آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

milad_tm

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-10
362
12,656
گيلان-رشت
استاد مشکل پابرجاست با اخرین اپدیت سایت ایسوس پروگرم کردم . بازم این ارورو میده درمونده شدم کلافم کرد بعد از 3 روز تصویرشو اوردم حالا usb و ps2 کار نمیکنه . اون قطعه هم دیود بود که از یه طرف راه میده و از یه طرفم راه نمیده . من میگم مشکل از بایوس هست . مدل مادربرد هم اینه P5LD2 VM-SE REV 2.00 هست تو این عکس نمیدونم از چی ایراد میگیره کلافم کرده ولی با کمک شما باید ردیفش کنم چون سیستم چند وقت خاک میخورد و الان باید تا درست شدن نهایی پیش برم

مشاهده فایل‌پیوست 52753

با سلام خدمت دوست عزيز يكبار براي من اين مشكل در مادربرد msi پيش آمده بود و سيستم ps2 , usb رو نميشناخت با دقت بر روي مين نگاه كردم ديدم در نزديكي usb يك آي سي 8 پايه سوخته بود كه من قبلا نديده بودم آن را عوض كردم مشكل بر طرف شد با دقت بر روي مين نگاه كنيد ببينيد سوختگي ظاهري ندارد به خصوص در اطراف usb,ps2 با تشكر/لطفا نتيجه را اعلام كنيد

farzad_yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-02-01
829
4,583
سراسیاب ملارد(کرج)
سلام اقا معنی این صفحه چیه . من هر کاری کردم اون مادربرد درست نشد و فقط این پیغامو میده تصوير030.jpg

farzad_yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-02-01
829
4,583
سراسیاب ملارد(کرج)
سلام اقا من بایوس یه مادربرد الایت به نام lavxa2 rev1.0 دارم که بایوسو از مادربرد دراوردم و داخل tnm 2000 گذاشتم ولی پروگرمر بایوسو نشناخت حالا هر کاری میکنم نمیشناسه موندم چه کار کنم ایا این مشکل برای شما پیش اومده

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
با درود خدمت شما
دوست خوبم از شما و دیگر دوستان پوزش میخواهم این دو روز اینترنتم دچار مشکل شده بود الان مشکل حل شده و در خدمت شما دوستان گلم هستم
دوست عزیزم به احتمال زیاد آی سی خرابه . البته یک احتمال دیگر هم دارد که احتمالش کمه . اینکه پروگرامر آی سی را نشناسد و شما باید نرم افزار پروگرامر را آپدیت کنید . البته فکر کنم شما تازه پروگرامر خریدید و جدید است فکر نکنم فعلا نیاز به آپدیت داشته باشید . به احتمال زیاد آی سی خراب است ولی شما یک بار پایه آی سی را با اسپری بشورید و تست کنید
ولی یک مطلبی همیشه یادتان باشد که نرم افزار پروگرامر را همیشه بروز کنید این امر باعث میشود آی سی های زیادی را شناسایی کند و حتی مشکلات نرم افزاری قبلی نیز برطرف میشود و امکانات جدید نیز اضافه گردد
که آخرین ورژن هم در لینک زیر قرار دارد
http://www.irantk.ir/irantk23317-6/
موفق باشید

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
با درود خدمت شما
دوست عزیز آیا از اسم این مادربرد اطمینان دارید دوباره نگاه بندازید ببینید اسم دیگری وجود دارد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: همتا

kaveh.21

کاربر
2011-10-25
122
608
شاهی در طبرستان
استاد مشکل پابرجاست با اخرین اپدیت سایت ایسوس پروگرم کردم . بازم این ارورو میده درمونده شدم کلافم کرد بعد از 3 روز تصویرشو اوردم حالا usb و ps2 کار نمیکنه . اون قطعه هم دیود بود که از یه طرف راه میده و از یه طرفم راه نمیده . من میگم مشکل از بایوس هست . مدل مادربرد هم اینه P5LD2 VM-SE REV 2.00 هست تو این عکس نمیدونم از چی ایراد میگیره کلافم کرده ولی با کمک شما باید ردیفش کنم چون سیستم چند وقت خاک میخورد و الان باید تا درست شدن نهایی پیش برم

مشاهده فایل‌پیوست 52753

درود دوست من
NVRAM نوع پیشرفته تر حافظه EEPROM هست این حافظه با قطع برق اطلاعاتش ازبین نمیره و وقتی توسط یه باطری(cmos) هم تغذیه شه کلا یه سری اطلاعات رو پردازش میکنه مثل ساعت و تاریخ

دوست من این پیغام اینو بهت میگه ولتاژ cmos درست نیست!!!
همانطور که میدانید ولتاژ cmos نباید از یه حد کمتر یا بیشتر باشه

وقتی این حافظه مشکل پیدا کنه اختلالاتی در BIOS ایجاد میکنه
پاینده باشید
دوست دار شما کاوه

soly_kardo

کاربر vip
کاربر
2011-01-23
84
272
بوکان
دوست عزیز مادربورد روشن میشه ولی تصویر نداره دیباگر کدی نشون نمی ده چون دیباگر هم مثل کلیه ولتاژهای دیگه نوسان داره یعنی ولتاژها کم و زیاد میشن rev مین 6.6 است.دیباگر کدی نشون نمیده و همه ی چراغهاش بخاطر نوسان ولتاژ چشمک می زنند.[/QUOT

لطفا راهنماییم کنید

farzad_yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-02-01
829
4,583
سراسیاب ملارد(کرج)

درود دوست من
NVRAM نوع پیشرفته تر حافظه EEPROM هست این حافظه با قطع برق اطلاعاتش ازبین نمیره و وقتی توسط یه باطری(cmos) هم تغذیه شه کلا یه سری اطلاعات رو پردازش میکنه مثل ساعت و تاریخ

دوست من این پیغام اینو بهت میگه ولتاژ cmos درست نیست!!!
همانطور که میدانید ولتاژ cmos نباید از یه حد کمتر یا بیشتر باشه

وقتی این حافظه مشکل پیدا کنه اختلالاتی در BIOS ایجاد میکنه
پاینده باشید
دوست دار شما کاوه

ممنون از پاسخ شما یه دیود اطراف PS2 پایش کج شده بود که درست کردم . و گفتم شاید از اون بیاشه که تعویضش کردم ولی مشکل پابرجا هست حالا موندم چه کار کنم من شک به اون دیود میرفت که تعویضش هم کردم ولی نشد الان شما میگید کجا رو ولتاژ بگیرم چون جامپر CLEAR CMO هم جا به جا کردم نشد بایوس هم پروگرم کردم نشد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا