آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

iranvich63

کاربر
2012-03-24
321
2,081
با درود خدمت شما
هت سینک های شمالی و جنوبی را از برد خارج کنید و بعد گرمای چیپ را تست کنید
البته بنده یک مورد مشابه داشتم که مشکل از i/o بود ولی مادربرد شما باید بیشتر بررسی شود
موفق باشید

سلام دوست گلم
من هیت سینک پل شمالی رو در آوردم اما پل جنوبی به شدت چسبیده به هیت سینک دیگه بیخیالش شدم. مشکل اینه که نه سی پی یو و نه پل شمالی بصورت نرمال داغ نمیشن. گرماشون کمتر از 40 درجه میشه و کمی از حرارت دست میره بالاتر. من با اینفرارد به زیف سوکت سی پی یو حرارت دادم. اما تغییری در شرایط بوجود نیومد.
فکر نمیکنم پل جنوبی هم زیاد داغ بشه. لازم به ذکره که اکثر رگلاتورها رو هم چک کردم نه نشتی داشتن و نه شورتی. کریستال پل جنوبی رو هم عوض کردم باز نشد. دیگه فکر میکنین مشکلش چی میتونه باشه؟
راستی این کدی که میده معنیش چیه توی دفترچه من چیزی ندیدم.

iranvich63

کاربر
2012-03-24
321
2,081
سلام دوستان
کسی نقشه مادر برد الایت A75F-M2 رو داره؟
مادربرد نو رو زدن چندتا قطعه از کنار بایوسش پروندن حالا بالا نمیاد.
اگه کسی نقشه رو داره لطف کنه. اگه هم کسی مادربردش رو داره لطف کنه بگه من اسم قطعات کنده شده رو از روی برد براش بدم نوع قطعه رو بخونه.
ممنونتون هستم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nsahzabi

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
با درود خدمت شما
دوست عزیز متاسفانه این مادربرد را موجود ندارم اگر دوستان دارند لطفا اعلام کنند
البته این عکس را دانلود کنید شاید به کارتان بیاید
موفق باشید

پیوست‌ها

iranvich63

کاربر
2012-03-24
321
2,081
تشکرم از عکسی که گذاشتید ولی متاسفانه چون قطعات ریز هستند و روشون هم مقدارش خونده نمیشه عملاً نمیشه ازش استفاده ای کرد.

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
با درود حدمت شما
فعلا تنها راه اینه . حداقل بشه تشخیص داد مقاومت است یا خازن کافیه
و بعد برد را بررسی کنید ببینید بیشتر از چه رنجی استفاده شده است
موفق باشید

yp1248

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-10-12
337
1,942
اصفهان
همیشه قبل از تعویض خازنها، خازنهای نو را توسط خازن سنج تست کنید بعلت وارد شدن اجناس نامرغوب توی قطعات نو خرابی زیاد وجود دارد

و موقع تعویض خازنها دقت کنید ممکنه که پایه های خازن به بدنه اتصالی داشته باشند با تست بازر اهم متر می توانید اتصالی را در صورت لحیم کاری نادرست پیدا کنید

و یا ممکن است لحیم کاری بدرستی صورت نگرفته باشد و پایه ها لحیم نشده باشند و یا متالیزه مادربرد کنده شده باشد

با سلام خدمت دوستان ،
در تکمیل فرمایشات جناب عباسپور باید عرض کنم به دفعات دیدم که در کنار خازنهایی که باد کردند ( مخصوصا خازنهای مدار PWM ) خازنهای نشتی دار وجود داره و بدون خازن سنج نمیشه از نشتی اونها مطلع شد پس بهتره دوستان وقتی با خازنهای باد کرده اطراف سی پی یو روبرو میشوند همه خازنهای اون ردیف که همنوع هستند رو تعویض کنند مثلا اگه یه خازن 1000/6.3 باد کرده دیدند تمام خازنهای کنار اون خازن که 1000/6.3 هست رو تعویض کنند چون ممکنه بقیه خازنها هم نشتی داشته باشند .

farzad_yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-02-01
829
4,583
سراسیاب ملارد(کرج)
اقا بالاخره رفتم پیش اقای زارع پروگرمر 2000 گرفتم و 2 تا مادربرد رو ردیف کردم حالا میخوام ببینم ایا در خود پروگرمر اپدیت بایوس هست یا باید برم تو سایت اپدیت جدید بگیرم . لطفا راهنمایی کنید

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
با درود خدمت شما
بهتره به سایت خود مادربرد مراجعه کنید اونجا همیشه آپدیت های جدید بایوس را قرار میدهند و شما هم سعی کنید آپدیت های جدید را دانلود کنید فقط هنگام دانلود حتما به rev مادربرد توجه کنید
در صورت پیدا نکردن ورژن خاص ، در سایت اعلام کنید
موفق باشید

farzad_yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-02-01
829
4,583
سراسیاب ملارد(کرج)
سلام یه مادربرد هست که 2 تا بایوس داره البته قدیمی هست من یه دونه از بایوساشو دراوردم اپ کردم نکته اینجا بود که در حالی که اون بایوسو دراورده بودم سیستم با اون یکی دیگه میومد بالا و بوت و تو ویندوز اومد . من اون بایوسو از مین جدا کردم ولی پشیمون شدم باوس کنم و گفتم بزارم سر جاش و این کارو کردم البته اپدیت نکردما و حالا سیستم ارور FF میده یعنی امکان داره تو هیت گرفتن مشگل پیش اومده باشه یا تو جا زدن بایوس به مین نچسبیده باشه چون من بایوس دومی که سیستم باهاش بوت شده بودو فقط دراوردم و بدون اپدیت گذاشتم سر جاش و هیچ کاری باهاش نکردم
تصوير016.jpg

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
با درود خدمت شما
دوست عزیز مادربردهایی که دو بایوس دارند معمولا بایوس خراب نمیشه چون یکی از بایوس ها ،پشتیبان است و در صورت خرابی بایوس اصلی ،بایوس پشتیبان وارد عمل میشه و بایوس را ترمیم میکنه
ولی شما احتمالا بایوس را بد جا زدید شما بایوس را دوباره خارج کنید و ببینید دستگاه بالا می آید نتیجه را اعلام کنید
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا