آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
سلام
یه مادربرد فوکس کانن برام اوردن که خازنهای 3300 میکروش خراب شده بود و خود مشتری تعویضشون کرده !
رفته سوراخهای مادر برد رو با مته خیلی ریز بزرگ کرده تا خازنهای جدیدی که گذاشته راحت جا بخوره و 2 طرف برد رو هم تراشیده و لحیم کرده !
حالا دستگاه روشن نمیشه و یا اگه از هر 10 باری که میزنی روشن میشه تصویر نداره
مشتری میگه قبل از اینکه خازنها رو عوض کنه درست بوده و فقط گاهی وقتها هنگ میکرده
راستش منم کارم تعمیر مادر برد نیست و تا حالا تعمیر نکردم . اینم از طریق یکی از دوستان اومده که مجبور شدم قبول کنم
میخواستم ببینم الان باید این خازنها رو چجوری روی برد لحیم کنم و به کجا؟
عکس ازش گرفتم تا منظورم رو بهتر متوجه بشید
بازم اگه نیاز به توضیح داشت بگید اعلام کنید
با تشکر
شبیه این بردو من داشتم که فقط متالیزه قطب منفی یکی از خازنها
ش قطع شده بود کلی دنبال نقشه مادربرد گشتم تا سیم بکشم ولی نقششو نتونستم پیدا کنم بقول دوست بزرگوار اقای امجدی تنها راهش سیم کشیه که باید دنبال نقشه برد بگردی ولی ظاهرا در مدار هم کلی اتصالی ایجاد کرده که اونا باید کاملا تمیز بشن

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
دوستان من واسه پیدا کردن چیپ و آیسی های مادربرد و هارد و حتی فت کلی میگردم و در تهران هم کلی گشته ام جای معتبری نیست که بشه این قطعاتو تهیه کرد آیا شما هم مثل من هستید اگر جائی سراغ دارید لطفا مرا هم راهنمایی بفرمایید اگر اینجا نمیشه آدرس و لینک قرار دارد لطفا بمن پیام خصوصی بدهید خیلی ممنون خواهم شد

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,521
ایران
سلام اقا مهدی این ریگولاتور خرابه pa102fdg چی میشه جاش بزارم کدومشون خوبه 3054 .3055 . 15n03 .9916
با درود خدمت شما
فکر کنم به احتمال خیلی زیاد 3055 جواب بده
اگر احیانا جواب نداد یا سوخت یا زیاد گرم میکند در اینصورت میتونی از 15n03 استفاده کنید
بدرود

milad_tm

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-10
362
12,656
گيلان-رشت
دوستان من واسه پیدا کردن چیپ و آیسی های مادربرد و هارد و حتی فت کلی میگردم و در تهران هم کلی گشته ام جای معتبری نیست که بشه این قطعاتو تهیه کرد آیا شما هم مثل من هستید اگر جائی سراغ دارید لطفا مرا هم راهنمایی بفرمایید اگر اینجا نمیشه آدرس و لینک قرار دارد لطفا بمن پیام خصوصی بدهید خیلی ممنون خواهم شد

با سلام خدمت دوست عزيز من در رشت زندگي مي كنم و يك جا رو ميشناسم كه انبار مادربرد از رده خارج داره كلي مادربرد از هر مدل و هر ماركي/از 478-lga-amd-p3 و... موجود داره كيلويي 10 هزارتوان مي فروشه و لاشه همون مين رو ازت كيلويي 5 هزارتوان مي خره لاشه منظورم اينه كه تمام خازن فت پورت و.... مادربرد رو دربياري/اگه خواستي بهم بگو بهت آدرس ميدم

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
با سلام خدمت دوست عزيز من در رشت زندگي مي كنم و يك جا رو ميشناسم كه انبار مادربرد از رده خارج داره كلي مادربرد از هر مدل و هر ماركي/از 478-lga-amd-p3 و... موجود داره كيلويي 10 هزارتوان مي فروشه و لاشه همون مين رو ازت كيلويي 5 هزارتوان مي خره لاشه منظورم اينه كه تمام خازن فت پورت و.... مادربرد رو دربياري/اگه خواستي بهم بگو بهت آدرس ميدم

مرسی دوست خوبم من هم یه انبار اوراقی دارم ولی خیلی از آیسی های جدید یا توشون نیست و یا باید با ذره بین چند صدتا مادربرد رو بریزی زمین و دنبال آیسی بگردی و آخرش هم پیدا نمیشه
منظورم یه مرکز فروش معتبر که آیسی و چیپ و فت نو داشته باشه
بهرحال ازتون خیلی سپاسگذارم که بی جوابم نذاشتید

yp1248

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-10-12
337
1,942
اصفهان
با سلام خدمت دوستان بزرگوار ،
جل الخالق !!
عجب حرکتی! سال 2012 است دیگه تکنولوژی پیشرفت کرده الانه دیگه با مته جای خازنها رو در میارن!
احتمال بسیار زیاد لایه های میانی این برد آسیب دیده و گمون نمیکنم با سیم کشی مشکل حل بشه.به نظر من اصلا ارزش وقت گذاشتن نداره.

yp1248

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-10-12
337
1,942
اصفهان

دوست عزیزم بهترین راهش همون گشتن تو بردهای اوراقی هست. چون اگه طبقه پایین همکف پاساژ امجد و پاساژ توکل و پاساژ ایرانیان رو گشتی و نبوده پس دیگه نگرد که نیست. البته خانه سخت افزار هم یه سری چیپ و آی سی داره که حتما خودت سر زدی.

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,035
Azerbayjan Maragheh
با سلام خدمت دوستان بزرگوار ،
جل الخالق !!
عجب حرکتی! سال 2012 است دیگه تکنولوژی پیشرفت کرده الانه دیگه با مته جای خازنها رو در میارن!
احتمال بسیار زیاد لایه های میانی این برد آسیب دیده و گمون نمیکنم با سیم کشی مشکل حل بشه.به نظر من اصلا ارزش وقت گذاشتن نداره.
یه سوال:
مادربردها از چند لایه تشکیل شده اند؟
یه لایه روی برد و یه لایه پشت برد هست دیگه درسته؟
پنج لایه توی pcb بردهای موبایل هست ولی برد مادربرد از دو لایه تشکیل شده درسته؟ فکر نکنم در مادربردی از لایه میانی استفاده شده باشد اگر اطلاعات من ناقص است لطفا در مورد لایه ها یا pcb های مادربرد مرا هم راهنمایی بفرمائید
درود بر شما

yp1248

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-10-12
337
1,942
اصفهان
یه سوال:
مادربردها از چند لایه تشکیل شده اند؟
یه لایه روی برد و یه لایه پشت برد هست دیگه درسته؟
پنج لایه توی pcb بردهای موبایل هست ولی برد مادربرد از دو لایه تشکیل شده درسته؟ فکر نکنم در مادربردی از لایه میانی استفاده شده باشد اگر اطلاعات من ناقص است لطفا در مورد لایه ها یا pcb های مادربرد مرا هم راهنمایی بفرمائید
درود بر شما
دوست عزیزم تکنولوژی مادربورد از تکنولوژی موبایل هم فراتر رفته ،
در مادربردها از 3تا 5لایه وجود داره
البته الان مادربوردهایی داریم که از 7 لایه تشکیل میشوند !! که معمولا در لپ تاپها شاهد هستیم به همین دلیل هم مواردی مثل حرارت بیش از حد به برد و یا ناشی بودن در لحیم کاری پایه های خازن یا سایر المانهای روی برد میتونه باعث بشه که لایه های میانی بهم بچسبند و یا آسیب ببینند و برد غیر قابل تعمیر بشه.به همین دلیل الان مخصوصا در رفع لحیم سردی از گرافیکها و بردهای لپ تاپ نمیشه به دستگاههایی مثل IR 862 و امثالهم اعتماد کرد چون میتونن باعث چسبیدن لایه ها بهم دیگه و نابود شدن برد بشوند.
موفق باشید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا