آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

khaki20

کاربر
2011-11-26
87
195
سلام .
ماردبوردی اومده دستم که cpu اصلا داغ نمیکنه .
کارههایی که کردم : پروگرام بایوس - تعویض 3 خازن باد کرده کنار چیپ جنوبی - سرویس کردن سوکت cpu - تعویض چند cpu
مدلش gigabyte 945plm-s2 rev 3.9 هستش.

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,521
ایران
با درود خدمت شما
1- دوست عزیز پیغام دیباگر چند است ؟
2- روی چیپ ها و آی سی ها دست بزن ببین کدام بیش از حد داغ است ؟
3- از نظر سلف پریدگی کاملا بررسی کنید
موفق باشید

khaki20

کاربر
2011-11-26
87
195
با درود خدمت شما
1- دوست عزیز پیغام دیباگر چند است ؟
2- روی چیپ ها و آی سی ها دست بزن ببین کدام بیش از حد داغ است ؟
3- از نظر سلف پریدگی کاملا بررسی کنید
موفق باشید

سلام .
نه اصلا هیچ داغی رو برد نیست . تحیم سردیشو کامل چک کردم .
الان یه مادر بورد دیگه اومده دستم بازم همین مشکلو داره ولی این یکی مدلش ELITE هستش .
آیا I\O ریطی به CPU داره ؟

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
تحریک فتها از همون قسمت ورودی 12 ولت مادربرد هست و میزان ولتاژ و دستور کنترل توسط pwm صورت می گیرد ولی علاوه بر تغذیه و تحریک شدن فتها توسط 12 ولت ورودی، cpu مستقیم از پل شمالی دستور می گیرد پس برای راه اندازی cpu هم pwm و هم چیپ شمالی هردو نقش دارند
و برای تست فتها خروجی اونارو با اهم متر تست کن ببین که عمل می کنن یا نه اگر فت و خازن یعنی مدار تغذیه cpu مشکلی نداشته باشد احتمال خرابی چیپ شمالی وجود دارد . و همچنین ممکنه که زیف cpu هم مشکل داشته باشد اینا روشهایی بود که من بذهنم رسید حالا از دوستان بزرگوار اگر کسی هم لطف کند راهنمایی ممنون خواهیم شد

آخرین ویرایش:

iranvich63

کاربر
2012-03-24
321
2,081
سلام دوست عزیز
من یک تجربه داشتم در مورد IO
مادربرد من اتصالی داشت. IO رو در آوردم و با اتصال کوتاه بین سیم سبز و سیاه مادربرد فعال شد.کاملاً سیستم بالا اومد ولی به همه چیز که به IO ربط داره مثل کیبورد و ماوس و دور فن و گرمای سی پی یو و همه چیز گیر میداد اما تصویر داشتم.
اگه IO اتصالی کنه مادربرد بالا نمیاد و هی قطع میشه اما بعید میدونم تغذیه سی پی یو رو کنترل کنه. الان پست بالای من رو هم بخونی همین مشکل رو منهم دارم و سی پی یو بهش تغذیه نمیرسه و سرد میمونه.

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
قسمت کنترل cpu کلا بر عهده چیپ شمالی هست و موردی که شما دوست عزیز اشاره فرمودید بر عهده چیپ جنوبی میباشد کنترل I/O در نهایت به چیپ جنوبی مربوط میشه
ولی بازم در کل برای تشخیص خطاها مجبورا باید دیباگر داشته باشی چون این شکلی واقعا مشکله
هر اتصالی در مدار مادربرد در هر قسمتی معمولا باعث میشه که مادربرد بوت نکند

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
سلام .
ماردبوردی اومده دستم که cpu اصلا داغ نمیکنه .
کارههایی که کردم : پروگرام بایوس - تعویض 3 خازن باد کرده کنار چیپ جنوبی - سرویس کردن سوکت cpu - تعویض چند cpu
مدلش gigabyte 945plm-s2 rev 3.9 هستش.

در همون مدار تغذیه cpu احتمال خرابی خازن و یا فت و یا از قطعات smd بازهم وجود دارد
شرتی مدار را تست کن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا