آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ajamee

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-14
1,757
4,779
عزيز من ولتاژ به سي پي يو ميرسه و درسته بحث اينيكه سي پي يو داغ ميكنه و ديباگر no cpu نشون ميده فتها هم سالمن سي پي رو هم تو مادر بورد ديگه تست كردم سالمه

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
اگر بوت داشته باشی ایراد چیپ جنوبیه در کل گرمای بیش از حد سی پی یو در صورت سالم بودن و ساپورت صحیح به چیپ جنوبی مربوطه
و سالم بودن سی پی یو مهم نیست و ممکنه بر روی این برد بدرستی کار نکند

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
سلام
یه مین دارم 8ipe1000pro از نوع گیگا!!
مین پاور میشه بوق رم هم میزنه!
اما وقتی رم رو میزارم انگار نزاشتم!
فتهای مربوط به تغذیه رم رو عوض کردم!
اخه یه مین اوراقی ازش دارم!
داول بایوسه!!فک نکنم بایوسش خراب شده باشه!
با باد گرم و رفلکس بهش گرما دادم!
4 تا اسلات رم داره همه رو تست کردم!!
دباگر هم ندارم!!اما فکر کنم واجبه باید بگیرم!!
با تشکر

ولتاژلهای رم رو چک کن و خازنها رو نیز چک کن اگر درست باشند بایوس رو پروگرم کن ولی به احتمال زیاد مشکلت در همان مدار تغذیه رم میباشد

آخرین ویرایش:

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
ضمنا تو کدوم تاپیک دباگر میفروشن؟
راهنمایی

دیباگر مشخصه ضروریه ولی اینجا دیگه مشخصه ایراد از ناحیه رم میباشد و برای تست ولتاژهای رم در صورت بلد نبودن ولتاژگیری، رم تستر مناسب است که اونم بنظر من زیاد ضروری نیست
و برای خرید دیباگر آقای مهندس امجدی مدیریت محترم یه مارکی رو قبلا معرفی فرموده اند سعی کنید از اون مارک تهیه کنید تا با بقیه اعضا همخوانی در نوع کدها داشته باشید

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,521
ایران
عزيز من ولتاژ به سي پي يو ميرسه و درسته بحث اينيكه سي پي يو داغ ميكنه و ديباگر no cpu نشون ميده فتها هم سالمن سي پي رو هم تو مادر بورد ديگه تست كردم سالمه
با درود خدمت شما
دوست عزیز بنده نمیدونم شما از چه دیباگری استفاده میکنید که پیغام no cpu میدهد معمولا باید کد بدهد تا با توجه به دیاگرام و کد مربوطه شناسایی شود که در کدام ناحیه میماند تا روند کار راحتتر پیش رود
ولی قبل از انجام هر کاری شما این مین را پروگرام کنید شاید بایوس cpu را شناسایی نکند فقط به rev مادربرد توجه کن چون این مادربرد با ورژن های دیگر ناسازگاری دارد
موفق باشید

ajamee

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-14
1,757
4,779
با سلام ديباگر ما درسته سي پي يو داغ ميكنه و سيستم خاموش ميشود دوستان گفتند از برج جنوبي هست اما به جز برج جنوبي از چي ميتونه باشه ايا از فركانسي كه به سي پي يو مياد ميتونه بالا باشه و از اي سي ice باشه يا اي سي ديگر يا قطعات ديگر ممنون از راهنماييتون

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,521
ایران
با درود مجدد خدمت شما
بله دوست من - در مادربرد احتمال خراب شدن هر قظعه ای میرود حتی یک سلف پریدگی هم امکان داره کار کل سیستم را مختل کند همان طور که عرض کردم شما مین را یک بار پروگرام کنید و تمام آی سی ها و چیپ ها را لمس کنید که بیش از حد گرم نکند خازن های دور cpu ریگلاتور و ترازیستور های ریز دور cpu را تست کنید و کریستال لوله ای کنار چیپ جنوبی را عوض کنید
فقط یک نکته را به دوستان یادآور میشوم : کسانی که مشکل مین دارند باید مدل مین را با rev بیان کنند و کد دیباگر را اعلام کنند به همراه کارهایی که انجام دادند - هر چه توضیحات کاملتر باشد زودتر به نتیجه میرسید
موفق باشید

reza_hori

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-19
441
1,257
با سلام خدمت مهندس عزیز:
مهندس جان من یه مادر بورد دارم مدل giga m52l-s3 به ورژن 1.0 همین ورژن رو گرفتم زدم خیلی با ورژن خودش از نظر نوشتاری برنامه فرق داره میشه راهنمیای کنین چون جواب نداد با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا