آی پی امداد
abtahi

مشکل کاهش ولتاژ پنج ولت دردو دوربین ویوتک ۹۳۸۸ پنج مگاپیکسل

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,113
1,959
سلام مژده لاگ بوت با پوتی روبرا اولین دوربین ۹۳۶۸ دومگابایت پیکسل ودومیش ۹۳۸۸ پنج و سومین ۹۳۸۸ پنج مگاپیکسل دوربین سالم گرفتم

سلام
خوب، الحمدلله که تا اینجا موفق شدید.
1- با کدوم کانکتور تونستید لاگ رو بگیرید؟ J2 یا J10
2- تا اینجا قطعی شد مشکل از فریمور و آیسی فلش هست و باید به هر نحو ترمیم بشه.
3- روی دوربین سالم Help رو بزنید و ببینید چه دستوراتی میشه اعمال کرد؟

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
96
113
ایران
www.armaniset.ir
سلام
خوب، الحمدلله که تا اینجا موفق شدید.
1- با کدوم کانکتور تونستید لاگ رو بگیرید؟ J2 یا J10
2- تا اینجا قطعی شد مشکل از فریمور و آیسی فلش هست و باید به هر نحو ترمیم بشه.
3- روی دوربین سلام Help رو بزنید و ببینید چه دستوراتی میشه اعمال کرد؟
ممنون وسپاسگذارم
۱- با جی ده انجام دادم چون همکار گرامی سایت هم روی اون انجام داده بودند و روی یکی از پینهاش یه پالس دیده بودم با نیمچه اسکوپ ماژولی که دارم قبلش رو یه برد سالم دوربین بدون لنز ازمایشهامو انجام داده بودم و یه فیش برا اون سوکت توانستم پیدا کنم که خیلی ریزه ، امکان اتصال با سیمهای اماده جامپر و… نیست توی سه چهارمیلیمتر فیش ،مبدل یو اس بی رو هم راه اندازی کردم قلقش دستم امد.

۲- تفسیر اون ادرسها رو خوب نمیفهمم احتمالا آدرس جایگزینی بد بلوکها باشه چون نوشته بود تیبل داره، آدرس xxx8000 هم مطابق آدرس کرنل پارتیشن بوت دو فایل مجموعا سه ونیم مگابایتی اولی هست ظاهرا که در ادامه فایل، آدرسش ذکر شده اما اولین آدرس ودومی در سطر پنجم رو دوتا دوربین رو رابطه اش رو نمیفهمم پارتیشن تیبل بهم ریخته با این تفاوت آدرسها یا سخت افزاری که اون آدرسشه وباید خوانده بشه مثلا فلش اصلا حضور نداره و دیده نمیشه از نظر بوت لودر.
و درباره سریال ناند هم یموردی همون اوایل ذکر کرده که در اولین فایل لاگ نیست
۳-یه فکری باید برا دوربین سالم کرد. چت جی پی تی هم حالش خوب نیست دوتا مقایسه تو جدولش عجیبه پیدا نکردن اینوایرمنت جانبی،احتمالا گزینه های بوت شونده مولتی بوت باید باشه و کد ۲۵۵ فلش که تو هردو یکسانه پس چه اختلافی 🤔

IMG_5267.png

عجیب اون آدرس مارک شده سبز رنگه که تو دوربین خرابها ذکر شده و رابطش با آدرس خط قبلیش.
عجیبتر از همه دوتا دوربین احتمالا برای یک مکان هردو پارتیشن تیبلشان بهم میریزه ؟هردو آدرس فلششان پیدا نمیشه از نظر نرم افزاری؟؟؟ هردو فلش خراب دارند؟ ولتاژ به یه قطعه نمیرسه از چرخه حذف شده یا سخت افزاری ولتاژ نمیرسه یا نرم افزاری غیر فعال شده.!!! این خیلی سخته بگم‌که رسیدیم سر خانه اول .

یبار دیگه باید لاگ تکست دو دوربین خراب رو بگیرم برا مقایسه وتشابهات.
بنظرم مشکل سر همون ولتاژ یک ولته که اختلاف پیدا کرد،اون ولتاژ کرنل ذکر شده بود جایی یادم نیست کجا خواندم ،الان هم سر لود شدن کرنل مشکل هست که این سه ونیم مگ اولا کجاست که لود نمیشه سخت افزارش غیر فعاله.

🛑دوربین بحث اوایل تاپیک بوی مرخص شدن میده دیگه لاگ نمیده، دمای پردازنده که هیچ دمای کانورتور ولتاژ هسته پردازنده هم بالا میره شدید،علایم اتصالی درحد نشتی خروجی پورت سریال به گراند داره مقداری،چراغ tx روی مبدل سریال خودبخود روشن میشه هنوز ولتاژ وارد دوربین نشده ،چنین بردهای بدقلق وبهانه گیری معروفن به سرطان 🤦‍♂️

IMG_5268.jpeg

آخرین ویرایش:

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,113
1,959
بخاطر اختلاف در تولید ولتاژهای همزمان روی دومدل دوربین عکس ها برای دوربین دوم است تا تکلیف این آی سی های نامعلوم هم روشن شود، ظاهرا اینها مولد ولتاژهای فرعی با دستورات توالی وتقدم ولتاژ یا سیکوئنسی مطابق بلوک دیاگرام برد سمپل دوربین آی پی استاندارد هستند ولتاژ پایه همگی ذکر شد.

سلام
۱- در خصوص شناسایی قطعات SMD که فرمودید؛ لازم هست اطلاعات کافی باشه تا بین مشابهات بشه قطعه اصلی رو پیدا کرد. بخشی از این اطلاعات ولتاژها و قطعات اطراف هست و برخی هم شامل پکیج و ابعاد اونا.
فقط اگر براتون مقدور هست؛ نوع پکیج هر سه قطعه، و یا ابعاد دقیق اونها به دهم میلیمتر رو (طول و عرض) رو با کولیس اعلام بفرمایید.

از مجموع ۳ قطعه که فرمایش کردید؛ با توجه به اطلاعت محدودم از برد، به ۲ تا کد برخوردم که نسبتا تشابهه داشتن. بررسی بفرمایید ببیند صحیح است یا خیر.

IMG_5235.jpeg
IMG_5235 (1).jpeg

کد PGV به نظر میرسه با پارت‌نامبر TPS79301DBVR باشه
و کد A7A هم احتمالا با پارت‌نامبر AD8531ART هست.

۲- آیا تونستید دوربین سالم رو تهیه کنید؟

پیوست‌ها

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
96
113
ایران
www.armaniset.ir
سلام
۱- در خصوص شناسایی قطعات SMD که فرمودید؛ لازم هست اطلاعات کافی باشه تا بین مشابهات بشه قطعه اصلی رو پیدا کرد. بخشی از این اطلاعات ولتاژها و قطعات اطراف هست و برخی هم شامل پکیج و ابعاد اونا.

از مجموع ۳ قطعه که فرمایش کردید؛ با توجه به اطلاعت محدودم از برد، به ۲ تا کد برخوردم که نسبتا تشابهه داشتن. بررسی بفرمایید ببیند صحیح است یا خیر.

مشاهده فایل‌پیوست 224998مشاهده فایل‌پیوست 224999

ممنون از زحمات و پیگیریهای ارزشمند شما.

راستش خودم هنوز در نقش وعملکرد اینها دوبه شک هستم باتوجه به سطرهای توی لاگ سریال نقش واچ داگ و مدار ریست برای چیپهای متفاوت از شبکه بگیر تا پردازنده و خود کانورتورهای باک و لاینیر و در نتیجه عملکرد خود ریست آی سی ها اشاره شده اما اگر اینها چنین نقشی ندارن پس کدام قطعه اینکارو‌میکنه،تو یه منوال سرویس دوربین قدیمی تر دوجا ریست آی سی و ولتاژ دتکتور برای این منظور اشاره شده،نحوه عملکرد کلید منوال ریست که خودش سه وسه دهم ولتاژ داره وبا مقاومت به گراند متصل میشه با فشردن و متصل بودن به پایه یکی ازین آی سی ها که احتمالا با کاهش سطح ولتاژ و فعال شدن ولتاژ دتکتورها برای اعمال تایم و ریست هنوز کامل به نتیجه عملی وتئوریک نرسیدم.
تو فایل اس ام دی کد وجاهای دیگه من همون ولتاژ دتکتور و ریست آی سی همش پیدا کردم کدهایی که خواندم یا عکس گرفتم رو دوباره ذکر میکنم با عکس جدید.

چند روز درفکر بوت کردن دوربین با حافظه جانبی توسط لینوکس لایو با نسخه سبک همتراز با این سسخت افزار بودم اگر بشه اینکارو کرد سلامت بوت لودر و خود فلش درصورت معیوب بودن رو شاید بشه بررسی کرد. فقط توی محیط لینوکس میشه پارتیشن بوت و سیستمی رو مشاهده کرد که آیا فلگها فعال هستن یا نه یا جابجا شدن یا اینکه بشه محتویات فلش رو یجورهایی بعنوان حافظه اصلی مشاهده کرد،معادل بگیرید با کامپیوتری که بوت لودر ویندوز خراب شده یا مشکل پارتیشن سیستمی داره،دیسک بوت اونجا کارسازه تا حدودی.

فعلا ارتباط مان با دوربین سالم بکلی قطع شده متاسفانه، اواخر متوجه شدم اون هم ولتاژ داخل مدارش رفته بوده و‌المانهای محافظ فعال شده بودن اما دوربین ظاهرا سالم مانده،درنتیجه کوچکترین اتفاقی به پای ما بسته میشه خرابیش،مخصوص که دمای پردازنده اونهم بالا بود

شاید کدها روی دوسه تا برد متفاوت باشن اما نقششان یکی هست
a7a=aru
بسختی ولتاژ پایه های ای سی ها رو هنگام فشردن کلید ریست تست کردم چیزی معلوم‌نمیشد اگر سیگنال یا کد دیجیتال ارسال کنه مصیبتی خودش تست کردن
هدفم اینه با بوت لایو لینوکس آیا دوربین همین شرایط داغ کردن و خاموشی چراغ ها رو داره یا نه،یو اس بی زیاد بکارمان نمیاد چون نمیدانم ارتباطش چجوریه اما تهیه اس دی مموری بوت شاید کمکی کنه.
در روش بوت با اس دس دی اصولا فریمور با پسوند ایمیج و… میخواد اما فریمور اینها پکیج شده چندتا فایله ،اکسترکت کردنش رو هنوز یاد نگرفتم اصلا ممکن هست یا نه. این مشکلات هست برا همین رفتم سراغ بوت از حافظه جانبی با سیستم عامل خارج از فلش دستگاه و حتی بیخیال بوت لودر روی دوربین شدن.
بنظرم سیستم عامل آرم لینوکس کرنل محدود به یسری عملیات ومحدود شده در امکانات و‌حذف زوائد غیر ضروری و کاستوم هست که راه ورود ونفوذ رو‌کم کنه و متناسب با سخت افزار سبک وکم حجم باشه،درحد نیاز سخت افزار دوربینه و بما امکانات ارتباطی و خیلی چیزها رو نمیده وقتی خودش باررشده ،شاید یه سیستم عامل کامل با بوت شدنش امکانات بیشتری داشته باشه یا مثلا با اف تی پی ما دسترسی به منابع سیستمی رو نمیبینیم یچیزی تو مایه های جیلبیریک و روت شدن گوشی ها مد نظرم هست،مثلا بررسی پارتیشنهای سیستمی وتغیر دادنشان در ویندوز وجود نداره اما رو لینوکس گذاشتن.

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
96
113
ایران
www.armaniset.ir
سلام

مشاهده فایل‌پیوست 224998مشاهده فایل‌پیوست 224999

سلام مهندس یه مطلبی ما که از مبدل سریال خودمان متوجه شدیم ارسالش ظاهرا ایراد داره میتانه از تنظیمات چندگانش باشه.
از پل تبدیل یو اس بی به سریال برد آردینو بدون هیچ کدی استفاده کردم و دارم رو چندتا برد تست انجام میدم،رو برد با پردازنده سخت جان امبرلا که واقعا سخت جانه چون کل دوربین تو آب بوده وبرد با وجود سولفاته کردن هنوز همه جوره سالمه که با محیط ام بوت یا همون امبرلا بوت ،فریمورش لود میشه،تانستم وارد محیطش بشم وخیلی از امکانات و دستوراتشو تست کنم که لاگش هست،دستور توقف بوت تو ام بوت با یوبوت فرق داره بسختی پیدا کردم با هیچ کلیدی متوقف نمیشه بوت . محدودیت مذکور شاید بخاطر کانفیگ بوت لودره شاید……

دوربین دوم از دو دوربین خراب رو با این توضیحات تست کردم یک پاراگراف به لاگ افزوده شد بعد کلمه ۲۵۵ ، پاراگراف مربوط به بارکردن بوت لودر هست با آدرسهای صحیح حافظه مطابق لاگ دوربین سالم،هنگام رسیدن به چک سام همه چی متوقف میشه وکما.

اول اینکه شما برا توقف بوت تو‌محیط یوبوت چه کلیدی رو تابحال تجربه کردید،فشردن هرکلیدی مطابق راهنمای خودش و… اصلا جوابگو نیست البته مشکوکم که کمپانی بعمد همه راهها رو مسدود کرده باشه برای تسریع بوت یا حتی خرابی احتمالی توسط کاربر ناشی.

دوم اگر محدودیت دسترسی حتمی باشه که با یوبوت یا بوت از لوازم جانبی رم و شبکه ممکن نیست ، بماند که فایل فلش و محتویات پارتیشنها رو از کجا گیر بیاریم وبا چه روشی کپی کنیم رو فلش🤔

لاگ جدید و قبلی دوربین سالم رو‌میگذارم تا پاراگراف اول بارشدن کرنل رو مقایسه کنید

فکر کنم اونجایی که زیرش خط کشیدم از لاگ جدید خودش معما تغیر اون آدرسهایی که قبلا دورش خط کشیده بودیم، رو حل کرده باشه البته تاحدودی، اما باتوجه به یکسان بودن مقادیر ذکر شده حافظه در دودوربین معیوب ،به بد بلوک بودن فلش درون ناحیه منطقا نمیشه شک کرد،آدرس دهی ها ی مرجع که یا مربوط به کانفیگ فایل بوت لودر هست یا فایل پارتیشن تیبل در فولدر بوت باید موجب این تغیرات آدرسدهی و خرابیها باشه،هنوزم رابطه این آدرسها رو باهم پیدا نکردم.

تفاوت و مشخصات دوربینها در خط اول لاگ مشخص شدن پوزش بابت غلط املایی اپل یه ادیتور تکست نداره، اختلافات با مارکر زرد رنگ مشخص شده مورد اول در سطر ششم در اولین لاگ خودش کلی داستان داره

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,113
1,959
تو فایل اس ام دی کد وجاهای دیگه من همون ولتاژ دتکتور و ریست آی سی همش پیدا کردم کدهایی که خواندم یا عکس گرفتم رو دوباره ذکر میکنم با عکس جدید.

سلام
البته باید این نکته رو هم مد نظر داشته باشید که DVD و یا فایلهای SMD موجود که میشه از اینترنت دانلود کرد؛ معمولا به روز نیست؛ بهتره جستجوی آنلاین داشته باشید.

چند روز درفکر بوت کردن دوربین با حافظه جانبی توسط لینوکس لایو با نسخه سبک همتراز با این سسخت افزار بودم اگر بشه اینکارو کرد سلامت بوت لودر و خود فلش درصورت معیوب بودن رو شاید بشه بررسی کرد. فقط توی محیط لینوکس میشه پارتیشن بوت و سیستمی رو مشاهده کرد که آیا فلگها فعال هستن یا نه یا جابجا شدن یا اینکه بشه محتویات فلش رو یجورهایی بعنوان حافظه اصلی مشاهده کرد،معادل بگیرید با کامپیوتری که بوت لودر ویندوز خراب شده یا مشکل پارتیشن سیستمی داره،دیسک بوت اونجا کارسازه تا حدودی.

تصور می‌کنم بهترین راه استفاده از فایل دوربین سالم باشه و راه‌های دیگه دردسرهای خاص خودش رو داره.
ضمن اینکه با توجه به مطالب قبلی و عدم مشاهده اشکال در سخت‌افزار، به نظر میرسه مشکل و البته کار اصلی شما در حال حاضر با آیسی WINBOND که حاوی برنامه دوربین هست؛ باشه و اگر بتونید این آیسی رو از روی دوربین سالم کپی کنید؛ احتمالا مسیر باقی مونده؛ تغییر مک و سریال دوربین خواهد بود.
ولی ظاهرا غیر از در دسترس نبودن دوربین سالم، مشکل ابزار و عدم امکان برداشتن و کپی آیسی رو دارید.

شاید کدها روی دوسه تا برد متفاوت باشن اما نقششان یکی هست
a7a=aru

اتفاقا کد‌های هم‌نام، کمک بزرگی برای پیدا کردن قطعاتی هست که شک دایم. ظاهرا فرمودید تو یک مورد A7A و ARU هر دو در یک محل و در بردهای مختلف قرار دارند و کارکرد آنها یکی‌ست.
پارت‌نامبر XC6114 بین این دو قطعه مشترک است که البته در ادامه کمی با هم تفاوت دارند. اما هر دو CMOS Voltage Detector هستند.
A7Ax با پارت‌نامبر XC6114B341MR و به عنوان 4.1V Voltage Detector معرفی شده.
و ARUx با پارت‌نامبر XC6114E526MR به عنوان 2.6V Voltage Detector معرفی شده.
البته دیتاشیت هر دو یکی هست و همانطور که عرض کردم؛ در دنباله پارت‌نامبر کمی متفاوتند. (البته اون دنباله هم برای خودش دنیایی هست!)
دیتاشیت XC6114 ضمیمه شد. یه نگاه سطحی انداختم و مطالبی که به ذهنم رسید؛ روی دیتاشیت مارک‌دار کردم.
نوع پکیچ و یا ابعاد دقیق اونو اعلام نکردید تا انطباق بدم. ولی این دو قطعه با پکیج SOT-25 عرضه شدند.

اما برای کد PGVI با پکیج SOT23-6 همان قطعه‌ای که قبلا با پارت‌نامبر TPS79301DBVR اعلام کردم را یافتم.
فقط توجه داشته باشید که این قطعه، بر خلاف LDO های دیگه نیاز به سلف در خروجی نداره!

Screenshot_20250421-011647.jpg

هرچند TPS73001DBVR نیز مشاهده شد، لیکن مشخصات هر دو نزدیک به هم هست که خودتون می‌توانید مقایسه نمایید.

پیوست‌ها

• 530 کیلوبایت بازدیدها: 2

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,113
1,959
دستور توقف بوت تو ام بوت با یوبوت فرق داره بسختی پیدا کردم با هیچ کلیدی متوقف نمیشه بوت . محدودیت مذکور شاید بخاطر کانفیگ بوت لودره شاید……

سلام
تو یه سری از دوربین‌ها اجرای دستورات توسط کاربر از طرف سازنده بسته شده و شما نمی‌تونید دستور توقف و اجرا به اونها بدید.
هرچند تو این دوربین‌ها به صراحت به Hit hotkey: b, d, n, u اشاره کرده.
کلید u که احتمالا برای آپدیت هست رو هم استفاده کردید؟

دوربین دوم از دو دوربین خراب رو با این توضیحات تست کردم یک پاراگراف به لاگ افزوده شد بعد کلمه ۲۵۵ ، پاراگراف مربوط به بارکردن بوت لودر هست با آدرسهای صحیح حافظه مطابق لاگ دوربین سالم،هنگام رسیدن به چک سام همه چی متوقف میشه وکما.

تو پست قبل هم عرض کردم که بنظرم کپی فایل سالم و خراب از روی فلش دوربین و مقایسه این دو بهترین گزینه هست و اگر ترمیم هم باشه؛ تصور می‌کنم سریعترین مسیر هست.
شاید به هزار دلیل دوربین نتونه برنامه رو بالا بیاره؛ اما خیلی اوقات فایل هگز اونو از روی فلش میشه خوند و با فایل سالم تا حدی مقایسه کرد.
البته اگر قابلیت توقف u-Boot رو داشته باشید؛ موضوع کاملا فرق میکنه.

تو‌محیط یوبوت چه کلیدی رو تابحال تجربه کردید

تا بحال فقط از فرمانهایی که خودش گفته استفاده کردم.

☆ موضوع آخر اینکه اگر به ماژول Uart خودتون شک دارید؛ چرا یه ماژول جدید و البته ساده، خرید نمی‌کنید تا شک شما هم برطرف بشه؟ قیمت آنچنانی هم نداره.

آخرین ویرایش:
بالا