سلام داش مهدیه گلم داش مهدی ما به اینا میگیک نویز گیر توی تصویر اول
داداش مهدی یه مادربورد 945 گیگیا دارم که سی پسو کرم نمیکرد بعد فهمیدم مشکل از 2تا فت بالای چیپ جنوبی هیت حالا که عوض میکنم اوکیه ولی این فتها هر روز میسوزند و خیلی خیلی تیز داغ میشوند و عوض بایند بشن عیب کار کجاست
945plm-s2
سلام
شما اول نام و مدل بردتون رو بفرمائید تا راحتر پاسخ داده شه بهتون .شماره فتها رو هم ذکر بکنید ولتاژ ورودی و خروجی فتها و در صورت امکان آمپرش رو هم بگیرید .
در هر صورت اینجوری تنها راهنمایی که میشه کرد بهتون دور بر فتها قطعات smd رو چک کنید مشکلی نبود زیر chipset SB رو با یه حلال یا تینر یا اسپری خشک کامل بشورید تا هر گونه ماده ایجاد الکتریسیته ساکن دفع شود باز نشد SB رو بردارید یه بار RE BALL کنید .
دوستان لطف کنند سوالی میپرسن کامل و دقیق توضیح بدن همراه با مشخصات .اینجوری سوال بپرسین احساس میشه براتون زیاد ارزش نداره جواب دادن یا ندادن دوستان بهتون. پس فرد پاسخ دهنده هم ترجیح میده امتناع کنه از پاسخ دادن چون کسی که میخواد پاسخ بده زحمت کشیده تا دونسته و نتیجه چندین سال تجربشو میخواد بگه پس برا پاسخش خیلی ارزش میذاره .یادتون باشه اینجا هیچکس وظیفش نیست پاسخ بده پس اول منی که سوال میپرسم باید اصول پرسیدنم جوری باشه که احترام و شوق پاسخ دادن را در پاسخ دهنده ایجاد کنم .البته این واقعا لطف جناب امجدی و سایر اساتید بزرگواره که بدون هیچ چشم داشت همیشه جوابگو هستن .ولی سعی کنیم یه فرهنگسازی کلی رو ایجاد کنیم که با این کار هم به خودمون و هم به سایر کاربرا احترام میذاریم مطالب و سوالات و پاسخهامون هم جذابتر و سایتمون نظم بیشتری به خودش میگیره.
شرمنده که این بحث رو در این بخش و جای نامناسب مطرح کردم.برا اینکه نظم تاپیک به هم نخوره مدیریت بخش لازم ببینن میتونن پستم رو حذف یا ویرایش وانتقال بدن.
شادمان باشید.