آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

iranvich63

کاربر
2012-03-24
321
2,081
با سلام خدمت شما دوست عزیز و گرامی اگر میتوانید یک عکس حد ال امکان از مین برد بگیرید و در سایت قرار دهید

و بعد از این کارها شما منبع تغذیه را چک کنید و ببینید ولتاژهای که پاور اعمال میکند ایا درست است با اهم متر دیجیتال چکد شود

باطری بایاس را خارج کرده و سیستم را روشن کنید ببینید بوق ممتد دارید یا نه رمها را چک کنید موفق باشید منتظر جواب هستم

سلام دوست گرامی
متاسفانه مادربرد مال کسی بود و برد.
دستم نیست که برات عکس بذارم با اینحال ممنونم که جواب دادی.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nsahzabi

hirad.sabet

کاربر
2012-05-23
114
568
دوست من کد 88 در دیباگر با توجه به تجربه بایوس و یا خود cpu هستش لطفا نتیجه رو اعلام کنید تا در صورت لزوم بیشتر راهنمایی کنم !

iranvich63

کاربر
2012-03-24
321
2,081
دوست من کد 88 در دیباگر با توجه به تجربه بایوس و یا خود cpu هستش لطفا نتیجه رو اعلام کنید تا در صورت لزوم بیشتر راهنمایی کنم !

سی پی یو رو چک کردم خوشبختانه 2 تا سی پی یبو دارم که هر دو رو روی مادربردهای سالم چک کردم که سالم بودن.
بایوس رو هم توسط پروگرامر زدم ولی اونهم نیست. تعداد مادربردهایی که روی دستم مونده که کد 88 میده بسیار زیاد داره میشه اما نمیدونم چشونه.
منتظر تجاربتون هستم

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
خوب دوست عزیز در ابتدا حرارت cpu و ولتاژ Vcore را چک کن ببین درستند؟

iranvich63

کاربر
2012-03-24
321
2,081
سی پی یو حرارت داره در بعضی نرمال و در بعضی کمی کمتر از حد نرمال ولی کلاً حرارت داره. هر دو سی پی یو روی سایر مادربردهای سالم جواب میدن. اما کد 88 بدون بوق دارم چندین آی سی پروگرام کردن ولی جواب ندادن.
دارم دیوونه میشم. آخه مگه میشه 10 یا 15 مادربرد بیان همه یک مشکل داشته باشن بدون راه حل؟

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,521
ایران
با درود خدمت شما
دوست عزیزم تمام مسائلی که باعث این خطا میشود را بیان میکنم که با مقداری حوصله و دقت ، باید مشکل را بر طرف کنید بقیه مسائل به عهده خود شما میباشد
زمانی که عدد 88 بر رود دیباگر نمایش داده میشود و چراغ reset خاموش و clock روشن باشد بیانگر اجرا نشدن نرم افزار بایوس میباشد که میتواند بر اثر مسائلی که در زیر بیان شده به وجود آید :
1- خرابی cpu و یا جفت نشدن cpu و یا خرابی بانک cpu
2- قطعی یا عدم اتصال در چیپ های جنوبی و شمالی
3- قطعی مدارات بر اثر عوامل مختلف
4- BIOS
5- نداشتن ولتاژ VCORE
البته در صورت خرابی پاور نیز امکان دارد با کد 88 روبرو شوید یا هیچ پیغامی روی دیباگر نمایش داده نشود
موفق باشید

samanshahed

کاربر
2010-12-07
108
427
این توضیحی که دادی مربوط به علائم مادربوردی میشه که از لحاظ دیباگر با نمایش ال ای دی های دیباگر درست هست سی پی یو گرم میکنه بالا نمیاد بوق نداریم کد نمیندازه همه علائم طبیعی هست اما کدی در دیباگر نداریم
بنده طبق تجربم فقط با ابدیت بایوس رفع کرم این مشکل و هر وقت هم رفع نشده دیگه مغزم نمیکشید هیت دادن چیپ ها هم انجام میدم ولی تا ثیری نداره داداش

بازم تشکر از توضیحات مفید شما استاد بزرگ

samanshahed

کاربر
2010-12-07
108
427
با یه مادربورد مشکل عجیبی برخورد کردم واسه بار اول

msi 865 pe ne02
مادر بورد بالا میومد مشکلی نداشت فقط بعد ارم ویندوز ایکس پی ارور تایم و زمانی میداد
ویندوز عوض کردیم درست نشد
باطری عوض کردیم درست نشد
بایوس پروگرام کردیم نشد
بعد نگاه کردم دیدم 3تا خازن باد کرده داره که شروع به تعویض انها کردم بعد تعویض مادر بورد دیگه کد نمیداد و یهو خاموش شد خیلی برام عجیب بود
یه حالت فت سوختگی براش به وجود اومده بود که با تست اهم متر فهمیدم یه رگلاتور بزرگ در سمت راست اسلات AGP VGA خراب هست اما بیرون برد سالم هست
بعد دیدم پایه خازن ها با اهم متر بوق میزدن!!!!!!!!!!!!!!!!
این میتونه از چی باشه هر رگلاتوریم که میزاشتم اینتور بود
خازن های دور رگلاتور هم همه رو عوض کردم بعد دنبال مسیر پایه های خازن رفتم که دیدم به چیپ جنوبی میخوره گفتم شاید شارت میکنه هیت دادم باز راه نیوفتاد

مهدی جان کمک میخوام امیدوارم راهنماییم کنی مثل همیشه استاد من

reza01j

کاربر
2010-12-25
193
2,382
maragheh
سلام داش مهدیه گلم داش مهدی ما به اینا میگیک نویز گیر توی تصویر اول

داداش مهدی یه مادربورد 945 گیگیا دارم که سی پسو کرم نمیکرد بعد فهمیدم مشکل از 2تا فت بالای چیپ جنوبی هیت حالا که عوض میکنم اوکیه ولی این فتها هر روز میسوزند و خیلی خیلی تیز داغ میشوند و عوض بایند بشن عیب کار کجاست

945plm-s2
سلام
شما اول نام و مدل بردتون رو بفرمائید تا راحتر پاسخ داده شه بهتون .شماره فتها رو هم ذکر بکنید ولتاژ ورودی و خروجی فتها و در صورت امکان آمپرش رو هم بگیرید .
در هر صورت اینجوری تنها راهنمایی که میشه کرد بهتون دور بر فتها قطعات smd رو چک کنید مشکلی نبود زیر chipset SB رو با یه حلال یا تینر یا اسپری خشک کامل بشورید تا هر گونه ماده ایجاد الکتریسیته ساکن دفع شود باز نشد SB رو بردارید یه بار RE BALL کنید .
دوستان لطف کنند سوالی میپرسن کامل و دقیق توضیح بدن همراه با مشخصات .اینجوری سوال بپرسین احساس میشه براتون زیاد ارزش نداره جواب دادن یا ندادن دوستان بهتون. پس فرد پاسخ دهنده هم ترجیح میده امتناع کنه از پاسخ دادن چون کسی که میخواد پاسخ بده زحمت کشیده تا دونسته و نتیجه چندین سال تجربشو میخواد بگه پس برا پاسخش خیلی ارزش میذاره .یادتون باشه اینجا هیچکس وظیفش نیست پاسخ بده پس اول منی که سوال میپرسم باید اصول پرسیدنم جوری باشه که احترام و شوق پاسخ دادن را در پاسخ دهنده ایجاد کنم .البته این واقعا لطف جناب امجدی و سایر اساتید بزرگواره که بدون هیچ چشم داشت همیشه جوابگو هستن .ولی سعی کنیم یه فرهنگسازی کلی رو ایجاد کنیم که با این کار هم به خودمون و هم به سایر کاربرا احترام میذاریم مطالب و سوالات و پاسخهامون هم جذابتر و سایتمون نظم بیشتری به خودش میگیره.
شرمنده که این بحث رو در این بخش و جای نامناسب مطرح کردم.برا اینکه نظم تاپیک به هم نخوره مدیریت بخش لازم ببینن میتونن پستم رو حذف یا ویرایش وانتقال بدن.

شادمان باشید.

آخرین ویرایش:

abootaleb

کاربر
2010-06-05
24
28
با سلام خدمت اساتید محترم

من یه مادربورد ایسوس دارم که خرابه و وقتی کارت گرافیک رو جدا می کنم چیپ جنوبی آن داخ مکنه و دوباره وصل می کنم داغ نمیکنه

می خواستم بدونم چیپ سالمه یا خیر؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا