آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
ممنونم دوست خونم از اینکه سوالهای منو بی جواب نمی ذارین
در بردهای موبایل و لپ تاب معمولا با کوچکترین خراش یا ساییدگی و یا لحیم کاری نادرست و سوختگی معمولا لایه اول از بین میره و لایه دوم مشخص میشه
من در مادربردها متوجه چنین موضوعی تابحال نشده ام واسه خاطر همین فکر میکردم که شاید مادربردها دو لایه هستن ولی بازم برام جای سواله این مادربردهایی که ما معمولا الان استفاده می کنیم اینا هم چند لایه هستن؟ چون من در تعمیر و در موقع استفاده از هیتر با خیال راحت که چند لایه نیستن استفاده می کنم و تابحال هم مشکل اتصال لایه ها رو نداشته ام پس با این حساب باید بیشتر مواظب باشم؟؟

yp1248

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-10-12
337
1,942
اصفهان
خواهش میکنم دوست من ،
اینکه شما تاحالا مشکلی نداشتی برمیگرده به تجربه بالای شما به هر حال مطمئنم که احتیاط میکنید . ولی این مسئله ( چسبیدن لایه ها و خرابی لایه های میانی ) بیشتر تو حرارت دادن بالا مخصوصا با IR و تعویض خازن در حالتیکه خازنها هنوز ول نکرده باشند و بزور اونها رو چپ و راست کنیم تا در بیاند رخ میدهند.
و در مورد لایه های مادربرد PC هم اگه مرجع مطمئنی پیدا کردم حتما معرفی میکنم .
موفق باشید.

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
ممنونم دوست من
و یه سوال دیگه در بعضی مادربردها خازنها خیلی محکم به برد می چسبن و هرچقدر هم حرارت می دهیم خازن ول نمیشه و اصلا لحیمش ذوب نمیشه و چیزی نمی مونه که خود بدنه مادربرد بسوزه
برای تعویض و درآوردن این خازنها چه روشی پیشنهاد می کنید ؟
از راهنمائیتون ممنون و سپاسگذار خواهم بود

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
من تاحال دو مورد برام پیش اومده که قبلا یکیشو در همین سایت مطرح کرده ام و متالیزه خازن کنده شد و یکیش هم خازنو در آوردم و پایه هاش موند و پایه های خازن نو رو به پایه های جا مانده قبلی از روی برد لحیم کردم

yp1248

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-10-12
337
1,942
اصفهان
ممنونم دوست من
و یه سوال دیگه در بعضی مادربردها خازنها خیلی محکم به برد می چسبن و هرچقدر هم حرارت می دهیم خازن ول نمیشه و اصلا لحیمش ذوب نمیشه و چیزی نمی مونه که خود بدنه مادربرد بسوزه
برای تعویض و درآوردن این خازنها چه روشی پیشنهاد می کنید ؟
از راهنمائیتون ممنون و سپاسگذار خواهم بود

دوست من به روشی که میگم اگه پیش بری هیچ موقع مشکلی پیدا نمیکنی:
شما ابتدا یه مقدار روغن لحیم به پایه های خازن میزنی بعد برد رو با هیتر با دمش هوای کم در اطراف پایه ها گرم کن (یکی از علتهای ول نکردن خازنها اینه که برد سرد هست و شما یه سر هویه رو میچسبونی و با فشار میخوای خازن رو در بیاری)
پس با دمش هوای کم برد رو در اطراف پایه های خازن گرم میکنی و نوک هویه رو به پایه میچسبونی و یه کم سیم لحیم به پایه اضافه میکنی تا لحیم پایه ذوب بشه اون موقع راحت با قلع کش ، قلع پایه رو میمکی و این کار رو برای پایه دیگه تکرار میکنی.
موفق باشی.

khaki20

کاربر
2011-11-26
87
195
سلامی گرم و خسته نباشید به همه عزیزان .
یه مادربورد msi مدل ms-6585 دارم که وقتی روشنش میکنم دیباگر پیغام c1-c0 میده ولی مین بالا میاد و اروره باطری میده .
بایوسشو آپدیت کردم ، فتای قسمت رم رو هم چک ردم مشکلی نداشتم باطری سالمه سالمم براش گذاشتم ولی فایده نداشته .
درسته که بالا میاد ولی مثلا بعد از 5 بار بالا اومدن بار ششم دیگه بالا نمیاد و دیباگر همین پیغامو میده .
در انتظار لطفتون هستم .
لطفا راهنمایی کنید من خیلی دوست دارم این مین درست بشه . اینم عکسشه فتا و خازنای دوره ماژول رو هم عوض کردم .:smilie_help:

پیوست‌ها

• 131.9 کیلوبایت بازدیدها: 225

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,521
ایران
با درود خدمت شما
دوست عزیز فکر کنم مدل و rev را کامل ننوشتید معمولا این مدل برای بانک cpu مشکل پیش میاد شما بانک cpu را با اسپری خشک تمیز کن و سرویس کن
بدرود
five_pictures9_554_0790932ac219c6d93690bbd6b0b16068.jpg

آخرین ویرایش:

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
معمولا وقتی یکی از خازنهای تغذیه هم که نشت میکنه یا خراب میشه باعث این مشکل هم میشه
در ظاهر ممکنه همه خازنها سالم باشن ولی حتی کارکرد ناصحیح یک خازن نیز باعث بروز همین مشکل میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا