آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

farzad_yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-02-01
829
4,583
سراسیاب ملارد(کرج)
استاد امجد ممنون درست شد بایوسو اپ کردم و درست جا زدم ردیف شد دیگه اخطار بایوسم نمیده واقعا این TNM 2000 عالیه بعد از 1 ساعت سرو کله زدن این دومین مادربردی هست که امروز تعمیر کردم

farzad_yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-02-01
829
4,583
سراسیاب ملارد(کرج)
سلام یه مین دیگه هست 775 که اثار سوختکی تو اسلات رم هست دیباگر کد FF میده و چراغ ریست روشن هست . نو پاور هست و از طریق اتصال سبز و مشکی پاور روشن میشه . یه 5 ولت در CPANEL هست ولی سی پی یو اصلا داغ نمیکنه و هیچ ولتاژی ندارم لطفا راهی که خودتون فت یا ماسفت VCOR رو تست میکنیدو به ما هم بگید تا از اون طریق تست کنم . چون من از یه روشی تست میکنم که دقیق نیست البته اموزشگاهی هست و به درد نمیخوره میخوام ببینم استاد امجد از چه روشی تست میکنه . اگه اینم امروز تعمیر بشه میشه سومی با کمک استاد امجد و دیگر دوستان

تصوير000.jpg

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
با درود خدمت شما
دوست عزیز اون اسلاتی که آثار سوختگی روش هست را کاملا از برد خارج کن و نتیجه را اعلام کنید
بایوس را هم پروگرام کنید
موفق باشید

kaveh.21

کاربر
2011-10-25
122
608
شاهی در طبرستان
سلام یه مین دیگه هست 775 که اثار سوختکی تو اسلات رم هست دیباگر کد FF میده و چراغ ریست روشن هست . نو پاور هست و از طریق اتصال سبز و مشکی پاور روشن میشه . یه 5 ولت در CPANEL هست ولی سی پی یو اصلا داغ نمیکنه و هیچ ولتاژی ندارم لطفا راهی که خودتون فت یا ماسفت VCOR رو تست میکنیدو به ما هم بگید تا از اون طریق تست کنم . چون من از یه روشی تست میکنم که دقیق نیست البته اموزشگاهی هست و به درد نمیخوره میخوام ببینم استاد امجد از چه روشی تست میکنه . اگه اینم امروز تعمیر بشه میشه سومی با کمک استاد امجد و دیگر دوستان

مشاهده فایل‌پیوست 52539

با درود فراوان
دوست عزیز بهتره قبل از استارت دوباره اسلات معیوب رو خارج کنی چراکه احتمال اتصال بین پایه ها میره و اگه از نظر ظاهری اتصال نداشته باشن احتمال اتصال با کربن بین پایه ها میره!!!(بخاطر سوختگی مشهودش)
اگه شده ریگلاتورهای دور پایه رم رو تست کن
پاینده باشید

farzad_yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-02-01
829
4,583
سراسیاب ملارد(کرج)
سلام یه مادربر الایت هست که نو پاور هست با اتصال پایه کریستال سیستم روشن میشه دیباگر هم کد FF میزنه میخواستم بدونم اتصال کریستال و روشن شدن سیستم بیانگر چی هست و یک نکته جالب اینه که با اینکه نو پاور هست ولی چراغ ریست خاموش هست . من بایوس هم پروگرم کردم خواهشا جواب بدید فت هارو تست کردم سالم هست بایوسم اپ کردم این نو پاوری میتونه از کریستال باشه . نکته بعدی اینکه ایا هر کریستالی به هم میخوره .
مدل الایت 775 مدل 865G-M8 VER 1.0

reza_hori

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-19
441
1,257
با سلام خدمت مهندس عزیز
اقای مهندس یه مین دارم به اسم silicon این مین سی پی یو رو نمیشناسه یعنی گرم هم نمیکنه مشکلاز کجا می تونه باشه رویریگولاتورها هم ولتاژ نمیاد فقط روی بعضی ها بالای ریگولاتور 12ولت جریان داره

reza_hori

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-19
441
1,257
اقلی مهندس خواهش میکنم به من بگین این هسته ویکوری کجای مین هستش چطور ولتاژ گیری کنم این بار دوم هست میگم جوابی ندادین

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: همتا

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
سلام یه مادربر الایت هست که نو پاور هست با اتصال پایه کریستال سیستم روشن میشه دیباگر هم کد FF میزنه میخواستم بدونم اتصال کریستال و روشن شدن سیستم بیانگر چی هست و یک نکته جالب اینه که با اینکه نو پاور هست ولی چراغ ریست خاموش هست . من بایوس هم پروگرم کردم خواهشا جواب بدید فت هارو تست کردم سالم هست بایوسم اپ کردم این نو پاوری میتونه از کریستال باشه . نکته بعدی اینکه ایا هر کریستالی به هم میخوره .
مدل الایت 775 مدل 865G-M8 VER 1.0
با درود خدمت شما
کریستال را عوض کنید
کریستال های لوله ای سمت چیپ جنوبی مادربرد ها معمولا به هم میخورند فقط مواظب باش کریستال را زیاد حرارت ندید
با این فایلی که برای شما آپلود کردم بایوس را پروگرام کنید
موفق باشید

پیوست‌ها

• 788 کیلوبایت بازدیدها: 10

farzad_yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-02-01
829
4,583
سراسیاب ملارد(کرج)
با درود خدمت شما
کریستال را عوض کنید
کریستال های لوله ای سمت چیپ جنوبی مادربرد ها معمولا به هم میخورند فقط مواظب باش کریستال را زیاد حرارت ندید
با این فایلی که برای شما آپلود کردم بایوس را پروگرام کنید
موفق باشید

مهندس بایوسو اپ کردم با فایلی که شما گذاشتید و حالا چراغ ریست روشن شد قبلش چراغ ریست روشن نبود . و یک نکته دیگه اینکه من یه هیتر جدید خریدم GODDAK 952 که حالا تو درجه هواش موندم . اصولا با چه درجه ای باید قطعاتی مثل کریستالو دراورد تا هم برد و هم قطعه اسیب نبینه وقتی رو 200 میزارم خیلی طول میکشه و ادم عذاب میبینه. و نکته اخر اینکه برای دراوردن کریستال لوله ای باید از پشت مین کریستالو دراورد یا از جلو

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا