آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ashki

کاربر
2007-12-17
78
303
کرج
اگر با این مراحل درست نشه مشکل سخت افزاریه

من خودمم مودونم سخت افزاریه میخوام بدونم مشکل از کدوم قسمت میتونه باشه قطعات اون قسمتی که مشکل داره رو تعویض کنم مشکل حل بشه
لطفان یک متخصص جواب ما رو بده خواهشان

farzad_yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-02-01
829
4,583
سراسیاب ملارد(کرج)
ollke17qlb3noogy790c.jpg

این مادربرد ارور دیباگری با کد 39یا 38 میده البته یه چند باری رفت برای تصویر یعنی d4 رو رد کرد رفت رو کد 84 برای تصویر ولی من برداشتم clr cmos کردم و کلا رو 38 39 مونده لازم به ذکر هست که من دستگاه پروگرمر بایوس ندارم اگه راهی هست کمک کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ashki

farzad_yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-02-01
829
4,583
سراسیاب ملارد(کرج)
مهندس امجد و دیگر دوستان اگر مقدوره در مورد پست 312 راهنمایی کنید در ضمن من اسلات رم هارو با تینر شستم و رم رو تعویض و با پاور نو تست کردم جواب نداد

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,521
ایران
من خودمم مودونم سخت افزاریه میخوام بدونم مشکل از کدوم قسمت میتونه باشه قطعات اون قسمتی که مشکل داره رو تعویض کنم مشکل حل بشه

لطفان یک متخصص جواب ما رو بده خواهشان

همه این کار ها رو انجام دادم ولی درست نشد در ضمن یواس بی 2 مشکل نداره فقط پورت های یواس بی که روی برد هستند این مشکل رو داره لطفان راهنمایی کنید

با درود خدمت شما
دوست عزیز همان طور که فرمودید usb2 سالم است احتمالا پنل usb جلوی کیس مشکل یا اتصالی دارد یا کانکتور ها جابجا وصل شدند اگر مشکل از این قسمت نبود و به گفته شما از لحاظ نرم افزاری مشکلی ندارد شما باید مسیر usb روی برد را تست کنید یعنی شما باید تمامی مقاومت و دیود و ترانزیستور و ... اون مسیر را چک کنید
موفق باشید

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,521
ایران
این مادربرد ارور دیباگری با کد 39یا 38 میده البته یه چند باری رفت برای تصویر یعنی d4 رو رد کرد رفت رو کد 84 برای تصویر ولی من برداشتم clr cmos کردم و کلا رو 38 39 مونده لازم به ذکر هست که من دستگاه پروگرمر بایوس ندارم اگه راهی هست کمک کنید

با درود خدمت شما
دوست عزیز به احتمال خیلی زیاد مشکل شما با پروگرام حل میشود شما اگر پروگرامر ندارید بدید به کسی که دارد این کار را برایتان انجام دهد ولی همان طور که در پست های قبل اشاره کردم دستگاه پروگرامر برای یک تعمیرکار از نون شب هم واجبتره - شما میتونید از فروشگاه سایت آقای زارع تهیه فرمایید
فقط یک موضوع : شما قبل از پروگرام کردن ، بانک cpu را نگاه کنید که اتصالی یا قعطی نداشته باشد و یک بار بایوس را از خشاب خارج و مجددا جا بزنید
موفق باشید

ashki

کاربر
2007-12-17
78
303
کرج
با درود خدمت شما
دوست عزیز همان طور که فرمودید usb2 سالم است احتمالا پنل usb جلوی کیس مشکل یا اتصالی دارد یا کانکتور ها جابجا وصل شدند اگر مشکل از این قسمت نبود و به گفته شما از لحاظ نرم افزاری مشکلی ندارد شما باید مسیر usb روی برد را تست کنید یعنی شما باید تمامی مقاومت و دیود و ترانزیستور و ... اون مسیر را چک کنید
موفق باشید

دوست عزیز قطعاتی راکه در مسیر یواسبی هستد را معرفی کنید تا من انها رچک کنم چون من هم تجربه کمی دارم وهم نقشه ندارم که تشخیص بدم کدوم قطعات رو باید چک کنم با تشکر

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,521
ایران
با درود مجدد خدمت شما
اینجا بخش تخصصی است وقتی میگویم قطعات مسیر usb را چک کنید یعنی باید مدار ها و مسیرهای آن قسمت را نگاه کنید و تمامی قطعاتی که در آن مسیر قرار دارد را تست کنید ببینید سالم است یا خراب
مثل قطعات smd ( خازن - مقاومت - دیود - ترانزیستور و ... )
البته نظر بنده این است شما اول از لینک های زیر استفاده کنید
http://www.irantk.ir/f4/
http://www.irantk.ir/f5/
موفق باشید

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
با تشکر از مهندس امجدی
این ایراد معمولا با روشهایی که من در پست 306 ذکر کردم بخصوص اتصالی یو اس بی پانل جلو رفع میشه و من فقط در مادربردهای ایسوس این مشکلو چندین بار تجربه کرده ام و براحتی مشکل رفع شده و در نهایت با پروگرم بایوس حل میشه و از دوستمون هم خواستم تا ولتاژ usb های پورتهای مادربرد را چک کند احتمال اینکه از مسیر I/O باشد کم است

farzad_yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-02-01
829
4,583
سراسیاب ملارد(کرج)
حتما باید یک پروگرمر بخرم ولی نمی دونم tnm 2000 خوب هست برای مادربرد یا نه پس فردا میام پیش اقای زارع میخرم ولی نمی دونم چی بگیرم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا