آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

yp1248

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-10-12
337
1,942
اصفهان

منم یادمه یه مین با همین مشخصات داشتم فکر کنم رگولاتور بود 3.8 به 1.2 ولت اون موقع هم یادمه یکیش کنار اسلت رم سوخته بود براش دیتاشیتی پیدا نکردم و بازم یادم نیست ام فکر کنم D412 انداختم روش .

mehran.

کاربر
2011-10-07
36
168
با درود

منم قصد داشتم با همینایی که با D شروع میشن، جایگزین کنم اما متوجه شدم که همشون شبیه هم نیستن.

P-CHANNEL و N-CHANNEL دارن.

khaki20

کاربر
2011-11-26
87
195
سلامی گرم و خسته نباشید به مهندسین عزیز .
مادر بورد Elite AMD A740GM VER 1.0 A دارم که وقتی روشنش میکنم سه تا بوق میزنه پیام دیباگرمم D4 هست .
بایوسو آپدیت کردم ریگلاتورهای رم رو هم چک کردم مشکلی نداشتن .
لطفا راهنمایی کنید ممنون .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yp1248

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,521
ایران
با درود خدمت شما
دوست عزیزم با مراجعه به بایگانی هایم متوجه شدم یک بار همچین موردی داشتم که به جاش از 60N03 استفاده کردم و حل شد
موفق باشید

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
مادر بورد Elite AMD A740GM VER 1.0 A دارم که وقتی روشنش میکنم سه تا بوق میزنه پیام دیباگرمم D4 هست .

سلام دوست عزیز این خطا میتونه از مدار تغذیه خود رم و همچنین کارت گرافیک و اسلات و یا خود رم باشد

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,521
ایران
با درود خدمت شما
و با تشکر از استاد عباسپور
دوست عزیز D4 اغلب مربوط به قطعی پشت مدار اسلات رم میباشد البته در مواردی هم دیده شده مشکل از خازن مدار رم و ریگلاتور رم و مقاوت و سلف های SMD باشد شما این موارد را بررسی کنید
با این فایل BIOS را پروگرام کنید ضرر نداره
موفق باشید

پیوست‌ها

khaki20

کاربر
2011-11-26
87
195
سلامی گرم و خسته نباشید به مهندسین عزیز . مادر بورد Elite AMD A740GM VER 1.0 A دارم که وقتی روشنش میکنم سه تا بوق میزنه پیام دیباگرمم D4 هست . بایوسو آپدیت کردم ریگلاتورهای رم رو هم چک کردم مشکلی نداشتن . لطفا راهنمایی کنید ممنون .
سلام. آقای mehdi_amjadi از راهنمایی تون یه دنیا ممنونم . خازنهای اطراف اسلات رم رو که عوض کردم مادر بورد راه افتاد ولی الان اصلا sata نمی شناسد . پیام دیباگرم هم 20 است . تنظیات ستاپ مادربورد رو کامل چک کردم همه چی سر جاشه .

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,521
ایران
با درود مجدد خدمت شما
شما با اون فایلی که دادم مادربرد را پروگرام کنید اگر حل شد چه بهتر - ولی اگر حل نشد و sata را نشناخت شما اطراف پورت sata را بررسی کنید که قطعی و سلف پریدگی نداشته باشد
البته بهتر کل مادربرد را بررسی کنید که سلف پریدگی یا سولفات زدگی نداشته باشد
با یک مقدار بررسی کاملتر حل خواهد شد
موفق باشید

samanshahed

کاربر
2010-12-07
108
427
مادر بورد الایت سی پی یو گرم میشه کد نمیزنه RST هم روشنه
مین یه ضرب روشن میشه اجازه سویچ نمیده تو سایت خوندم ترانزیستورهای F panel رو چک کردم عوض کردم بازم همون وضیعته اینتل هست همه چی طبییعی هست
بوق هم نمیزنه
GF7050T
Elite

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا