آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
دوست عزیز راهنمائیتان در مورد مادربرد و اینکه کجاشو قبلا خودت تعمیر کردی ناقصه
قفل کردن مادربرد در ابتدای بوت یا بالا نیومدن سیستم به تمام ورودیهای مادربرد میتوالند مربوط باشد در همون لحظه چک کردن رم و سایر ورودیها هرقسمتی مشکل داشته باشد در همون مرحله ابتدا باقی می ماند و به بنظر من قسمت تعمیر شده را مطرح بفرمایید و همچنین بهتره از دیباگر استفاده کنید که لااقل ناحیه خطا مشخص بشه

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,521
ایران
با تشکر از مهندس عزیزم sayeeh
1- فرمایشات دوست بسیار عزیزم sayeeh را انجام دهید
2- این فایلی که برات آپلود کردم فول ورژن است پروگرام کن ضرر نداره
بدرود

پیوست‌ها

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
دوست عزیز برای ولتاژگیری در وهله اول باید بیس الکترونیک قوی داشته باشی چون به این راحتی نیست با یک اشتباه خیلی کوچ چیپ و آیسی کیپره
و در ثانی باید نقشه مادربرد یا برد در جلوت باشه و نسبت به نقشه ولتاژ - فرکانس و ... هرناحیه نسبت به کارکردش مشخص شده است ولتاژی که در نقشه مشخص شده است را باید با مقدار مدار کنترل کنی
و در ولتاژگیری در ابتدا باید ناحیه معیوب برایت مشخص بشه یعنی شناخت تعمیر نسبت به قطعه ای که میخوای ولتاژگیری کنی آشنا باشی تا در ناحیه معیوب ولتاژها رو چک کنی
در کل کسی که شناخت قطعه و بیس الکترونیک بلد باشد خودبخود میتواند ولتاژگیری رو نیز انجام بدهد

yp1248

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-10-12
337
1,942
اصفهان
با سلام
لطفا یکی از اساتید محترم در صورت امکان طریقه ولتاژگیری از مادربرد رو توضیح بده باتشکر از مطالب بسیار مفید سایت

سلام دوست عزیز ،
مادربرد ولتاژهای کاری زیادی داره و هر قسمت بسته به نیاز خودش ولتاژ کاری خودش رو میسازه.ولتاژهایی که در هنگام تست یه مادربرد باید اندازه گیری کنید تا صحت عملکرد اون قسمت رو بدست بیارید رو میگم . البته فقط مهماش :

در فاز CPU دو ولتاژ وجود داره که عبارتند از:
1- VCore ---> 0.9-1.7
2- VTT ----->1/2 VCore

( VCore بسته به نوع پردازنده متغیره )
در فاز رم 3 ولتاژ داریم:
1- VRun ---->5
2- VRam که بر اساس نوع رم فرق داره و عبارتند از:
SD --->3.3
DDR ---->2.5
DDR2 ---->1.8
DDR3 --->1.5

3- VTT--->1/2VRam

یعنی مثلا برای رم DDR2 باید یه 5ولت کاری برایVRun داشته باشیم یه 1.8 برای VRam و یه 0.9 برای VTT
در فاز گرافیک باید 2تا ولتاژ داشته باشیم:
1- VRun ---> 5
2- VDDQ ---> 3.3
ولتاژ کاری N.B--->1.25
ولتاژ کاری S.B---->1.5
ولتاژ کاری I/O---->5
و Bios --->5
و
...
برای اندازه گیری ولتاژ هر قسمت لازم نیست به پایه های I/O اتصال برقرار کنیم چون احتمال اتصال پایه ها و سوزوندن آی سی هست بلکه با اندازه گیری ولتاژ یکی از المانهای نزدیک آی سی میشه ولتاژ اون قسمت رو بدست آورد.
اساتید دیگه اگه توضیحات تکمیلی دارند بفرمایند.
یا حق

آخرین ویرایش:

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,521
ایران
با درود خدمت مهندس عزیزم yp1248
بسیار سپاسگزارم . دوست عزیز یک زحمتی براتون دارم . لطف کنید این مطلب را در قسمت تجربیات قرار دهید که اونجا هم داشته باشیم
بدرود

mansoor01

کاربر
2010-09-27
11
61
با سلام سیستم من اکثر موقع ها هنگ می کند و هیچ فایلی باز نمیشه . با ید خاموش روشن کنم تا دوبار را بیفته . عیب از ویندوز است . ؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arshia hm

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,521
ایران
با درود خدمت شما
خوب البته ویندوز هم عوض بشه فکر خوبیه شما این کار را انجام دهید اگر حل نشد فن cpu را چک کنید و خمیر سیلیکون فن را چک کنید کابل ها را بررسی کنید اگر حل نشد احتمال میرود مشکل از پاور باشد
خلاصه حسابی باید بررسی شود
بدرود

mansoor01

کاربر
2010-09-27
11
61
با درود خدمت شما
خوب البته ویندوز هم عوض بشه فکر خوبیه شما این کار را انجام دهید اگر حل نشد فن cpu را چک کنید و خمیر سیلیکون فن را چک کنید کابل ها را بررسی کنید اگر حل نشد احتمال میرود مشکل از پاور باشد

باسلام دوست من و تشکر از شما . با تعویض ویندوز عیب حل شد .
خلاصه حسابی باید بررسی شود
بدرود

با سلام دوست من وتشکر از شما . با نصب ویندوز مشکل حل شد .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا