آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

reza_hori

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-19
441
1,257
اقای مهندس مهدی اون ریگولاتور بودی که گفتم بهت مورد داره pa102fdg این برعکس عمل میکنه منظورم در هنگام تست هستش ((در ریگولاتور های معمولی وقتی سیم منفی اهمتر رو به بالا وصل میکنی و سیم مثبت رو به پایه ها میزنی جواب از سالمی یا خرابی ان رو میگیری اما اون مدل بر عکس عمل میکنه)) البته 2 که از روی مین برداشتم همین طور هستن اینا خراب هستن یا مدلش اینطوری هستش

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,521
ایران
با درود خدمت شما
نه اونها خراب نیستند مثل سوئیچ عمل میکنند
ولی دوستان همیشه سعی کنند ریگلاتور و... که خراب میشود حتما تا جایی که میتوانند هم مدل خودشان را جا بزنند
بنده سعی میکنم در اسرع وقت توضیح کاملی همراه تست در مورد ریگلاتور و .... بنویسم تا مشکل دوستان در این باره حل بشه
بدرود

khaki20

کاربر
2011-11-26
87
195
سلام آقا مهدی خیلی دوست داریم خدا قوت . یه مین asus amd دارم که بوتش فعال نمیشه چه برای نصب ویندوز و چه هر برنامه دیگه یه لطفی کنید منو راهنمایی کنید . همه قطعات هارد ، سی پی یو ، رم و... رو چک کردم . این مادر بورد اصلا بالا نمیومد خودم مشکلش حل کردم ولی الان اینشکلیه .

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,521
ایران
سلام آقا مهدی خیلی دوست داریم خدا قوت . یه مین asus amd دارم که بوتش فعال نمیشه چه برای نصب ویندوز و چه هر برنامه دیگه یه لطفی کنید منو راهنمایی کنید . همه قطعات هارد ، سی پی یو ، رم و... رو چک کردم . این مادر بورد اصلا بالا نمیومد خودم مشکلش حل کردم ولی الان اینشکلیه .

با درود خدمت شما
دوست من چکار کردی ردیف شد راستش بنده مطلب شما را خوب نگرفتم چی شد

ولی شما قسمت سوکت های هارد و درایور روی مین را خوب بررسی کنید ببینید که سلف پریدگی نداشته باشد ولی اگر اون قسمت مشکلی نداشت مین را پروگرام کنید
دوستان اگر فایل پروگرام مین خاصی را میخواهند کافیست مدل دقیق و rev را اعلام کنند
بدرود

pc_repaire

کاربر
2012-04-23
4
17
پاسخ : مینبورد الیت 945gct-m2 پرتهای ps2 یا usb نمیشناسه

سلام دوست عزیز اگر قبلا واسه تعمیر رفتن ببین پشت سوکت ps2 یه آسی کوچک هست به مادربرد برق بده بعد ولتاژگیری کن ببین 5ولت داری یا نه اگرم که دیدی آسی داغ میکنه یا سوختگی داره حتما خرابه
اگه تصویری از مادربردها بزاری میتونم کمکت کنم روز خوش موقث باشی عزیز

khaki20

کاربر
2011-11-26
87
195

مدلش M2N-SLI DELUXE REV 1.02 هستش . پروگرامم شده .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا