آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

yp1248

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-10-12
337
1,942
اصفهان
آقای افتخاری !:11681: جالب بود :giggle:
بله تغذیه CPU منظور همون خازن و رگولاتورهای اطراف CPU در دار PWM هست.
دوست من همیشه گرم شدنCPU بمعنای شناسایی اون نیست ممکنه نوسان تو ولتاژ Vcore داشته باشی. فتهای تغذیه و خازنها رو از نظر نشتی باید چک کنی.
در ضمن شما قبل از تست همیشه چک کن ببین مادربردت سی پی یویی که استفاده میکنی رو پشتیبانی میکنه یا نه. من مورد زیاد داشتم که طرف میاد میگه مادربرد سی پی یو رو نمیشناسه وقتی سی پی یو میندازم مادربرد راحت میاد بالا و متوجه میشم که یا سی پی یویی که طرف مینداخته مشکل داشته و یا اون سی پی یو توسط مادربرد پشتیبانی نمیشده. یه چیز دیگه اینکه دوستان سعی کنند حتما پروگرامر تهیه کنند و بهتره همه مادربردهایی که بوت نمیشوند رو اول پروگرام کنند .
موفق باشید.

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
سلام
کسی فایل بایوس مادربرد MSI P31 NEO V2 رو داره ؟ از کجا دانلودش کنم ؟ سایت رسمیش چرت تحویل میده

با درود خدمت شما
دوست عزیز شما باید این سوال یا درخواست را در قسمت (فايل فلش ( بايوس ) مادربردها ) بیان میکردید
این هم فایل مورد نظر ، تقدیم شما
موفق باشید

پیوست‌ها

milad_tm

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-10
362
12,656
گيلان-رشت
با سلام خدمت دوستان/مخصوصا آقاي امجدي
مادربرد gigabyte-ga-m55sli-s4 روشن نمي شود/در ضاهر هيچ گونه سوختگي ديده نمي شود
GA-M55SLI-S4-R-2.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yp1248

farzad_yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-02-01
829
4,583
سراسیاب ملارد(کرج)
با سلام خدمت دوستان/مخصوصا آقاي امجدي
مادربرد gigabyte-ga-m55sli-s4 روشن نمي شود/در ضاهر هيچ گونه سوختگي ديده نمي شود
مشاهده فایل‌پیوست 53348

سلام دوستم مشکل شما هم مثل بقیه دوستان تست قطعات هست . شما اول کد دیباگرو لطف کنیبد بگید. شما ببینید 3.3 ولت رو در fpanel دارید شما سیم مشکی و سبزو اتصال بدید ببینید دیباگر چه کدی میده. شما پایه های کریستال لوله ای رو به هم اتصال بدید ببینید سیستم روشن میشه شما ببینید شورتی در مدار ندارید و ........... نتیجه رو بگید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: milad_tm

yp1248

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-10-12
337
1,942
اصفهان
سلام دوست من ،
اینجا جواب دادم:
شما ببین ولتاژ 3.3 استندبای روی مادربرد وجود داره یا نه ؟
حالت اول ) 3.3 نباشه :
اگه باشه رو کارت دیباگرها یه LED داره که وقتی برق بیاد تو مادربرد روشن میشه. اگه 3.3 رو نداشتی پشت Fpanel رو چک کن احتمالا یه فت یا ترانزیستورت شورت شده یا نشتی داره حتی ممکنه دیودی سوخته باشه.

حالت دوم ) 3.3 باشه :
اگه 3.3 رو داشتی سیمهای 12ولت مادربرد رو قطع کن و مادربرد رو سوییچ کن اگه روشن شد تو مدار PWM یه شورتی داری اگه شورتی نبود احتمال زیاد ایراد از I/O یا S.B هست.
یا حق.

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
با درود خدمت شما و با تشکر از دوست گرانقدرم آقا یوسف عزیزم ( yp1248 )
بنده هم یک مطلب اضافه کنم اینکه بعضی از این مدل ها حتما باید cpu روش باشه تا استارت بزنه . و با یک cpu سالم تست کنید و فرمایشات دوست عزیزم را هم با دقت انجام دهید
موفق باشید

Yek.Doost

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-04-07
1,976
32,487
اهواز
من یه تقاضا از استاد امجد دارم اونهم آموزش تست قطعات مادربرد هست منظورم فت خازن دیود و ............ هست منظورم تست مشترک هست من خودم از راه غیر اصولی تست میکنم. ولی تو 70 درصد قطعات تستم درست هست. من داشتم تست قطعات نوشته استاد راستگارو میخوندم دیدم اکثر تستها با مولتی متر انالوگ هست و بسیار پیچیده. تو مادربرد قطعات مشخصی هست و بیشتر اوقات ترانزیستر های اطراف رم یا سی پی یو خراب میشه پس ما نیایم بحثو گسترده کنیم، بیام با شکل و مولتی متر دیجیتال اموزش تست ترانزیستور مادربرد رو بدیم. به نظر من با این روش مشکل تست قطعات مادربرد حل میشه و بچه ها طریقه تستو یاد میگیرم . در نوشته های استاد راستگار بحث خیلی گسترده هست و بیشتر تست ها با مولتی متر انالوگ هست . اگر خواستید من تصاویر قطعات رو میزارم و شما طریقه تست رو با مولتی متر دیجیتال اموزش بدین تا همگی از یک روش اصولی و ساده پیروی کنیم.
استاد امجدی من هم موافقم

reza_hori

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-19
441
1,257
با سلام خدمت مهندس عزیز
مهندس جان من یه مین دستم هست به اسم foxconn 761mxکه cpu داغ میکنه میکنه دیباگر ffffمیزنه یه دونه ریگولاتور به اسم az1084d-adjelکه خیلی داغ میکنه جفت چیپ شمالی هستش الان اگر ایراد از این چیپ هستش من همین مدل رو ندارم میشه ازاین استفاده کنم 3055و3054و9916h

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا