تو فایل اس ام دی کد وجاهای دیگه من همون ولتاژ دتکتور و ریست آی سی همش پیدا کردم کدهایی که خواندم یا عکس گرفتم رو دوباره ذکر میکنم با عکس جدید.
سلام
البته باید این نکته رو هم مد نظر داشته باشید که DVD و یا فایلهای SMD موجود که میشه از اینترنت دانلود کرد؛ معمولا به روز نیست؛ بهتره جستجوی آنلاین داشته باشید.
چند روز درفکر بوت کردن دوربین با حافظه جانبی توسط لینوکس لایو با نسخه سبک همتراز با این سسخت افزار بودم اگر بشه اینکارو کرد سلامت بوت لودر و خود فلش درصورت معیوب بودن رو شاید بشه بررسی کرد. فقط توی محیط لینوکس میشه پارتیشن بوت و سیستمی رو مشاهده کرد که آیا فلگها فعال هستن یا نه یا جابجا شدن یا اینکه بشه محتویات فلش رو یجورهایی بعنوان حافظه اصلی مشاهده کرد،معادل بگیرید با کامپیوتری که بوت لودر ویندوز خراب شده یا مشکل پارتیشن سیستمی داره،دیسک بوت اونجا کارسازه تا حدودی.
تصور میکنم بهترین راه استفاده از فایل دوربین سالم باشه و راههای دیگه دردسرهای خاص خودش رو داره.
ضمن اینکه با توجه به مطالب قبلی و عدم مشاهده اشکال در سختافزار، به نظر میرسه مشکل و البته کار اصلی شما در حال حاضر با آیسی WINBOND که حاوی برنامه دوربین هست؛ باشه و اگر بتونید این آیسی رو از روی دوربین سالم کپی کنید؛ احتمالا مسیر باقی مونده؛ تغییر مک و سریال دوربین خواهد بود.
ولی ظاهرا غیر از در دسترس نبودن دوربین سالم، مشکل ابزار و عدم امکان برداشتن و کپی آیسی رو دارید.
شاید کدها روی دوسه تا برد متفاوت باشن اما نقششان یکی هست
a7a=aru
اتفاقا کدهای همنام، کمک بزرگی برای پیدا کردن قطعاتی هست که شک دایم. ظاهرا فرمودید تو یک مورد A7A و ARU هر دو در یک محل و در بردهای مختلف قرار دارند و کارکرد آنها یکیست.
پارتنامبر XC6114 بین این دو قطعه مشترک است که البته در ادامه کمی با هم تفاوت دارند. اما هر دو CMOS Voltage Detector هستند.
A7Ax با پارتنامبر XC6114B341MR و به عنوان 4.1V Voltage Detector معرفی شده.
و ARUx با پارتنامبر XC6114E526MR به عنوان 2.6V Voltage Detector معرفی شده.
البته دیتاشیت هر دو یکی هست و همانطور که عرض کردم؛ در دنباله پارتنامبر کمی متفاوتند. (البته اون دنباله هم برای خودش دنیایی هست!)
دیتاشیت XC6114 ضمیمه شد. یه نگاه سطحی انداختم و مطالبی که به ذهنم رسید؛ روی دیتاشیت مارکدار کردم.
نوع پکیچ و یا ابعاد دقیق اونو اعلام نکردید تا انطباق بدم. ولی این دو قطعه با پکیج SOT-25 عرضه شدند.
اما برای کد PGVI با پکیج SOT23-6 همان قطعهای که قبلا با پارتنامبر TPS79301DBVR اعلام کردم را یافتم.
فقط توجه داشته باشید که این قطعه، بر خلاف LDO های دیگه نیاز به سلف در خروجی نداره!
هرچند TPS73001DBVR نیز مشاهده شد، لیکن مشخصات هر دو نزدیک به هم هست که خودتون میتوانید مقایسه نمایید.