آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,527
ایران
با درود خدمت شما
دوست عزیزم سلف پریدگی یک اصطلاح است
یکسری مقاومت و خازن های SMD بسیار ریز در سرتاسر مادربرد وجود دارد که ما در مجموع به آن سلف میگویم ( البته این اشتباه است ولی جا افتاده ) در اصل سلف اونی است که در تصویر نشان داده شده است
وقتی میگوییم سلف پریدگی چک شود یعنی شما باید بررسی کنید که بر اثر ضربه یا سولفات زدگی یا ... این قطعات آسیب ندیده باشند
موفق باشید

پیوست‌ها

• 14.5 کیلوبایت بازدیدها: 205

reza_hori

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-19
441
1,257
اقای مهندس گفتم خدمتت که ورژن که روی بدنه نوشته شده 1.0 می باشد ولی وقتی برنامه رو میگیرم توی پروگرامر میریزم از نظر نوشتاری با مال خود دستگاه خیلی فرق میکنه من بارها پرگرام کردم مین های زیادی با هم زیاد فرق نداشتن با تشکر

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,527
ایران
با درود خدمت شما
دوست عزیز این امر طبیعی است شرکت های سازنده بعد از تولید به اشکالات بعضی از مین ها پی میبرند و دوباره برنامه را از اول بازنویسی میکنند احتمالا این مین هم از اون دسته است
موفق باشید

samanshahed

کاربر
2010-12-07
108
427
سلام داش مهدیه گلم داش مهدی ما به اینا میگیک نویز گیر توی تصویر اول

داداش مهدی یه مادربورد 945 گیگیا دارم که سی پسو کرم نمیکرد بعد فهمیدم مشکل از 2تا فت بالای چیپ جنوبی هیت حالا که عوض میکنم اوکیه ولی این فتها هر روز میسوزند و خیلی خیلی تیز داغ میشوند و عوض بایند بشن عیب کار کجاست

945plm-s2

samanshahed

کاربر
2010-12-07
108
427
مهدی جان اگه میشه ای سی کلاک رو رو یه مادر بورد برام نشون بده با عکس

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: imanfc

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,527
ایران
سلام داش مهدیه گلم داش مهدی ما به اینا میگیک نویز گیر توی تصویر اول

داداش مهدی یه مادربورد 945 گیگیا دارم که سی پسو کرم نمیکرد بعد فهمیدم مشکل از 2تا فت بالای چیپ جنوبی هیت حالا که عوض میکنم اوکیه ولی این فتها هر روز میسوزند و خیلی خیلی تیز داغ میشوند و عوض بایند بشن عیب کار کجاست
945plm-s2[/QUOTE]
با درود خدمت شما

سلف یک عنصر غیر فعال الکترونیکی است که می تواند انرژی الکتریکی را در مجاورت یک هادی و در داخل یک میدان مغناطیسی که به وسیله جریان الکتریکی موجود در هادی به وجود آمده، ذخیره کند. توانایی سلف برای ذخیره انرژی ضریب خود القایی گفته می شود و واحد آن نیز هانری می باشد.

دوست عزیز احتمال دارد چیپ جنوبی نیم سوز شده باشد
لطفا کاملتر توضیح دهید
موفق باشید

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,036
Azerbayjan Maragheh
در مادربردهای قدیمی آیسی کلاک که کارش تامین کلاک لازم برای ساعت سیستم توسط کریستال میباشد قبلا مجزا بود و کنار کریستال و چیپ جنوبی قرار دارد ولی حالا در مادربردهای جدید آیسی کلاک و چیپ در هم ادغام شده و بصورت همون چیپ میباشد و حتی در بعضی مادربردها در سریهای جدید چیپ جنوبی و شمالی هم با هم ادغام شده و بصورت یک چیپ میباشند

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا