آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
با درود خدمت شما
درجه را بالاتر ببر فقط زیاد حرارت مستقیم را روی کریستال نگه ندار بیشتر سعی کن کناره ها و پایه ها را حرارت بدید فقط نباید زیاد کارت طولانی بشه با خیال راحت تعویض کن و مطلب دیگر اینکه از پشت مین هم میشه کریستال را عوض کرد هر جور که خودت راحتی انجام بدهید
موفق باشید

farzad_yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-02-01
829
4,583
سراسیاب ملارد(کرج)
با درود خدمت شما
درجه را بالاتر ببر فقط زیاد حرارت مستقیم را روی کریستال نگه ندار بیشتر سعی کن کناره ها و پایه ها را حرارت بدید فقط نباید زیاد کارت طولانی بشه با خیال راحت تعویض کن و مطلب دیگر اینکه از پشت مین هم میشه کریستال را عوض کرد هر جور که خودت راحتی انجام بدهید
موفق باشید

من کریستالو تعویض کردم و پس از تعویض کریستال سیستم از طریق CPANEL استارت خورد و کد FF رو داشتم پس از خاموش کردن مجدد مثل قبل شد و دیگه از CPANEL روشن نشد و مجدد باید از طریق سیسم مشکی و سبز روشن بشه مادربرد هیچ اثار سئختگی نداره . من فقط در VCOR یک 12 ولت دارم و دیگه هیچ ولتاژی ندارم و در اطراف چیپ هم ولتاژ دارم سیپی یو هم گرم نمیشه فت هارم تست کردم سالم هست . این مادربرد طلسم شده همه چیز اوکی هست ولی تصویر نمیده باز اگر اساتید نکته ای هست بفرمایند . راستی باید تو کریستال ولتاژی باشه یا نه چون من تو یکی از پایه های کریستال 59./ دهم و در پایه دیگه اصلا ولتاژی ندارم

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
با درود مجدد
اینطور که از شواهد پیداست شما cpu و فت ها و خازن ها را تست کردید اگر اینها مشکل نداشته باشند شما باید ترانزیستور های ریز و مقاومت های کنار چیپ جنوبی و باطری backup و اطراف پنل را تست کنید
اگر اینها هم سالم بودند به احتمال خیلی زیاد مشکل از چیپ شمالی است و باید با bga عوض یا ریبال شود
موفق باشید

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
با سلام خدمت مهندس عزیز
اقای مهندس یه مین دارم به اسم silicon این مین سی پی یو رو نمیشناسه یعنی گرم هم نمیکنه مشکلاز کجا می تونه باشه رویریگولاتورها هم ولتاژ نمیاد فقط روی بعضی ها بالای ریگولاتور 12ولت جریان داره
با درود خدمت دوست عزیزم
ایراد مین شما مشابه ایراد مادربرد جناب آقای
KARSHENASIY در پست های قبل است آنها را مطالعه فرمایید
موفق باشید

farzad_yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-02-01
829
4,583
سراسیاب ملارد(کرج)
مادربرد به نام asus p5ld2-vm se rev 2.00 هست که بعضی وقتا تو d4 d5 گیر میکنه بایوسم رو هم با فایلی که استاد امجد گذاشت پروگرم کردم ولی الان باز هم همون مشکل هست و بعضی وقتا تو فاز رم گیر میکنه . لطفا راهنمایی کنید

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
با درود خدمت شما
شما در مرحله اول اسلات رم را با اسپری خشک شستشو دهید و رم را چند بار نصب و خارج کنید تا پین های اسلات کاملا تمیز شود
در مرحله بعد اگر ردیف نشد باید خازن ها و ریگلاتورهای دور رم را تست کنید
موفق باشید

farzad_yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-02-01
829
4,583
سراسیاب ملارد(کرج)
با درود خدمت شما
شما در مرحله اول اسلات رم را با اسپری خشک شستشو دهید و رم را چند بار نصب و خارج کنید تا پین های اسلات کاملا تمیز شود
در مرحله بعد اگر ردیف نشد باید خازن ها و ریگلاتورهای دور رم را تست کنید
موفق باشید

استاد امجد با اسپری خشک ردیف شد حالا یه نکته اینه که PS2 هاش از کار افتاده مادربردو چک کردم دیدم یه خازن SMD که اطراف PS2 بود یه طرفش از برد درومده من با هیتر ردیفش کردم بازم نشد تصوير023.jpgیه عکس میزارم از این قطعه البته زیاد واضح نیست ولی من فکر میکنم خازنه البته دقیق روش تسته این قطعه رو نمیدونم . و نکته اینجاست که تو یکی از پایه هاش 3.9 ولت داره

soly_kardo

کاربر vip
کاربر
2011-01-23
84
272
بوکان
مادربورد گیگا مدل 945gcmx s2 دارم که کلیه ولتاژ ها نوسان دارند فن cpu هم نوسان داره پاور رو عوض کردم بایوس زدم ولی تاثیر نداشت لطفا راهنمایی بفرمایید.

reza_hori

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-19
441
1,257
با سلام خدمت مهندس عزیز و دوستان
دوستان من از نظر قطعه خیلی کم بوددارم البته از مادربوردای جدید منظورم هست قدیمی زیادی دارم اگر میشه جای که مین خراب ddr2و3 دارن برای فروش بهم بگین با تشکر
:narahan:

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
با درود خدمت شما
دوست عزیز جای خاصی که بشه مین دست نخورده پیدا کرد خیلی کمه باید خیلی جستجو کنید
موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: همتا
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا