آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ashki

کاربر
2007-12-17
78
303
کرج
اساتید محترم من یک مادر برد asus p5gzmx دارم فقط یک مشکل داه که وقتی داخل پورت یواس بی فلش یا هر سخت افزار دیگه ای قرار میدیم سیستم در حالت بوت ارور یواس بی میده وبعد 15 ثانیه خاموش میشه

مشکل از چیست لطفان راهنمایی کنید ممنون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nsahzabi

ashki

کاربر
2007-12-17
78
303
کرج
اساتید محترم من یک مادر برد asus p5gzmx دارم فقط یک مشکل داه که وقتی داخل پورت یواس بی فلش یا هر سخت افزار دیگه ای قرار میدیم سیستم در حالت بوت ارور یواس بی میده وبعد 15 ثانیه خاموش میشه

مشکل از چیست لطفان راهنمایی کنید ممنون

reza01j

کاربر
2010-12-25
193
2,382
maragheh
usb اتصالی داره .جک usb رو چک کنید .فقط به یک پورت میزنید اینجوری میشه یا فرقی نمیکنه؟

دوست عزیز یک بار سوال رو پرسیدین کفایت میکنه نیاز نیست دو بار پست بزنید برا یک سوال تکراری. لطفا رعایت فرمائید

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
دوست عزیز این مشکل را اکثر این سری مادربردهای ایسوس دارند که ترجمه اصل خطا هم که میده اینست: پونزده ثانیه بهت مهلت میده و سیستم خاموش میشود
بترتیب مراحل زیر را انجام بده
کلا قسمت USB پانل جلویی کیس که به برد وصله قطع کن
کلیه وسایلی که از طریق USB به پورتها وصل میشن خارج کن
کلیر بایوس کن
و ویندوزتو عوض کن و ویروس کشی کن (ترجیحا بهتره FDISK شود)
و بایوس را در نهایت پروگرم کن البته در بسیاری موارد بدون پروگرم با مراحل قبلی که ذکر کردم مشکل حل میشه

آخرین ویرایش:

abootaleb

کاربر
2010-06-05
24
28
با سلام خدمت اساتید محترم

من یه مادربورد ایسوس دارم که خرابه و وقتی کارت گرافیک رو جدا می کنم چیپ جنوبی آن داخ میکنه و دوباره وصل می کنم داغ نمیکنه

می خواستم بدونم چیپ سالمه یا خیر؟

ashki

کاربر
2007-12-17
78
303
کرج
دوست عزیز این مشکل را اکثر این سری مادربردهای ایسوس دارند که ترجمه اصل خطا هم که میده اینست: پونزده ثانیه بهت مهلت میده و سیستم خاموش میشود
بترتیب مراحل زیر را انجام بده
کلا قسمت USB پانل جلویی کیس که به برد وصله قطع کن
کلیه وسایلی که از طریق USB به پورتها وصل میشن خارج کن
کلیر بایوس کن
و ویندوزتو عوض کن و ویروس کشی کن (ترجیحا بهتره FDISK شود)
و بایوس را در نهایت پروگرم کن البته در بسیاری موارد بدون پروگرم با مراحل قبلی که ذکر کردم مشکل حل میشه

همه این کار ها رو انجام دادم ولی درست نشد در ضمن یواس بی 2 مشکل نداره فقط پورت های یواس بی که روی برد هستند این مشکل رو داره لطفان راهنمایی کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا