استاد امجد ممنون درست شد بایوسو اپ کردم و درست جا زدم ردیف شد دیگه اخطار بایوسم نمیده واقعا این TNM 2000 عالیه بعد از 1 ساعت سرو کله زدن این دومین مادربردی هست که امروز تعمیر کردم
سلام یه مین دیگه هست 775 که اثار سوختکی تو اسلات رم هست دیباگر کد FF میده و چراغ ریست روشن هست . نو پاور هست و از طریق اتصال سبز و مشکی پاور روشن میشه . یه 5 ولت در CPANEL هست ولی سی پی یو اصلا داغ نمیکنه و هیچ ولتاژی ندارم لطفا راهی که خودتون فت یا ماسفت VCOR رو تست میکنیدو به ما هم بگید تا از اون طریق تست کنم . چون من از یه روشی تست میکنم که دقیق نیست البته اموزشگاهی هست و به درد نمیخوره میخوام ببینم استاد امجد از چه روشی تست میکنه . اگه اینم امروز تعمیر بشه میشه سومی با کمک استاد امجد و دیگر دوستان
مشاهده فایلپیوست 52539
اقلی مهندس خواهش میکنم به من بگین این هسته ویکوری کجای مین هستش چطور ولتاژ گیری کنم این بار دوم هست میگم جوابی ندادین
سلام یه مادربر الایت هست که نو پاور هست با اتصال پایه کریستال سیستم روشن میشه دیباگر هم کد FF میزنه میخواستم بدونم اتصال کریستال و روشن شدن سیستم بیانگر چی هست و یک نکته جالب اینه که با اینکه نو پاور هست ولی چراغ ریست خاموش هست . من بایوس هم پروگرم کردم خواهشا جواب بدید فت هارو تست کردم سالم هست بایوسم اپ کردم این نو پاوری میتونه از کریستال باشه . نکته بعدی اینکه ایا هر کریستالی به هم میخوره .
مدل الایت 775 مدل 865G-M8 VER 1.0
با درود خدمت شما
کریستال را عوض کنید کریستال های لوله ای سمت چیپ جنوبی مادربرد ها معمولا به هم میخورند فقط مواظب باش کریستال را زیاد حرارت ندید
با این فایلی که برای شما آپلود کردم بایوس را پروگرام کنید
موفق باشید