آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

samanshahed

کاربر
2010-12-07
108
427
مهدی جان اگه سوخته چرا با تعویض فت ها باز مادربورد برای یه نیم ساعتی راه میوفته و تصویر میده

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: imanfc

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,521
ایران
مهدی جان اگه سوخته چرا با تعویض فت ها باز مادربورد برای یه نیم ساعتی راه میوفته و تصویر میده

با درود خدمت شما
دوست عزیز ای کاش به صورت واضح مینوشتی تصویر میدهد و اطلاعات را کاملتر میکردید
شما شماره فت ها را اعلام کنید تا بگویم چه کاری انجام دهید

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,521
ایران
با درود مجدد خدمت شما
دوست عزیز در تجربه نشان داده شده در بعضی از موارد خرابی چیپ باعث سوختن در ریگلاتور مجاور میشود ولی با این حال شما دو ریگلاتور را عوض کنید و کریستال کنار چیپ را نیز عوض کنید و سپس از پاور نو استفاده کنید
البته یک مطلبی الان یادم آمد اینکه همکاران حتما توجه کنند مادربردهایی که چیپ میسوزانند حتما باید پاور را عوض کنید چون اگر این کار را انجام ندهید احتمال دارد این بلا سر مین بعدی بیاید
موفق باشید

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,521
ایران
با درود خدمت تمامی دوستان و همکاران
از تمامی دوستانی که همکاری میکنند بسیار سپاسگزارم و از جناب مهندس عباسپور نیز تشکر ویژه دارم
فقط تمامی دوستان و همکاران در نظر داشته باشند اگر میخواهند سطح علمی آنها بالاتر رود باید همکاری کنند و تجربه خود را به اشتراک بگذارند همانطوری که دوستان بدون هیچ چشم داشتی اطلاعات با ارزش و تجربه کل زندگیشان در تعمیرات را که با هزار زحمت و تلاش و بی خوابی و هزینه و ... در این سالها بدست آوردند براحتی در اختیار قرار میدهند نمیدانم از کجا بگم ............
و در اینجا به دو عضو جدید به خانواده irantk خوشامد میگویم (
hirad.sabet و kaveh.21 ) و امیدوارم با کمک این اساتید سایت ما پربارتر شود و از اطلاعات دوستان بهره مند شویم
پایدار باشید

milad_tm

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-10
362
12,656
گيلان-رشت
با درود خدمت تمامی دوستان و همکاران
از تمامی دوستانی که همکاری میکنند بسیار سپاسگزارم و از جناب مهندس عباسپور نیز تشکر ویژه دارم
فقط تمامی دوستان و همکاران در نظر داشته باشند اگر میخواهند سطح علمی آنها بالاتر رود باید همکاری کنند و تجربه خود را به اشتراک بگذارند همانطوری که دوستان بدون هیچ چشم داشتی اطلاعات با ارزش و تجربه کل زندگیشان در تعمیرات را که با هزار زحمت و تلاش و بی خوابی و هزینه و ... در این سالها بدست آوردند براحتی در اختیار قرار میدهند نمیدانم از کجا بگم ............
و در اینجا به دو عضو جدید به خانواده irantk خوشامد میگویم (
hirad.sabet و kaveh.21 ) و امیدوارم با کمک این اساتید سایت ما پربارتر شود و از اطلاعات دوستان بهره مند شویم
پایدار باشید

به سلامتي آقا هيراد ما هم عضو شد(آقا هيراد از اساتيد تعمير لپ تاپ مي باشد)

farzad_yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-02-01
829
4,583
سراسیاب ملارد(کرج)
سلام من چند سالی هست که عضو این سایت هستم و 2 سالی هست که بگی نگی تعمیر کار هستم . ولی در یک اموزشگاه تعلیم دیدم که خودشون بلد نبودن فت تست کنن و الانم در اینترنت تبلیغات زیادی دارن حالا بگذریم که اقا مهدی شاید بدونه کدوم اموزشگاهو میگم . ولش بگذریم می خواستم اینو بگم که این سایت از اون اموزشگاه برام با ارزشتر بود و تونست تاثیر بسزایی بزاره. پس بیایم با کمک هم به دوستامون کمک کنیم در جهت بالا بردن سطح علمی از اقا مهدی و سایه قدیم هم تشکر دارم البته اگر خواستید میتونید این نظرو پاک کنید چون ربطی به موضوع نداشت فقط جهت همدلی با دوستان زحمت کش بود

kaveh.21

کاربر
2011-10-25
122
608
شاهی در طبرستان
با عرض ادب و احترام خدمت مدیر بخش سخت افزار
ازینکه حواستون بما هم بوده ممنونم

دوست عزیز جناب اقای samanshahed خواهش مندم سطح سایت رو با این سوالات که سلف چیه و نمیدونم ای سی کلاک چیه این حرفها پایین نیارید !!!
دوست من شما که پای اینترنت نشستی یه سرچ دم دستی هم بزنید کلی مطلب نصیبت میشه

خدا وکیلی از گفته من ناراحت نشو
دوست من این قسمت واسه تعمیرات تخصصیه مادربرد شما واسه این اطلاعات بد نیست به قسمت اموزش زیر مراجعه کنی

http://www.irantk.ir/f5/

http://www.irantk.ir/f4/

kaveh.21

کاربر
2011-10-25
122
608
شاهی در طبرستان
دوستان یه مطلبی بود شاید واسه شما هم جالب باشه

یه وقتای حتی قطعات صفر هم باهم مچ نیستند!!!
سال تو دهه 80 چند تا مادربرد که مارکو مدلش یکی بود رو با چنتا پاور یه مارک اسمبل کردم اما هیچکدوم استارت نمیزد!!!
جلب اینجا بود که همشونم سالم بودن
هر چند مجبور به خرید چندتا پاور از مارک دیگه شدم اما خیلی جالب بود برام

iranvich63

کاربر
2012-03-24
321
2,081
سلام دوستان
من چندتا مادربرد دارم که همگی در دیباگر QPCI کد 88 میزنن. بعضیهاشون رو بایوس زدم.قطعاتشون از لحاظ خازن و رگلاتورها چک شدن ولی راه اندازی نمیشن.
مارکها متفاوت و سوکت 478 و 775 هستن بدون بوق و هیچ جور باهام کنار نمیان.
مشکلشون چی میتونه باشه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا