آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

reza_hori

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-19
441
1,257
با سلام خدمت دوستان مدل مین GIGA EP41-UD3L من ریگولاتورا رو چک کردم هیچک کدوم خراب نیست :busted_red: خازن شیمیای هم از این جدیدا هستش که خرابی به صفر است بازم سی پی یو گرم نمیکنه دیباگرم میندازه FFFF چه باید کرد الان ؟ سی پی یو هم عوض کردم جواب نداد بایوس دستگاه DUALBIOS می باشد. باتشکر

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
احتمال خرابی خازنهای جامد نیز زیاده اونارو هم تست کن برخلاف تبلیغات خازنهای جامد بیشتر از خازنهای شیمیایی خراب میشین خازنهای شیمیایی چندین ساله روی سیستمها هستند واسه خاطر اون زیاد با خرابی خازنهای شیمیایی مواجه می شویم
NB را هم تست کن موقع کار سیستم دست روی چیپ NB بزار ببین گرم میشه؟

khaki20

کاربر
2011-11-26
87
195
پاور سالمه هیچ مشکلی نداره . مدل مین gig 8ip1000 pro g هستش
Photo0094.jpg

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
روی مادربرد اطراف برق ورودی 12 ولت و همچنین تغذیه cpu دنبال خازن و یا فت معیوب و دارای نشتی بگرد ( در مسیر همون 12 ولت سیم زرد)
و برای اطمینان بیشتر از یه پاور دیگری هم استفاده کن

آخرین ویرایش:

reza_hori

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-19
441
1,257
احتمال خرابی خازنهای جامد نیز زیاده اونارو هم تست کن برخلاف تبلیغات خازنهای جامد بیشتر از خازنهای شیمیایی خراب میشین خازنهای شیمیایی چندین ساله روی سیستمها هستند واسه خاطر اون زیاد با خرابی خازنهای شیمیایی مواجه می شویم
NB را هم تست کن موقع کار سیستم دست روی چیپ NB بزار ببین گرم میشه؟
با سلام خدمت دوست محترم منظور از NBچیست که میگین برین تست کنین با تشکر:wink:

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
دوستانی که به سوالشان جواب داده میشود در صورت فشار دادن گزینه تشکر راحتتر میتوان پی برد که جواب سوالشونو خونده اند یا نه؟
و یه نوع دلگرمی برای پاسخ دهنده می باشد

iranvich63

کاربر
2012-03-24
321
2,081
سلام دوستان
مادربرد ایسوس مدل P5QL/EPU دستم رسیده که چهارتا خازن با ظرفیت 820 میکرو 6.3 ولت آن باد کرده بود مشکلش این بود که روشن نمیشد. خازنها تعویض شدن ولی مادربرد بازهم روشن نمیشه استارت میشه اما تصویر نمیده بوق هم ندارم. چیپ شمالی و جنوبی گرم میشن اما سی پی م نمیشه 6 تا بالای سی پی یو ماس فت هست که سه تا رو روی مدار چک کردم و سه تا رو بیرون بنظر سالم میان.گاهی مادر برد هی ریستارت میکنه و گاهی خوب کار میکنه اما در هر صورت نه بوق دارم نه تصویر راستی فن سی پی یو هم کار نمیکنه.
مشکل چی میتونه باشه؟
راستی ماس فتهای بالا و کنار سی پی یو توسط کدوم قطعه فعال میشن؟ ممکنه از اون باشه؟
ممنونم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا