آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,527
ایران
استاد امجد با اسپری خشک ردیف شد حالا یه نکته اینه که PS2 هاش از کار افتاده مادربردو چک کردم دیدم یه خازن SMD که اطراف PS2 بود یه طرفش از برد درومده من با هیتر ردیفش کردم بازم نشد یه عکس میزارم از این قطعه البته زیاد واضح نیست ولی من فکر میکنم خازنه البته دقیق روش تسته این قطعه رو نمیدونم . و نکته اینجاست که تو یکی از پایه هاش 3.9 ولت داره

با درود خدمت شما
عکس واضح نیست نمیشه تشخیص داد
موفق باشید

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,527
ایران
مادربورد گیگا مدل 945gcmx s2 دارم که کلیه ولتاژ ها نوسان دارند فن cpu هم نوسان داره پاور رو عوض کردم بایوس زدم ولی تاثیر نداشت لطفا راهنمایی بفرمایید.
با درود خدمت شما
دوست عزیز توضیحات شما کامل نیست
چطوری نوسان داره . آیا مین بوت میشه یا بالا نمیاد . اگر بالا نمی یاد ارور دیباگر چنده . rev یا ورژن مین را هم اعلام کنید
موفق باشید

farzad_yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-02-01
829
4,583
سراسیاب ملارد(کرج)

با درود خدمت شما
موفق باشید

استاد اون قطعه دیود هست روش نوشته RPJ 6 پاینش هم یک عدد نوشته . این قطعه رو چه طور تست کنم الان یک طرف عدد میده یه طرف نمیده تو مدار هم یه ولتاژ 3.9 ولت میده

farzad_yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-02-01
829
4,583
سراسیاب ملارد(کرج)

با درود خدمت شما
موفق باشید

استاد من تشخیص میدم این قطعه دیود SMD باشه ولی نتونستم تستش کنم و همچنین نتونستم مشابه این قطعه رو پیدا کنم از ظاهرش دیود هست که روش نوشته RPJ 6 . من به زحمت این مادربرد تعمیر کردم و حالا که تصویر داده USB و PS2 هاش از کار افتاده . یه تصویر هم از صفحه میزارم شاید این تصویر کمکتون کنه
تصوير036.jpg

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,527
ایران
با درود خدمت شما
تصویر واضح نیست ولی اینطور که شما میفرمایید دیود است و تستش هم مثل دیودهای معمولی است با مولتی متر یک طرف باید راه بده یک طرف هم راه نده . ظاهرا دیود شما سالمه .
با این فایلی که برای شما آپلود کردم بایوس را پروگرام کنید و نتیجه را اعلام کنید
فقط مادربرد خود را با عکس زیر چک کنید که فرق نداشته باشه
P_500.jpg

موفق باشید

پیوست‌ها

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,527
ایران
با درود خدمت شما
پس با اون فایلی که در پست قبل ارسال کردم پروگرام نکنید
تا فایل جدید را ارسال کنم
اگر از فایل اولیه مادربرد بک آپ گرفتید با اون پرگرام کنید ببینید راه میوفته
موفق باشید

soly_kardo

کاربر vip
کاربر
2011-01-23
84
272
بوکان
دوست عزیز مادربورد روشن میشه ولی تصویر نداره دیباگر کدی نشون نمی ده چون دیباگر هم مثل کلیه ولتاژهای دیگه نوسان داره یعنی ولتاژها کم و زیاد میشن rev مین 6.6 است.دیباگر کدی نشون نمیده و همه ی چراغهاش بخاطر نوسان ولتاژ چشمک می زنند.

soly_kardo

کاربر vip
کاربر
2011-01-23
84
272
بوکان
با درود خدمت شما
دوست عزیز توضیحات شما کامل نیست
چطوری نوسان داره . آیا مین بوت میشه یا بالا نمیاد . اگر بالا نمی یاد ارور دیباگر چنده . rev یا ورژن مین را هم اعلام کنید
موفق باشید

دوست عزیز مادربورد روشن میشه ولی تصویر نداره دیباگر کدی نشون نمی ده چون دیباگر هم مثل کلیه ولتاژهای دیگه نوسان داره یعنی ولتاژها کم و زیاد میشن rev مین 6.6 است.دیباگر کدی نشون نمیده و همه ی چراغهاش بخاطر نوسان ولتاژ چشمک می زنند.

farzad_yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-02-01
829
4,583
سراسیاب ملارد(کرج)
استاد مشکل پابرجاست با اخرین اپدیت سایت ایسوس پروگرم کردم . بازم این ارورو میده درمونده شدم کلافم کرد بعد از 3 روز تصویرشو اوردم حالا usb و ps2 کار نمیکنه . اون قطعه هم دیود بود که از یه طرف راه میده و از یه طرفم راه نمیده . من میگم مشکل از بایوس هست . مدل مادربرد هم اینه P5LD2 VM-SE REV 2.00 هست تو این عکس نمیدونم از چی ایراد میگیره کلافم کرده ولی با کمک شما باید ردیفش کنم چون سیستم چند وقت خاک میخورد و الان باید تا درست شدن نهایی پیش برم

تصوير030.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: همتا
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا