو از داغی میسوزونه اسمش 7333552زیرش نوشته 0737زیر اونم نوشته 9538053flfچیکارش کنم عوض کنم یا خودش انقدر داغ میشه

milad_tm

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-10
362
12,656
گيلان-رشت
با سلام خدمت دوستان/سيم هاي مشكي و سبز را به هم اتصال دادم مادربرد روشن شد ولي كد نمي دهد ولي 2 الي 3 بار اين كار را كردم يكي دوبار كد داد و بوق رم زد ولي دوباره كد نمي دهد چراغ هاي ديباگر همه روشن است بجز IRDYوFRAME كه خاموش است/cpu سالم است /شورتي ندارد/با مولتي متر تست كردم تمام ماسفت هاي تغذيه cpu و ماسفتهاي كنار اسلات رم و غيره رو هيچ كدام شورت نيستند/كريستال لوله اي رو هم اتصال دادم روشن نشد

milad_tm

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-10
362
12,656
گيلان-رشت
در حالت وصل كردن سيم مشكي و سبز چيپ جنوبي مقداري داغ مي كند و ديباگر بوق رم مي زند و ارور C0وC1 مي دهد باتشكر از همه دوستان

ip_4001

کاربر
2007-05-11
161
783
شیراز
با سلام
بنده یک مادربرد گیگا بایت مدل G-31Mدارم که شکل ورودی LAN دارد
به این صورت که چراغ LAN با وصل کردن کابا شبکه روشن میشه
ولی ارتباط برقرار نمیکنه..یک ایراد دیگه این است که گزینه Local Area Connection در قسمت Network Connections نیست
تا حالا 4 تا ویندوز نصب کردم هم xp و seven
کابل شبکه را تعویض کردم نشد
مودم adsl با کابل شبکه متصل کردم چراغ lan مودم روشن شد .ولی باز Local Area Connection نیامد
لطفا راهنمایی کنید

yp1248

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-10-12
337
1,942
اصفهان
اون علامت شبکه تو Taskbar میاد؟
از تو Device Manager ببین کارت شبکه (Network Adaptor) نصب شده یا نه؟
اگه نبود باید یه کارت شبکه اکسترنال بگیری بندازی ببینی میشناسه یا نه اگه نشناخت ایراد مادربرده و اگه شناخت احتمال داره خود پورت LAN مشکل داشته باشه یا پل جنوبی.
یا حق.

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
با سلام خدمت دوستان/سيم هاي مشكي و سبز را به هم اتصال دادم مادربرد روشن شد ولي كد نمي دهد ولي 2 الي 3 بار اين كار را كردم يكي دوبار كد داد و بوق رم زد ولي دوباره كد نمي دهد چراغ هاي ديباگر همه روشن است بجز IRDYوFRAME كه خاموش است/cpu سالم است /شورتي ندارد/با مولتي متر تست كردم تمام ماسفت هاي تغذيه cpu و ماسفتهاي كنار اسلات رم و غيره رو هيچ كدام شورت نيستند/كريستال لوله اي رو هم اتصال دادم روشن نشد

با درود خدمت شما
مدل مادربرد و ورژن آن چنده ؟

milad_tm

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-10
362
12,656
گيلان-رشت
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yp1248
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا